Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Stratégia & Tippek
Register Stats Members List Today's Posts

Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-18-2007, 11:25
Blacky Blacky is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Ahogy olvasom itt mindenki szöviröl beszél , de mi van azokkal akik vagy nem akarnak szöviben játszani vagy kényszer Mf-ek ?????
Akkor alsobb szinte ne is játszon senki törpét ha MF ?? mert ugy is lelopják kilopják szétlopják....????
Ez számomra érthetetlen..Az 5. szinten a Raktárkulcsom annyit ér mint halottnak a csók..Ha annyi varot tartok hogy ne tudják a tolikészülimet levinni akkor simán lelonak..ha van annyi tolvajom hogy nehezen férnek be akkor tolikészüli le kilopnak..Ha seregm van és pl ütök..akkor mit csinálok azokkal a tolvajokkal aki alulrol 4-5 körröl lopnak?????
Sok a Mi lenne ha kérdés ha also szinten törpicsek akar lenni...
Most nem tartok tekiket 3 napja....Érdekes nem tud tekit vinni akkor is lop most éppen runát mert már másom nincs
Levélirást el lehet felejteni szépen megkértem hogy legyenszives ne lopjon mert tök üres a raki se bányám se semmim..azota runát lop...szoval azt hiszem az alosbb szinten tök mindegy hogy mit csinálsz a törpéddel akkor is áldozat leszel mindig..
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 05-18-2007, 12:30
otto500 otto500 is offline
Member

Longevity: 93%

Az én törpöm 5.szinten jár 400 hekin és elég jól bolgogulok.
Van:
70 barakk
70 torony
70 kocsma
70 templom
ezzel a felállásban nyugisan el lehet termelgetni, a napi 20-30milla biztosított,ami elég a tekik pótlására, ha meg egy komoly toli rádszál és nem haggya abba, akkor menj feljebb.
Reply With Quote
Old 05-18-2007, 13:03
Blacky Blacky is offline
Member

Quote:
Originally Posted by otto500 View Post
Az én törpöm 5.szinten jár 400 hekin és elég jól bolgogulok.
Van:
70 barakk
70 torony
70 kocsma
70 templom
ezzel a felállásban nyugisan el lehet termelgetni, a napi 20-30milla biztosított,ami elég a tekik pótlására, ha meg egy komoly toli rádszál és nem haggya abba, akkor menj feljebb.
Az ÉN törpöm 200 hekin van és egy hete jött ki a védelem alol tekim semmim, mert felkészültem a lopáspkra csak mezö volt de azt is inkább eladtamm..Szoval csak egy hete jöttem ki a védelem alol az orival és azota FOLYAMATOSAN..lopnak...
A tolikészülim az elmult 3 napban még sosem volt 40% nál magasabban...
Most jelenleg "csak " 3 kapu van rám nyitva azt az az érdekes hogy egyik sincs 2 körre .:-))
Van
200 hekin egyenlöre 25-25 kocsma és barakk 10 templom meg még 50 üres hekim ...tudom hogy feljebb kell majd mennem de az üres orival tök felesleges inkább hagyom öket hátha megunják....

Mert Én az egséz lopásban azt nem értem hogy miért lop ha látja hogy semmit sem visz ??? 500 runáért leviszi a tolikészülimet, mert azon kivül semmit nem visz akkor minek lop?? unatkozik ????.
Reply With Quote
Old 05-18-2007, 14:02
otto500 otto500 is offline
Member

Akkor meg próbálj megerősödni, ha meg nem megy, marad a szabadcság.
Reply With Quote
Old 05-18-2007, 14:40
Blacky Blacky is offline
Member

Quote:
Originally Posted by otto500 View Post
Akkor meg próbálj megerősödni, ha meg nem megy, marad a szabadcság.

hehehe jo vicc azt probálok,,,, megerösödni mivel nem szeretek szabizni....
csak igy kicsit macerásabb hogy állandoan lopnak....De szerencsére mazochista vagyok....Csak szeretném megérteni a tolvajt hogy Neki mi öröme telik abba hogy ha már semmi értékeset nem tud vinni a raki tök üres teki nulla amit visz pénz biztonságban akkor mitöl annyirra élvezetes neki hogy 12* elvisz 60 db runát lopásonként ????

Jó Jó kis létszámu a csopi és valamit tenni kell na de mindegy...Törpe tekilopás ellen itt az 5-ben sztem tök jó az hogy nem tartok tekit egyenlöre..az a plusz 20% lakás meg épp jol jön..)))
Reply With Quote
Old 05-18-2007, 16:31
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Blacky View Post

hehehe jo vicc azt probálok,,,, megerösödni mivel nem szeretek szabizni....
csak igy kicsit macerásabb hogy állandoan lopnak....De szerencsére mazochista vagyok....Csak szeretném megérteni a tolvajt hogy Neki mi öröme telik abba hogy ha már semmi értékeset nem tud vinni a raki tök üres teki nulla amit visz pénz biztonságban akkor mitöl annyirra élvezetes neki hogy 12* elvisz 60 db runát lopásonként ????

Jó Jó kis létszámu a csopi és valamit tenni kell na de mindegy...Törpe tekilopás ellen itt az 5-ben sztem tök jó az hogy nem tartok tekit egyenlöre..az a plusz 20% lakás meg épp jol jön..)))
örülj neki, hogy csak annyit visz
ha emg zavar, akkor legyél óriás vagy gnóm... 5ösön fölösleges a törpincs
úgy is találsz kezdő/elhanyagolt/új törpincset, tőlük meg lehet lopni nyerset dögivel
Reply With Quote
Old 05-18-2007, 17:16
System System is offline
Junior Member

Nah énis szintet léptem és mostmár nem törp vagyok.Orkra váltottam és az érdekelne akkor,hogy most mennyire éri meg tekiket tartani. Vagy az ork teljesen ugyanaz mint a törp?
Mennyi tolvajt érdemes tartani orkkal?Érdemes eleget tartani ahhoz hogy ne ritkitsanak le,vagy az nagyon a támadóerő rovására menne? (nameg természetesen a védőerő rovására is)
Reply With Quote
Old 05-18-2007, 19:09
Blacky Blacky is offline
Member

Quote:
Originally Posted by AndrewB View Post
örülj neki, hogy csak annyit visz
ha emg zavar, akkor legyél óriás vagy gnóm... 5ösön fölösleges a törpincs
úgy is találsz kezdő/elhanyagolt/új törpincset, tőlük meg lehet lopni nyerset dögivel
Na ienkor tudok falra mászni ... mi az hogy 5-ösön fölösleges a törpincs ?? ezt most miért mondod ?? vagy valahol szabályban le van fektetve hogy a 2 és 1 szinten kivül mondjuk tilos az alábbi fajokat választani ???? Törpe , Ork ELF csak és kizárolag Gnom és oriás ?? hol van ez leirva ????
Csak a tapasztalatomat irtam le 5-ös szinten hogy törpével vagyok és fel nem foghatom hogy a nyersanyagárak a béka valaga alatt vannak már nem tud lopni semmit azt akkor is viszi a 2 aranyért vehetö runát....Engem már ne zavar a lopásuk de az annál jobban ha kijelentik hogy pl 5-ös Fölösleges a törpe játsz gnommal vagy oriással..ez inkább zavaró mert az uj játékosokat tévutra vezetheted..Azt akkor az 5-ös szinten a 4-es szinten nem játszik semmien más fajjal csak oriással, meg gnommal..Kinek lessz ez jó ????
Reply With Quote
Old 05-18-2007, 19:20
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Blacky View Post
Na ienkor tudok falra mászni ... mi az hogy 5-ösön fölösleges a törpincs ?? ezt most miért mondod ?? vagy valahol szabályban le van fektetve hogy a 2 és 1 szinten kivül mondjuk tilos az alábbi fajokat választani ???? Törpe , Ork ELF csak és kizárolag Gnom és oriás ?? hol van ez leirva ????
Csak a tapasztalatomat irtam le 5-ös szinten hogy törpével vagyok és fel nem foghatom hogy a nyersanyagárak a béka valaga alatt vannak már nem tud lopni semmit azt akkor is viszi a 2 aranyért vehetö runát....Engem már ne zavar a lopásuk de az annál jobban ha kijelentik hogy pl 5-ös Fölösleges a törpe játsz gnommal vagy oriással..ez inkább zavaró mert az uj játékosokat tévutra vezetheted..Azt akkor az 5-ös szinten a 4-es szinten nem játszik semmien más fajjal csak oriással, meg gnommal..Kinek lessz ez jó ????

csak akkor kell óriással/gnómmal játszani ha aggaszt a tekilopás
azért mondják, hogy fölösleges, mert a csoport körülményei következtében lett az
de ha nem zavar a tekercslopás, jól el lehet lenni törpével, meg orkkal is, mind2-nek haznos, hogy elős 2 helyen állnak az 1 barakkra levetített támadóerőben
Reply With Quote
Old 05-18-2007, 19:23
Blacky Blacky is offline
Member

OFF Az egészhez csak még annyit hogy sztem sokkal szebb ugy a játék hogy ha elkezdtem mondjuk törpével azt végigviszem egész az a-ig..Mint pl 2 töl 2-ig oriással vagy gnommal aztán A ba lépve meg váltok egy ott jobban játszható fajra...Akkor inkább megprobálom mindvégig a törpicsekkel azt mire eljutok az a ig akkorra talál ragad rám ez meg az...
ON..
Egyébiránt azt hiszem megtaláltam a megoldást..amiota mindent kipakoltam nem irogatok üziket a tolvajoknak már vagy 3 orája nem loptak..)
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules