03-06-2008, 13:12
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Survivor
1. javaslat: ez a kitétel haladéktalanul kerüljön be a Súgó Pénzügyek részébe, de szerintem redundancia vagy sem, kerüljön be külön az 1A súgóba is, abból baj nem lehet.
|
A súgót sztm nagyon kevés új játékos olvassa ki, mert túlságosan nagy (1). Inkább hasonlít egy játékleírásra, viszont abból a szemszögből nézve meg mindenképp hiányos. Nem csak a 4,2 mrd miatt, vagy az olyan kuriózumok miatt amit Gee emleget. Sokkal gyakrabban fordulnak elő olyan események, akciók, amiknek a pontos eredményét csak múltbéli ismeretek alapján lehet jósolni, tudni.
Mivel ezekkel a számokkal kapcsolatban eddig az általános hozzáállás az volt, hogy "saját magadnak kell kitapasztalni" (2), itt is legfeljebb annyit tartanék célszerűnek megemlíteni, hogy 'országod kincstárában csak korlátozott mennyiségű arany halmozható fel'. (vagy hol is? )
Ha szerepelne a pontos összeg, az összetéveszthető lenne vmi ronda sormintával, ha meg mégis elolvassa vki, bele se kezdene a komoly játékba, mondván h neki annyi úgyse lesz (3). Nekem biztos csökkentette volna a kedvem, mert túl korán olvashattam volna el ezt a részt. 
|