Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum
Nem beszélsz hülyeséget, csak ha vándor vagy, közelebbinek látod azt, aki messzebb van. Konkrét előnyöd nem lesz belőle, mert ha 10 körre lopkodsz egy varist, akkor te mindegy, hogy 9 körre látod, ő 10-re van. És így tovább. És nyilván a pontérték különbség a lényeg, nem a körtávolság. De egy kezdő játékos véleményem szerint nem fog értékpont különbségekből %-os arányokat számolgatni, hanem lopkodja akit közelinek lát. De az enm biztos, hgoy valóban közel van. Mert a variknak sé a hadiknak rettenetesen sokat számít a körtávolság. Tehát védettebb a kezdő toli, bár konkrétan erősebb nem lesz, de én még 5. szinten alacsony hektáron is meggondolnám azt, hogy kitámadjak fél napra...
Ez nekem hátrány, nem neki előny.  Na szólval érted mit akarok kihozni. Hogy a látszat néha csal, de az a csalás lehet biztonságfokozó.
És akkor itt felmerülnek további tolvaj összeállítások. Pl íjas-elites elf tolvaj... Lelopom, kijön, lepattan, hazakísérem, és előbb érek oda, mint ő, ezért ő már nem tud hazakísérni...  
|
Úha!
Szóval ha "hülye kezdő" vagyok válasszak vándort, mert az segít abban, hogy okosabban válasszak célpontot? Ehelyett én inkább azt tanácsolnám, hogy olvassa el a kézikönyvet, és akkor enélkül is tud okosan célpontot választani
Ha 4-5-6körre lopok, akkor csak mfeket tudok kísérni. Meg béna szövist, de az mindegy, szóval ezért nem választanám a vándort.
Ami engem igazol, összesen 1 tolvaj félelfet láttam vándor személyiséggel.
Igaz neki kék száma volt, és tudós-túlélő-vándor-tábornok-kereskedő-tolvaj-varázsló-harcos-gazdálkodó szeme