Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

View Poll Results: Tábornok VS Tudós ?
Szerintem a tudós hulla a jobb! 14 50.00%
Szerintem a tábornok hulla a jobb! 2 7.14%
Szerintem egyáltalán nem jó a hulla! 9 32.14%
Szerintem engem állatira nem érdekel melyik a jobb! 3 10.71%
Voters: 28. You may not vote on this poll

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 09-12-2007, 09:32
Pax Hungaricum
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Ezek szerint... Ha játszanék X-ben, és ha még egyszer hullát indítanék normál csoportban, akkor tudós lennék, és nem épülnék át, vinném amíg lehet. Ha nincs miért megtámadni (nincs pénzed, nincs bányád, nincs rúnád), akkor nem támadnak meg. (Legalábbis így vettem észre.) Ha valakinek nagyon kell a föld, akkor esetleg. De mondjuk 15000-res népességnél kellemetlen. Oda azért már jó ha van 20-30 kórháza az embernek. Ha meg kórházat tartasz, és csomó "felesleges" lakosságot, hogy ne legyen működésképtelen épületed lepra esetén sem, akkor viszont a hullán kívüli többi országnak leszel jó préda, mert aki ilyeneket nem tart, az erősebb lesz nálad.
Nem tudom megéri-e bevállalni, hogy egy kis leprás földért cserébe esetleg téged jobban megütnek.

Meg szívtam már meg így, hogy megtámadtam egy békésnek tűnő, inkább íjászos elfet. Aszittem fedezget... Aztán amikor rámdobta a leprát, néztem nagyot.
Szóval passzív védelemnek jól lehet használni a leprát... Pl felhúzol sok kórházat, majd amikor már alig pusztul lakosság, mondjuk körönként csak 20, akkor lebontod őket. Annyi halott nem zavar be, de nem hozzád fognak járkálni az is biztos. (Igaz, ezlalatt nem érdemes kitámadni.)
De pl én 5/Q-ban az óriás varimmal sokat szórakoztam azzal, hogy direkt összefertőztem magam. Mindig volt nálam a betoníjak mellett 112 elit.

Szóval szerintem a hullák igenis fontos részei a játéknak, én pl nagyon sérelmezném, ha nem lenne ilyen faj.

Személyiségnek én anarchban is tudóst vinnék egyébként. Mármint ha MF lennék. Illetve szingli.
Szöviben nem lennék hullával. Csak másik 3 hullával együtt.
Tabit végső esetben vinnék, csak akkor, ha van saját mf varim a közelben, meg tolim, meg még egy ütőgépem. Akkor tabi, mert tudok magamnak üres orit csinálni, ahova az 5 helyett 6x lehet bemenni mondjuk hekire. De ez azért ritkább eset
Szóval úgy néz ki, szingli MFként nyert a tudós személyiség.
Reply With Quote
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules