Quote:
Originally Posted by Synkel
Kezdem a végén: nem vagyok profi, és ezek télleg nem hátrányok. Kivéve a 20% lakásteki, ami viszont A-ban játszhatatlanná teszi.
Baromira helytelen dolognak tartanám, ha egy faj eleve kapjon egy személyiséget.
A többi képessége meg mind a többi faj pozitívumai közül került ki, akárhogy magyarázod is, hogy csak véletlen egybeesések, és nem teljesen ugyanazok.
A barbárnak te adtál egy nagy rakás specialitást. Egyebek mellett azt, hogy a félelfet áttolizza 1 kocsmával, mert neki az a specialitása. A félelfnek akkor mi a sajátja? Az előző postomból kifelejtettem, hogy megadtad neki az ork tábornokbónuszát. Ennélfogva a barbár nem egy feltápolt, és játszható ember lett, hanem egy feltápolt ork. Kapott tolivédelmet, éhezhet a világba, mert ha van pár kórháza az életbe nem lesz gondja népességhiánnyal. a 45% haditeki amiben az ork előnyben van vele szemben, de azt bőven kompenzálja a többi bónusz pl az, hogy a barbár nem csak támadó- hanem védőbónuszt is kap.
|
Ork támadó bónuszok, melyekbe a lakitekit is beleszámoltam.
30 faji bónusz, +20 tábi bónusz tábornok skillel, +30 lakiteki, +45 hadi teki tudóssal játszva.
125%
Barbár:
+20 faji, +20 fajivari, + 20 haditeki, + 20 lakiteki, + 10 barakkhely, +20 tábi bónusz tábornokkal, + 10 tábornok speckó.
Kihagytam valamit?
120%
Ha a barbár éhezik, akkor ne felejtsd el megemlíteni az ork faji variját, és a 10%-al több tanya bónuszát. Az se kutya. De az, hogy Te mivel és hogyan játszol az a Te egyéni jogod és döntésed. Ha Te éhezteted őket az Te vagy. Nem mindenki fogja.
Védő bónusz:
Ork: +20 faji, +30 lakiteki, +45 haditeki.
95%
Barbár:
+20 faji, +10 barakk, +20 hadügy, +10 barakk, + 20 lakiteki. (+10 tábi speckó.)
90%
Ha a barbárt kísérik -10% mert a tábornokok nincsenek otthon teljes létszámban.
A harciláznál módosítottam a véd bónuszt, igazat adok neked és azért vagyunk itt, hogy ezeket a bakikat megbeszéljük.
Így lett 90%, tehát a harcilázra nem jár véd bónusz!!!
Félelfet nem toliz át, kárt nem okoz neki, le nem nyúlja, csak infót gyűjt.
Nekem itt ne aggódj a tolvajok miatt, ha más topicban ellenük vagy.
A fajok leírásánál számadatokat láthatunk 10,20,30% Ha két fajnál ez megegyezik, akkor ez van. Szörszálhasogatásra nincs időm.