Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 08-04-2007, 11:06
-Hiena-'s Avatar
-Hiena- -Hiena- is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

"A játék embereknek készült, emberi felhasználásra. Ezért tilos minden olyan program használata, ami a játékkal bármilyen olyan okból érintkezik, ami nem a játék oldalainak megtekintését szolgálja: onnan információt gyűjt, vagy annak parancsokat ad stb."
ilyen program az internet expolorer, opera, firefox, wap bongeszo....
mars mindenki anarchba.
felre a trefat. nem azert ment el a kedvem mert lebuktam. azert ment el a kedvem mert nem tudod a jatekosokat megvedeni (megertem) de viszont anarchba pakolod azt aki tesz valamit a sajat erdekeben. ha bunosnek ereztem volna magam tuti nem ugyanakkor csinaltatom a tavolt. egesz pontosan mit is arthatok masnak azzal ha tavolba nezek ?
ha kijonnek ram akkor bevedem. ha nem tudom vedeni akkor megyek szembe es igyekszem ugy intezni, hogy en legyek a kisebb erteku korvaltaskor.
az orkommal teljesen legalisan vertem vegig a szerencsetlen kezdoket akik semmit sem tudtak tenni. napi 4-5 tamadas vakon. ha 0-24 ig tavoloznak akkor lett volna egy csopp eselyuk a visszatamadasra. utes utan mar rengeteg penzukbe kerult volna a fokozas. meg bosszut se tudtak allni mert akkora lett az ertekkulonbseg, hogy a tolik hasznalhatatlanokka valtak.
ertem en mire gondoltal a szabalyban de tulzasnak tartom automata tavolbanezesert az anarchot.
a tavolozassal nem artottam senkinek. a legjobb az volt ha felebredtem a telora akkor vedtem, vagy visszaszedtem egy vedhetetlen utessel elvitt fold egy reszet. apropo, 3/G-ben arwyl elvitt 1.3 yardot mekkora csalas, hogy eppen akkor nem volt tavol. nem utalas volt ?
kikerem magamnak a hihetetlenul nagy csalo minositest. ha tudnad mire lennek meg kepes amit eszem agaban sincs megcsinalni nem mondanal ilyet.
vannak megbeszelt utesek, utalasok, klancsatak kozben 3. 4. szereplok jelennek meg rendszeresen. percenkent tobbszor futo lekeresek heteken at abban a remenyben, hogy visszajon szabirol az aldozat...
anno a jatekbeli kozos forumon tanuja voltam egy piacos akcio utani vitanak. akkor az illeto szobeli figyelmeztetest kapott
ui:
en jot akarok a hoditonak es ezert hajlando vagyok tenni is.
ebed utan jovok es igyekszem kulturalt formaban folytatni az eszmecseret.
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules