Tudom, sok ilyen topic van már ahol lehet szeretni vagy utálni valakit.
Akiket esetleg zavar, hogy most egy újabbat hozok létre, azokat megkérem, hogy kommentár nélkül használják a téma mellőzése gombot.
Az érintettek megértését köszönöm.
Ma délután feltettem egy kérdést az egyik pc-s topicban, Matador kolléga segített és a problémám egyik részét megoldotta, de a másik fele megoldatlanul hevert egész mostanáig. Mikor is beléptem és egy privát üzenet várt Csokibácsitol. Az üzenetben a tökéletes megoldás a problémámra, hogy melyik programot kell letöltenem, ami természetesen kis méretü és free jogállásu, illetve mellékelve volt egy rövid magyarázat, hogy mikor milyen sorrendben és hová kell kattintanom.
Szóval ezt a topicot azért hoztam létre, hogy aki akarja itt istenitheti Csoki tudását és a kérdést amit a számítógépes topicban tenne fel itt egyenesen Csoki mesternek lehet címezni, a problémákink 99%-át úgy is ő oldja meg.
Remélem tisztelt adminunk figyelmét sem kerüli el ez a topic ezért itt megkérdezem. Ati, nem lehetne Csokibácsi, snassz member titulusát lecserélni mondjuk arra, hogy Isten király császár?