|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

03-02-2006, 13:10
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Ugyan, azért ennyire nem durva a helyzet  Mindenkinek lehet -és a legtöbb esetben van is, engem pl. kivéve- több országa. Nem nagy lelki megrázkódtatás sokszor, ha az ország szabira kényszerül. Játszik a többivel. Néha, komoly nagy háborúk esetén simán játszuk mi is addig, amíg szabira nem kényszerül(nek). Akkor meg van a győzelem, ott a vége az ellenségeskedésnek.  Persze komoly ellentéteknél még akkor sincs vége. Jártunk már úgy, hogy valaki azt mondta, oké, peace, majd várt pár napot, amíg szerinte összeszedte magát és próbálkozott újra. Ott a törléséig ment a buli. Így is mindig jön egy csomó bosszúra éhes ori, új névvel és orival, persze nem akarja elárulni ki is ő, néha évekkel ezelőtti sérelmeket emlegetve, na, az ilyeneket sem tudom sajnálni. Ja és azokat sem, akikről persze kiderül, hogy jksz-eznek, multiznak, és nincs kedvünk kivárni a rendszer malmainak lassú örlését. Törölni mi is tudjuk az ilyeneket 
Hullával még sohasem voltam, és szerintem sohasem leszek. Olyan, mint egy kamikáze-pilóta:-DD Engem untatna.
Last edited by Davalon; 03-02-2006 at 13:15..
|

03-08-2006, 21:08
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Davalon
Ugyan, azért ennyire nem durva a helyzet  Mindenkinek lehet -és a legtöbb esetben van is, engem pl. kivéve- több országa. Nem nagy lelki megrázkódtatás sokszor, ha az ország szabira kényszerül. Játszik a többivel. Néha, komoly nagy háborúk esetén simán játszuk mi is addig, amíg szabira nem kényszerül(nek). Akkor meg van a győzelem, ott a vége az ellenségeskedésnek.  Persze komoly ellentéteknél még akkor sincs vége. Jártunk már úgy, hogy valaki azt mondta, oké, peace, majd várt pár napot, amíg szerinte összeszedte magát és próbálkozott újra. Ott a törléséig ment a buli. Így is mindig jön egy csomó bosszúra éhes ori, új névvel és orival, persze nem akarja elárulni ki is ő, néha évekkel ezelőtti sérelmeket emlegetve, na, az ilyeneket sem tudom sajnálni. Ja és azokat sem, akikről persze kiderül, hogy jksz-eznek, multiznak, és nincs kedvünk kivárni a rendszer malmainak lassú örlését. Törölni mi is tudjuk az ilyeneket 
Hullával még sohasem voltam, és szerintem sohasem leszek. Olyan, mint egy kamikáze-pilóta:-DD Engem untatna.
|
Jól van, de Majomkirály arról írt, hogy csak úgy poénból leártóz más játékosokat csak azért, mert hulla. Ez azért nem ugyanaz, mint amit írsz.
|

03-19-2006, 21:03
|
Guest
|
|
|
|
Üdv mindenkinek !
Szerintem nagy segitség lenne ,hogy legalább annyit tudna a hulla hogy ha fosztogatják vagy lopkodják legalább annyi infot kapna hogy fentről vagy lentről érkezett az ellen irányuló lopkodás.
Másik az lenne ha nem vesznének el azok az áruk amiket ki tesz az ember a paicra mert ha irreális áron teszi ki az ember azt nem azért mert akkora haszonnal akar tul adni hanem 99%-ban elgépelte vagy nem figyelt a nullákra és már is meg van a gond belölle itt értem az alatt ha pl: 1500-ért tenni ki a követ a piacra és véletlenül 15000 üt be az ember és ezért bukik kemény millákat érő árut amikor nem is az volt az érdeke hogy több millát szerezzen hanem csak el ütötte
|

03-19-2006, 22:38
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hunter
Üdv mindenkinek !
Szerintem nagy segitség lenne ,hogy legalább annyit tudna a hulla hogy ha fosztogatják vagy lopkodják legalább annyi infot kapna hogy fentről vagy lentről érkezett az ellen irányuló lopkodás.
|
a hozzászólásod eddig a pontig tartozik ebbe a topicba  amúgy meg segítség lenne.... de énnekem van egy gonosz kis öteltem hogy hogy lehetne javítani a hullán és még logikus is: emberlopás: minimum ne lehessen élő embert elhozni a hullától, max megkárosítani.... vagy terjesszen betegséget, hiszen hullákat cipelnek a tolik.... arról ne is beszéljünk hogy amúgy meg ott mászkálnak ahol a sereg már beteg lesz.... ha van erre perszre reakció, akkor indítok szavazást is, amúgy addig nem...
|

03-19-2006, 22:51
|
Member
|
|
|
|
Nem rossz ötlet, de sztem alapjaiban kéne javítani a helyzeten értem ezalatt h a gyújtás ellen vmi védelem kéne, mert az okozza a legnagyobb kárt, meg ugye elmegy az ember ígyis úgyis csak gyújtásnál még ház se marad min 9 körig
|

03-21-2006, 16:25
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by drhb
Jól van, de Majomkirály arról írt, hogy csak úgy poénból leártóz más játékosokat csak azért, mert hulla. Ez azért nem ugyanaz, mint amit írsz.
|
és mit ér egy hulla ellen az ártó? alig valamit. 
|

03-21-2006, 17:09
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by King
és mit ér egy hulla ellen az ártó? alig valamit. 
|
Tűzgolyó? Gyújtogatás?
|

03-23-2006, 07:54
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by drhb
Tűzgolyó? Gyújtogatás?
|
ártó alatt nyilván nem a gyújtogatást értem  az nem a varik feladata. a tûzgolyó meg édeskevés...
gyújtással persze, hogy érsz valamit, de csak ezzel. más nincs hatékonyabb ellene.
de ezt már kivesézték elõzõleg a többiek...
hulla helyett valami más új faj kéne (pl. troll, goblin - ha bizonyos rpg gamékból indulunk ki.)
a hód középkori játék, fantázia alapján, és a hulla, mint faj (bár érdekessé teszi, meg sokakat tönkre is), szerintem mégis valami máson kéne gondolkodni. 
|

03-23-2006, 07:57
|
 |
Member
|
|
|
|
[quote=King]ártó alatt nyilván nem a gyújtogatást értem  az nem a varik feladata. a tûzgolyó meg édeskevés...
gyújtással persze, hogy érsz valamit, de csak ezzel. más nincs hatékonyabb ellene.
a vari gyilkolást, gyújtogatást, stb. is ártónak hívjuk 
|

03-24-2006, 09:54
|
Guest
|
|
|
|
Én múltkor hullával kezdtem az 5-ben.. tök hamar feljutottam, aztán elkezdtem átépülni mert köv szinten más fajjal akartam lenni.. és hiába volt helyem a templomokban meg kocsmákban, mentek el.. szenvedtem ezzel egy sort, de semmi hatása nem volt, inkább szintet léptem, de így szintlépés után elég gyatrán álltam..:-( Pedig sztem is egyik legjobb 5.-ben..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|