Quote:
Originally Posted by Kós00792
Miért nem? Szerintem elég jó ötlet! Azért, mert ha kilép a szöviből az azért van mert vagy kiteszik (inaktív, bunkó, stb.) vagy neki nem tetszik vmi, hát akkor ne vigy már ki az egész védelmet vagy támadóerőt! A törléses dologgal is egyetértek, mert elég ronda dolog meg minden
|
akkor elmondom, miért nem értettem egyett a törléses dologgal, mert úgy láttam a kapott pirosból ala HÓHÉR hogy nem egyértelmű..
szerintem amíg a játék adta kereteket betartva csinálja ezt az ember addig erkölcstelen gerinctelen dolognak nevezheted, de szabalytalannak nem.. sok féle képpen ellehetett volan kerülni és ahogy Ati bíztosította róla a játékosokat a köv verzióba ellehet madj kerülni ezt a problémát. Addig azonban ezt törléssel " jutalmazni" nem lenne korrekt hiszen ez konkrétan nem volt lefektetve, hogy nem szabályos.. ( és hozzátéve mivel az eddig ilyeneket elkövetők se voltak törölve nem most kéne elkezdeni.. majd, ha kilehet küszöbölni vagy lelesz írva, hogy ezt tilos onnantól kezdve büntetheti az ADMIN úgy ahogy szeretné, addig Mi játékosok csak véleménnyel lehetünk a dologról.. de tudjátok az ADMINról MODIról játékról csak jót
)
off:HÓHÉR velem nem egyet érteni jogodban áll azonban az értetlenséged és amiatt, mert nem értek Veled egyet pirosat adni.. pfff.. gratulálok.. most meg indokold meg egy üziben légyszíves bövebben, hogy miért kaptam, mert nagyon rosszul esett :S
ja és, ha már itt tartunk akkor most zöldeket szeretnék kapni
sokat! :P