Quote:
Originally Posted by Brown
Elmondom. Itt sokan visszaélnek azon "hatalmuknál fogva", hogy nagyvonalúan plussz és mínuszpontokat osztogatnak, amitől azt hiszik, hogy manipulálhatják a kisebb hozzászólókat. Mert akit nemtudnak a saját oldalukra állítani például egy saját topicban, az inkább húzzon el a rákba. És megpróbálják ezt úgy elérni, hogy ráhordanak egy talicskányi mínuszt. Úgy gondolom, hogy ez a demokrácia akasztása itt a fórumon. Nem szólhatok szabadon hozzá, mert egyből kapom az ajándékot. Sokak ettől itt tényleg bekussolnak.
Namármost engem nem érdekel a hírnevem, ettől én nem leszek több vagy kevesebb az életben. Ezek után is megfogom mondani a frankót, ha úgyérzem hogy valakinek túl sok a víz a fejében. A észnélküli mínuszolgatással ezt éritek el. Mert veletek úgy látszik csak ezen a nyelven lehet.
|
Már bocs, de gondolkodj el. Te irsz hülyeségeket, offolsz topicocat, és még te vagy megsértödve, mert ezt nem pozitiv tevékenységként értékelik sokan??? Már ne is haragudj, de nem tudom te hogy vagy vele, de én (és sztem még sokan mások) nem azt nézem hogy kiirta, hanem hogy mit!!! ráadásul, a döntés nem a mi kezünkben van, hanem Atiéban, akit meg nem hiszem hogy manipulálnának a zöld pontok...
Mindenkitől bocsi az offért de ez most kikivánkozott belölem.
(Brown, ha erre válaszolni akarsz akkor privátban nyugodtan.)