Quote:
Originally Posted by aúú
Amit ő javasolt, az csak akkor változtatna bármit is a teki lopáson, ha sokan lopnak tőled és nem veszi figyelembe, hogy nem kell hozzá sok ori, hogy 1 térkapu alatt kicsinálják az oridat... hisz nyit rád kaput egy tolis, megtekiz... te visszaveszed a tekiket, ő meg 9 kör múlva újra széttekiz és ezt addig nem fogja abba hagyni, míg te le nem kapod valahogy, vagy van mit lopni tőled, hisz miért tenné, ha egyszer az országok nagy része gnóm, vagy óriás, akiktől amúgysem lehet nagyon lopni semmit.
|
ha tőlem tekiket lopnak, azonnal pakolok mindent ki a piacra. olyan is volt, hogy a lopás elején mindenből vitt rendesen a toli, és az utolsó lopásoknál alig vitt 50-50-et minden tudományágból (igaz, ilyen is csak 1* van 1 életben

). a lakitekit meg pótoltam, hogy ne menjen el a sereg.
Quote:
Ha úgy gondolod, hogy egy orkkal tényleg olyan jó vagy, hogy a mostani teki lopás nem rokkant meg, akkor felajánlom, hogy anarchban próbáljuk ki 200 hekin. Én csinálok egy fél-elfet, te meg csinálsz egy orkot, aztán meglátjuk, hogy bírod (még azt is elintézem, hogy ne bántsanak téged ott a nagyobb anarchosok...
|
óhh... szeretem a kihívásokat.

de ha jól tudom, más az anarch, mert nem teheted ki a piacra a tekiket, mivel rögtön megveszik. azért ki lehet próbálni, és majd beírjuk ide az eredményt.