|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

05-08-2007, 10:04
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
hidd el, (volt már rá példa), ha ott lenne módósítás, megint csak jönne a rengeteg bárgyú hozzá szólás úgy ahogy írtad...
UTÓLAG !!!!!
|
Lehet, de legalább van esély elmondani a véleményemet, ha van! Itt meg nem volt. Csak UTÓLAG!!!!!
|

05-08-2007, 10:05
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
Pedig Ati ott is írta, hogy maluszok várhatóak 
|
" hát izé nem voltam gépné, nem tudtam, nem értem rá, azt hittem, nem foglalkoztam vele, nem olvasok külső fórumot, még csak 1 éve játszok, jobb lett volna máshogy, jobb volt minden ahogy volt " stb...

|

05-08-2007, 10:09
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Pedig Ati ott is írta, hogy maluszok várhatóak 
|
Azért van különbség malusz és malusz között... A semmiből előbukkanó 80%-os bénítás és a 3%-kal megnövelt készültségcsökkenés azért elég erős.
Többen mondták, és én is megismétlem, hogy 20-30 % simán belefért volna, úgy az elfet utálók és az elffel játszók is nagyjából (nyilván nem mindenki) jól jártak volna, de ez így nagyon sok.
|

05-08-2007, 10:13
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Azért van különbség malusz és malusz között... A semmiből előbukkanó 80%-os bénítás és a 3%-kal megnövelt készültségcsökkenés azért elég erős.
Többen mondták, és én is megismétlem, hogy 20-30 % simán belefért volna, úgy az elfet utálók és az elffel játszók is nagyjából (nyilván nem mindenki) jól jártak volna, de ez így nagyon sok.
|
Drasztikusnak drasztikus volt nem mondom.. ebben igazad van..
Viszont nem lett ettől még játszhatatlan, mint ahogy mindenki sír rajta..
ha amúgy lehet 80-ról 20-30-ra csökkenteni, akkor szeretnék én is óriással gyújtogatni ennyi erővel  léccillécci
u.i.: meg én igazából azt nem értem, hogy amikor volt ez a móka a 20% vs 30% védelemnél.. akkor majdnem mindenki fel volt háborodva.. végülis azt kell mondjam, úgy-ahogy jogosan (ennek ellenére én mégis a 20% mellett álltam ki).. és akkor jöttek a hozzászólások, hogy nem allattomban gyújtogatnak.. nem ártózgatnak.. kell nekik a 30% védelem.. mert kell.. no mármost.. ha valaki nem ártózik és nem gyújtogat.. akkor azt most miért zavarja ez a módosítás? a játékában semmi nem változik továbbra sem..
Persze tudom, hogy vannak akik tolis elfek.. noh azoknak kicsit nehezebb lesz az életük.. hát itt az ideje, hogy bebizonyítsák, hogy így is megy nekik a játék.. ugyanez áll a varis elfekre is.. hadisnak pedig továbbra is kiváló
de igen, most akkor megkövezhet mindenki.. tudom, nem elffel játszok.. tudom nem értek az egészhez.. blabla..
amúgy engem főleg ez a 80oldalnyi tömény sipákolás idegesít az egészből.. 
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
Last edited by Deni; 05-08-2007 at 10:18..
Reason: bővítés
|

05-08-2007, 10:16
|
Member
|
|
|
|
Quote:
ha amúgy lehet 80-ról 20-30-ra csökkenteni, akkor szeretnék én is óriással gyújtogatni ennyi erővel  léccillécci 
|
Nana, nincs 24 órája hogy felment 80%-ra, szóval ha most esne vissza 20-30%-ra, akkor senki nem mondhatná, hogy felborult a kialakult rend.
Az óriással meg remekül tudsz varázsolni és harcolni magas tolvajvédelemmel, az elffel viszont nem tudsz remekül varázsolni és tolvajkodni magas hadivédeelm mellett.
|

05-08-2007, 10:17
|
Junior Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Hóhér: nm lehet,h túl egyszerű ember az aki csak ütésben gondolkozik?! Talán a legegyszerűbb ha a történelemre gondolsz...csak azok voltak nagy királyok akik állandóan háborúztak, vagy azok akik mondjuk diplomatikus és békés úton fejlődtek és erősödtek?
|

05-08-2007, 10:31
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Blasi
Hóhér: nm lehet,h túl egyszerű ember az aki csak ütésben gondolkozik?! Talán a legegyszerűbb ha a történelemre gondolsz...csak azok voltak nagy királyok akik állandóan háborúztak, vagy azok akik mondjuk diplomatikus és békés úton fejlődtek és erősödtek?
|
cél a csúcs, nem fogják diplomáciával átengedni...
elhiheted.

|

05-08-2007, 11:03
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Blasi
|
nagy királyok lehettek, de kis birodalmakban 

05-08-2007, 11:36
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Aztan jobb lesz Neked ilyen maluszok mellett meg vedelem gyengites is? 
|
Nemegészen így értettem.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|

05-08-2007, 16:33
|
Member
|
|
|
|
Quote:
u.i.: meg én igazából azt nem értem, hogy amikor volt ez a móka a 20% vs 30% védelemnél.. akkor majdnem mindenki fel volt háborodva.. végülis azt kell mondjam, úgy-ahogy jogosan (ennek ellenére én mégis a 20% mellett álltam ki).. és akkor jöttek a hozzászólások, hogy nem allattomban gyújtogatnak.. nem ártózgatnak.. kell nekik a 30% védelem.. mert kell.. no mármost.. ha valaki nem ártózik és nem gyújtogat.. akkor azt most miért zavarja ez a módosítás? a játékában semmi nem változik továbbra sem..
Persze tudom, hogy vannak akik tolis elfek.. noh azoknak kicsit nehezebb lesz az életük.. hát itt az ideje, hogy bebizonyítsák, hogy így is megy nekik a játék.. ugyanez áll a varis elfekre is.. hadisnak pedig továbbra is kiváló
de igen, most akkor megkövezhet mindenki.. tudom, nem elffel játszok.. tudom nem értek az egészhez.. blabla..
amúgy engem főleg ez a 80oldalnyi tömény sipákolás idegesít az egészből.. 
|
Van egy dolog ami nehezen megy az emberek fejébe. Bevallom nem sokat láttam. Az alábbi érvelés súlyosan hibás.
("és akkor jöttek a hozzászólások, hogy nem allattomban gyújtogatnak.. nem ártózgatnak.. kell nekik a 30% védelem.. mert kell.. no mármost.. ha valaki nem ártózik és nem gyújtogat.. akkor azt most miért zavarja ez a módosítás? a játékában semmi nem változik továbbra sem.. ")
Ha megtámadnak mondd te csak nézed vagy teszel is ellene valamit? Az lehet h poénból nem gyújt és nem ártózik de ha támadják akkor igen, elég logikus nem? Válaszlépés? Ezt azért szabad vagy ezt se? Menjünk hadizni elffel ala Hóhér, nem baj h A n kívül máshol nem lehet. Védekezni azt szabad? Megtorolni szabad? Egyáltalán játszani szabad? A válasz mindig igen! Az lehet h heccből ártózni nem tudok és aki nem tette ezután se fogja. DE! Az se fog tudni semmit csinálni tolival varival (sereggel persze igen, de mint mondtam A n kivül értelmetlen, sőt sztem ott is) akinek már égető szüksége lenne rá, mert szarráütik ha nem lép valamit. Tetszik érteni? Nem tud védekezni (igen már várom kedves Hóhér h amatőr kis senkiházi vok, tanuljak meg játszani, legyek kocka stb és akk tudni fogom, h milyen ostoba vagyok, mert az elf nagyon is jó hadis, és egyáltalán, hogy merek én megszólalni fórumon, mikor ez nagyon jót tett a játéknak) Az itt a baj h a jogos önvédelemtől lett megfosztva az elf ( igen, tudom, seregcsere,ló, üssünk, elffel, 3 as szinten) Ez nem békés faj hanem egy pofozógép ( tudom tudom ló, seregcsere, B ben) illetve mégis békés mert mást nem tud tenni csak ló, seregcsere. De mintha azt is említette volna Hóhér uram h a stílushoz válasszunk fajt és ne fordítva, ne akarjuk mi eldönteni h a fajjal mit akarunk kezdeni, áááá dehogy. Ha ez igy van, akkor megkérdem, nincs jobb faj támadni? De igen van, akkor minek van elf? Mert egy óriás tamagocsiban röhögve jobb, mint irtam nemrég. Akkor minek van elf?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|