Nem értek egyet azzal, hogy változtatni kelljen. Ez a játék, elvileg normális életvitel mellett is játszható. A probléma szerintem abból adódik, hogy kevés az ország az A-ban.
Illetve (szerintem) a másik gond, hogy egy-egy sikeres ütés után az ütést elszenvedett félnek nagyon kicsi az esélye hogy záros időn belül visszavághasson. A kevesebbet gép elött levők is azért biztosítják túl az országaikat.
Túl sokat lehet bukni egy éjszaka alatt. Ezért ne csodálkozzon senki, hogy aki nem tud éjjel lenni, az bevédi magát. Ez egy stratégiai játék. Nem szégyen, ha egy taktikát nem tudsz legyőzni.
Illetve földet szerezni, előre haladni opció, és lehetőség. Szerintem legyen igenis nehezebb, mint tartani az adott elért pozíciód.
Quote:
Originally Posted by NewJackCity
meg ez is nevetseges hogy kiherélték az elfet
árto akcion kivul mindenre bonuszai vannak 
es az árto akciokkal sincs semmi gond amég 2-3 korrol csinálja éppen elég hatékony 
ezt tapasztalatbol tudom
|
Az, hogy kijelented megfelelő hatásfokú az elf ártó, komolytalanná teszi az egész írásod, nem tartom szerencsésnek.
Tapasztalatból tudom

nézzük mit tud lopni egy elf az A-ban. Gabonát, rakiból veszek, rúna pár 100e van az oriban, teki, csak lakiteki van benn. A pénzt pedig lefogja 30bank.
Ártó: még hadüzenettel is vicc. Ha az az ártó neked gondot okoz, ott valamit elrontasz.