Quote:
Originally Posted by Ati
Ez nem más téma, hiszen pont ők tolják a top határát egyre feljebb, létrehozva egy nehezebben üthető részt a top határán. EZEN nem változtatna semmit a javaslat.
Más kérdés, hogy kell-e rajta változtatni, de szem előtt kell tartani, hogy nem fog.
|
Már hogy ne változtatna? :-o Az elfek azért elfek mert nehéz volt nekik máshogy a top. Ha könnyebb lenne, kevesebb lenne belőlük.
----
Nemrégiben megkérdezte tőlem egy barátságos ellenfelem 4-ben, milyen stratégiát ajánlanék neki a kék szám megszerzéséhez. És komolyan gondolkodóba estem mert nem akartam azt válaszolni hogy hátha szerencséje lesz és fölhúzza egy nagy klán ha megismerkedik egy megfelelő emberrel, haladjon csak tovább. De azt a kvázi 2 éves utat sem akartam felvázolni neki, ami saccra előtte állt, mert azon nyomban hagyta volna itt a Hódítót.
Úh kitérő választ adtam, olvassa el a Kézikönyvet (már olvastam - ja, akkor ismét), hadizzon sokat mert az a jövő útja, de a kék számmal még ne foglalkozzon; nekem is csak azért van mert nem kellett elsőre fölmennem 8000 hekire.
Elég szomorú voltam hogy ilyen választ kellett adnom.