Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Fantasy, szerepjátékok > Online RPG > Hollószárnyak
Register Stats Members List Today's Posts

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 09-28-2007, 06:05
naramis naramis is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%
Default 14. kör

Védekező harcot folytatok, úgy állok, hogy mind a Bajnok, mind saját ellenfelem támadásait háríthassam. Közben egy 6 Ép-s gyógyitalt nyújtok a Bajnok felé, a következő kijelentéssel:
- Ez egy gyógyital. Idd meg kérlek, aztán végezz az Én ellenfelemmel is, Én nem bírok vele! Ha nem teszed, el kell mondanom egy varázslatot, s akkor nem marad varázserőm a gyürű keresésére. Amíg megiszod, védem mindkettőnket, többre viszont erőmből nem telik!
A Farkasról lekászálódott pusztakezes csonti meg akar ütni, de csak a levegőt kaszálja, a páncélos és a "rajongód" rugdosni próbál, de nem nagy sikerrel.

Egy pillanatra meghökkenek a szent ember szavain, de utána bólintok.

Szabad kezemmel a flaska után nyúlok, majd pedig megpróbálom meginni. A másik (bárdos) kezemmel védem magam.
Sikerül a manőver. Az ital jóleső melegséggel tölt el, és a sebeid nagy része látványosan begyógyul (gyógyulsz 6 ÉP-t).

A csontit egy időre leszereltem, így a szellemalakra koncentrálok. Megpróbálok visszahúzódni a többiekhez, eltávolodok a csontitól és csak a szellemalakra koncentrálok, miközben fohászt intézek Morgena felé, hogy végre láthassam azt az istenverte szellemalakot.
Ahogy feszülten figyelsz, meglátsz egy elmosódott alakot a szemed sarkából, aki épp feléd közeledik elég gyorsan.

Mivel visszamászott rám, ezért újra lefejtem magamról.
Kör végére sikerül.

Last edited by Chris; 09-28-2007 at 09:04..

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules