Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
ha orinként regelek egy e-mail címet, és minden alkalommal lejövök a netről meg vissza, ennyi erővel várhatok fél órát minden ori után  Azt a sok idióta kérdést kitölteni, ami egy mailregeléshez kell, az se semmi hallod.  Mellesleg most épp itthon is dolgozom, sajna nem tudok maileket regelni, meg netet bontogatni, mert online kapcsolatban kell maradjak.
Egyébként én nem vagyok meggyőződve arról, amit mondtál.  Volt hogy újraindítottam a gépet, és utána nem visított a VIP ikon, hogy eltérő IP cím...  (Ha a szolgáltató bontja, az más. Pl megszakad az ADSL vonalad... Akkor kapsz új IP-t) - bár a gépem belső IP-je fix, tehát ha azt is nézi a hód, akkor beszívtam. 
|
na igen nem nehéz regelgetni az kemény 1perc majdhogynem.
na az megint más ha a szolgáltato bugos ilyen téren mert nem lehetnek ők sem ugyesek de tény akkor tényleg ujat kapsz namost ilyenkor szolni kéne nekik hogy kapcsoljanak le hogy ujat kapj, amit nem lehet szoval nehéz kifogni hogy szolg. épp bontja. a géped belső ip-je nem lehet fix esetleg csak a mac-cime (mondjuk azt is át lehet irni). a másik hogy a hod csak a szolgáltato felé kapott-kuldott ipt tudja azonositani mivel mac-cimet nem kérhet le azt kizárolag a szolgáltato tudná esetleg.
tré online-nál hallotam régen olyat hogy 12oránként uj ipt oszt alapbol akármit csinálsz kapsz ujat ez nemtom megvan e még de ez tőlük LOL.