Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

View Poll Results: Melsik verziót támogatnád, és miért?
A súgót javítsuk a tényleges állapotoknak megfelelően. (Elf katonai védelem: 20%) 37 41.11%
Erősítsük az elf védelmét mégjobban, a súgóban leírtak szerint. (Elf katonai védelem: 30%) 53 58.89%
Voters: 90. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-25-2007, 17:49
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Mephisto View Post
Szerinted? Gondold végig, a topban lépne bárki is bármit info nélkül,azzal a tudattal, hogy ha nem fér be, akkor tuti visszajönnek rá és nem 30-40, hanem 300-400 hekit szednek róla le ütésenként?
Ebben a játékban az a szép, ha valakit le tudsz lopni, ütni, valamiben felül tudod múlni a másikat, kihasználva a fajod adottságait. Nem pedig az, hogy egy fajt, ami már amúgy is egy halom védelmi bónusszal rendelkezik még tovább kényeztessük...
Nekem is volt elf orim, és lesz is. De nem fogok arra várni, hogy azt a 10%ot megkapja.
nem válaszoltál konkrátan a kérdésemre - nem kioktatástra vágytam
ha van is másodlagos értelme a hsz-ednek, abból azt veszem ki, hogy van róla éplisted
akkor mndd meg szépen nekem, mi alapján számoltál? csak nem +30% véderőtöbblettel? és azt montad be tudod verni, igaz nehezen
akkor hol itt a probléma??? fáj, hogy nem tudsz mindnekit sz.rrá alázni egy 80-85% barakkos szörnnyel? esetleg rosszul esik az egódnak, hogy valaki véletlenül emgfogna? (megjegyzem, azt is etetnie kell valakinek, és azok pedig az elfek)
a kísérésről meg nem is beszélve, ha be akar ütni, miközben elengeded a sereged, akkor szinte mindenével ki kell jönnie, és utána, még ha dezertáltat is, jó eséllyel 2 sereggel simán tudod kísérni, akkor hol itt a gond???

másik probléma, hogy a 35% meg 40%-os elfeket lehetetlen beütni... ha ő azt szeretné, ám legyen, ne lehessen beütni kockáztatás nélkül, de ezzel azt kockáztatja, hogy széjjelgyújták/rengetik
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 04-25-2007, 17:50
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Artúr View Post
Gyermeki kiváncsisággal várom a tökéletes megoldást.
Csak nem 25% lesz?

Fegya: Az általad idézett faji leírásban nem is szerepel katonai védőbónusz. Vagy épp ez a poén?
mert az a bónusz nem változott, ott maradt a régi, a 30%
Reply With Quote
Old 04-25-2007, 18:17
Kubbi Kubbi is offline
Member

Longevity: 96%

Kiváncsi vagyok az új elfre.
Mikor lesznek előzetes demók?
Ha már úgyis eldőlt a kérdés.
Old 04-25-2007, 18:20
Artúr's Avatar
Artúr Artúr is offline
Member

Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Kubbi View Post
Kiváncsi vagyok az új elfre.
Mikor lesznek előzetes demók?
Ha már úgyis eldőlt a kérdés.
Hosszú tesztidőszak nem volt, az tuti.
Mekkorát fog robbanni a belső fórumon.
Jönnek majd a hőbörgők, hogy mért nem beszéltük meg.

Az optimisták angolul tanulnak, a pesszimisták kínaiul; mi realisták meg lőni.

Eladó egy kitűnő állapotban lévő II. világháborús francia karabély. Sosem lőtek vele, egyszer leejtették.
Reply With Quote
Old 04-25-2007, 18:26
Mephisto Mephisto is offline
Member

Longevity: 99%

AndrewB, csak érveltem nem oktattam.
Mint mondtam, voltam A-ban elffel, és kilógott a lóláb, amikor jött a sereg rám, és a számítás alapján (30%) ki kellett volna fognom. Beszéltük is ezt a többiekkel, és leesett, hogy az elfnél másképp vannak a dolgok.
De ki kell menjek rá full sereggel, mert megszerzi azt a +10%ot simán az elf. Fogja magát és kilométerekre alámbont... Most meg még adnál neki plusz védelmet.
"megjegyzem, azt is etetnie kell valakinek, és azok pedig az elfek"
Mint mondtam tanyamentes elfről beszélek betonvédelemmel...
Nézz meg egy elfet, vígan tarthat az átlagosnál több kocsmát, elegendő varit, és most még ütni se lehet majd. Míg én kénytelen vagyok kocsma nélkül tolni, annyi varival, hogy örülök, hogy a vérszomj felmegy, és ház is hiányzik rendesen.
S én megyek ki a seregemmel, az én orimat írják ki a teljesbe, nekem mi marad otthon? Semmi. S igen, kényelmetlenül esne, ha azért cserébe, hogy kint vagyok mindenemmel és kockáztatom több hónapnyi összeszedett földemet, amiről még tudnak is a krónika alapján, most lehetetlenséggel legyen határos beütni. Miért a védekező játékot támogassuk? Adj rá indkot és elfogadom, mert az kényelmes, és tizedennyi munkából megvalósítható?
Reply With Quote
Old 04-25-2007, 18:28
sifu
Guest

Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Ez elég fura párhozam azért. Ha az orkoknak jár a 30%... Ez azt jelenti, hogy semmi akadályát nem látod annak, hogy az elf 8-as íjász-bónuszát elvegyük, hiszen az orknak sincs 8-as lovasa, ugye?
hmm!
Ati!
de nagyon bántana ha azlf 8-as bónuszát elvennéd mert ugye aki brutál ork hadi akar lenni az tábornok lesz és ha jól emléxem az 20%!
ugye??))
tehát az orknak is van + bónusza ha akarja és a többi faj ezen a területen meg sem közelíti de gondolom ez szerinted nem így van....
egyre jobban az az érzésem ahogy olvasgatom a hozzá szólásaidat h te már eldöntötted ezt a dolgot és csak felborzoltad az emberek idegeit!!!
Reply With Quote
Old 04-25-2007, 18:33
Cassandra Cassandra is offline
Member

Quote:
Originally Posted by sifu View Post
hmm!
Ati!
de nagyon bántana ha azlf 8-as bónuszát elvennéd mert ugye aki brutál ork hadi akar lenni az tábornok lesz és ha jól emléxem az 20%!
ugye??))
tehát az orknak is van + bónusza ha akarja és a többi faj ezen a területen meg sem közelíti de gondolom ez szerinted nem így van....
egyre jobban az az érzésem ahogy olvasgatom a hozzá szólásaidat h te már eldöntötted ezt a dolgot és csak felborzoltad az emberek idegeit!!!
Sifu, szerintem ezt ne feszegesd.

Ui: Az első gondolatom nekem is az volt, hogy 8as íjászbónusz annyi, cserébe megkapja az elf a 30% védelmibónuszt, vagy 25% védelmibónusz lesz és akkor mindenki utálni fog.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
Reply With Quote
Old 04-25-2007, 18:42
Mephisto Mephisto is offline
Member

sifu, ezt gondold csak végig.
"de nagyon bántana ha azlf 8-as bónuszát elvennéd mert ugye aki brutál ork hadi akar lenni az tábornok lesz és ha jól emléxem az 20%!"
1. Ehhez az orknak választani kell azt a személyiséget, ezzel klánszinten 5%al gyengébben véd, a tudóssal szemben.
2. Az elfnek nem kell választania, ő megkapja ezt a bonuszt a tornyaira. De kap még varira, és tolira is.
Egy orknak mindig is az kellene, hogy a lényege maradjon, hogy beférjen sereggel mindenhová. Ezért ork... A törpe termel, a fél-elf lop, az óriás gömböl és varizik, az ork üt...
Reply With Quote
Old 04-25-2007, 18:44
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by sifu View Post
hmm!
Ati!
ugye??))
meg a torony bónusz meg 30... vagyis itt 10% az elfnek faji bónusz 30-20 kiegyenlit az ork és jön még a tornyos ijakké ami ujabb 16,6% az elfnek...
az ork tény hogy üt, de ne mindent bármikor, mert ha mindenen átmegy akkor nem lehet megállitani és az irreális, nem lenne taktika, nem kéne tudatosan felépiteni egy klánt hanem mindenki ork és uccu neki mindenki üt mindenkit aki gyakrabban tud ütni az nyer... szted ez reális?

Last edited by Kutyuleee; 04-25-2007 at 18:47.. Reason: kieg
Reply With Quote
Old 04-25-2007, 18:49
antitalentum antitalentum is offline
Junior Member

Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
meg a torony bónusz meg 30... vagyis itt 10% az elfnek faji bónusz 30-20 kiegyenlit az ork és jön még a tornyos ijakké ami ujabb 16,6% az elfnek...
Csak hát ugye egy tornyos elf íjász védelme nagyságrenddel múlja felül egy ork lovas támadóerejét, a többi fajról nem is beszélve!
Nem rossz a 25%, épp azért, mert senkinek sem jó! Középutas kompromisszumos megoldás, nem lesz olyan beton az elf, de olyan "gyenge" sem..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules