Sziasztok!
Eddig csak olvasgattam az írásaitokat, de Wand utolsó hozzá szólásánál, nem tudtam megállni, hogy ne írjam le mit gondolok.
1. gondolat.
Szomorúan olvastam, hogy valaki feltörte Roniék kódjait és belépkedtek az országaikba, természtesen én is mélységesen elitélem de nem szereteném ha ezért abbahagynátok a játékot, ti már hozzátartoztok az A-hoz.

Izgalmas volt figyelgetni lentről a 2 nagy klán gigászi küzdelmét. Pontosan ezért is nem értem, hogy miért tett volna ilyet a Szkarabeusz klán. Több hónapig, terveznek, küzdenek időt, pénzt, fáradtságot nem kímélve, hogy fölétek kerekedjenek és mikor végre sikerül, akkor feltörnék az országaitokat?? Ááá szerintem ez tök nem logikus. Szerintem máshol van a kutya elásva

Bár azért az tényleg fura, hogy nem veszitek észre, hogy elmennek a seregeitek. nekem már az is szemet szúr, ha egy katonám hiányzik. Főleg ha a ht rakja ki a piacra, így naponta lehet összehasonlítani, hogy mennyi egység került ki a piacra.
2.gondolat.
Wand, az előző írásodban, elismerted, hogy 2 országgal játszol az A-ban.
Kérdezem, ezt szabad ? Ez nem több ország szabálytalan irányítása ?
Vagy talán az A csúcsán már minden megengedett ?
Fura, hogy azzal védekezel, hogy Zou mondj még országot ,mivel ha van kettő országod, akkor mi biztosíték lehet arra, hogy nincs 3, vagy 10 vagy 20.
Hiszen akkor neked ezek szerint szabad több országgal játszani.
Úgy gondolom, szabályokat, régen Ati létre hozta, és még ha te is írtad le őket, attól még nincs jogod (sem neked se másnak) áthágni azokat
Húúú csomót írtam, ha valakinek van ereje elolvasni köcci
Lara