Egyébként szerintem rohamosan csökkenne a nézettsége a south parknak, ha a hódosokat vették volna célba...
40 percig nézne a közönség egy zöld-barna táblázatot, és aláfestő hangeffektusként: "Hogy az a jó rohadt élet, ki vitte fel a kaja árát a piacon? Na várjon csak! Majd jól leverem, ha lesz pénzem etetni a lovasságom!.." "Mi az, hogy éjjel 5-en támadtak meg? JKSZ! JKSZ!" "Hé, te ott! Mit csinálsz a fórumon?" "Mivan, mivan, mivan??" "Támaggyá ki nagyon gyorsan, hogy beférjek!" "Hali, ha szembe megyek vele, ki üt nagyobbat? Ő vagy én? Én megyek alulról ,de csak elitekkel..." "Szöveccségest keresek! Nem hullát!" "Te is látod amit én? Becsorgattak...." "JÉZUSOM! Mi az, hogy 5000 a tekercs?" "Itt mindenkinek diplomata az édesanyja, hogy ennyit emlegetitek őket?" "Megvan a 600 heki! Lépek is a francba!" "Mijaza csoport?" "Mijaza mijaza?" "Utállak." "Mijaza WoW?" "Utáljuk a WoWosokat..." "Elcsíptem egy piacolász!" "...Vazzem valaki felvette a cuccot amit a szövimnek dobtam. Ha megtalálom leverem." "Én is!" ... Stb.