|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Melsik verziót támogatnád, és miért?
|
A súgót javítsuk a tényleges állapotoknak megfelelően. (Elf katonai védelem: 20%)
|

|
37 |
41.11% |
Erősítsük az elf védelmét mégjobban, a súgóban leírtak szerint. (Elf katonai védelem: 30%)
|

|
53 |
58.89% |

04-25-2007, 10:46
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Itt azt szeretnem kerdezni, hogy ez egy ilyen Matyas kiralyi dontes lesz, meghallgatod a hadvezereket, majd dontesz egyedul?
Pl a felfedezes modositasrol is kiderult, hogy ez nem feltetlen a helyes ut, hiszen ugy erzem, eleg hamar kiderult, hogy az az ut nem jarhato...  (ugy emlekszem, ezzel meg Te is egyetertettel a Pap-szigeten) 
|
Erre én is emlékszem :-)
Na de komolyan.
Rengeteg hozzászólás van, és a sok játékos sokféleképp vélekedik.
Senkit nem szeretnék megsérteni.
Természetesen mindenki véleménye fontos.
De az olyan játékosok érvelésére kérlek fokozottan figyelj, akik a játékban bizonyították már, hogy jól átlátják az egész rendszert, és nem a pillanatnyi szimpátia, esetleg érdek formálja a véleményüket.
|

04-25-2007, 11:01
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme
Maradjon 20% és a súgó legyen javítva.
Alsóbb szinteken mindegy is lenne mert úgyis átütik mind2 verzóban, de 1/A-ban orkon kívül más esélytelen átütni!!!
1-2 klántársamnak már 88-90% barakkja volt 5-6% házzal és 5-6% templommal mire elegendő volt a seregnagysága, hogy beférjen az elfhez.
Igaz, H5-el lett számolva, ami nem tudom 20 vagy 30%-al számol-e, de ha 20-al és tovább növeljük esélytelen a beütés. Ha 30-al és "túlszámoltam" emiatt akkor elegendő lenne a kb. 80-82% barakkos ork tudós.
Szóval én elhiszem hogy nem tud fedezni + ilyesmi... de akkor se kellene hagyni hogy 1 fajt ne lehessen beverni vagy max ilyen extrém orival, amit azt gondolom túl sok klán nem tud fent tartani sokáig...
|
Arwil Te is onnan nézed, hogy nehogy ne lehessen nyers erővel átmenni rajta.
De akkor azt miért nem mondod, hogy nehogy ne tudjam már az óriást szarrágyujtani, vagy a gnómot kitekizni.
Lehet mindkettőt, de nem egyszerű :-)
Ha megnézünk egy ilyen bunkeres elfet akkor kiderül, hogy nincs annyi helye, hogy stabilan szembemenjen egy seregelengedős orknak.
És tartok tőle, hogy tényleg szabira szk-ra fognak menni azok a Gamerek akik eddig időhiány miatt választották az elfet.
|

04-25-2007, 11:06
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Továbbra is elhatárolódom mind azoktól, akik önös érdekük miatt kérik a megjáró 10%-ot, valamint a szintén önös érdekből acsarkodó, abszolút nem észérveket felvonultató, elf védelemről EDDIG IS lepattanó támadóktól.
A legtöbb tapasztalt játékos (kijátszott fajtól függetlenül) mind úgy vélekedik, hogy az eddigi játékmenet akkor maradna változatlan, hogyha 30% lenne ténylegesen is a védelem.
Átépítéssel, újraszámolgatásokkal pont hogy a 20% megítélése járna.
Még egyszer hangsúlyozom, nem vagyok elf-mániás, itt "magam ellen" is beszélek. De akkor is így érzem jogosnak!
Legyen 30%.
Tisztelettel:
Pax Hungaricum
|

04-25-2007, 11:15
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Ja, és azzal is tisztában vagyok, hogy ezzel együtt is csak 16 hozzászólásom van. Zöldfülű vagyok, hogy azt ne mondjam, kezdő.
De mint kezdő is eljutottam addig, hogy ha Istenigazából átgonodolom, a játékot a súgó lejavítása változtatná meg, és nem fordítva.
Szóval jöhetnek az olyan hozzászólások, hogy "Mit szólsz bele hüle kezdő!". Nem érdekelnek. :P
Üdv:P
|

04-25-2007, 11:25
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme
Maradjon 20% és a súgó legyen javítva.
Alsóbb szinteken mindegy is lenne mert úgyis átütik mind2 verzóban, de 1/A-ban orkon kívül más esélytelen átütni!!!
1-2 klántársamnak már 88-90% barakkja volt 5-6% házzal és 5-6% templommal mire elegendő volt a seregnagysága, hogy beférjen az elfhez.
Igaz, H5-el lett számolva, ami nem tudom 20 vagy 30%-al számol-e, de ha 20-al és tovább növeljük esélytelen a beütés. Ha 30-al és "túlszámoltam" emiatt akkor elegendő lenne a kb. 80-82% barakkos ork tudós.
Szóval én elhiszem hogy nem tud fedezni + ilyesmi... de akkor se kellene hagyni hogy 1 fajt ne lehessen beverni vagy max ilyen extrém orival, amit azt gondolom túl sok klán nem tud fent tartani sokáig...
|
Mondjuk az elég gáz, ha az épületekben nincs munkás. Próbálja meg egy picit több lakossal. 

04-25-2007, 11:49
|
Junior Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum
Továbbra is elhatárolódom mind azoktól, akik önös érdekük miatt kérik a megjáró 10%-ot, valamint a szintén önös érdekből acsarkodó, abszolút nem észérveket felvonultató, elf védelemről EDDIG IS lepattanó támadóktól.
A legtöbb tapasztalt játékos (kijátszott fajtól függetlenül) mind úgy vélekedik, hogy az eddigi játékmenet akkor maradna változatlan, hogyha 30% lenne ténylegesen is a védelem.
Átépítéssel, újraszámolgatásokkal pont hogy a 20% megítélése járna.
Még egyszer hangsúlyozom, nem vagyok elf-mániás, itt "magam ellen" is beszélek. De akkor is így érzem jogosnak!
Legyen 30%.
Tisztelettel:
Pax Hungaricum
|
Nem értek egyet veled, de a higgadt, logikus érvelésért és stílusért kaptál tőlem egy elismerést. 
|

04-25-2007, 11:56
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Fransisco
Nem értek egyet veled, de a higgadt, logikus érvelésért és stílusért kaptál tőlem egy elismerést. 
|
Én egyet értek az érveivel. Tőlem már korábban kapott zöldet. 
Last edited by Kubbi; 04-25-2007 at 12:01..
|

04-25-2007, 12:01
|
Member
|
|
|
|
Reaktor Zoli beírására reagálva, úgy gondolom, hogy sohasem fogja a szavazás végeredménye tükrözni a teljes játékosállomány véleményét. Csak nagyon szűk réteg ír ide és nemegyszer látni, hogy a kezdők máshogy vélekednek, mint azok a profik, akik eljutottak már a csúcsra. Emellett a sok fenti klánból alig szoktak ide írogatni. Ergó ezeknek a szavazásoknak túl sok értelme nincsen.
Azt meg még mindig tartom, hogy ez a módosítás a játék egyensúlyát billentené fel, és csak akkor élenne sztem korrekt, ha az ellentétpár másik tagját is módosítanátok.
Steve`sfield (#324643)
|

04-25-2007, 12:02
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Mondjuk az elég gáz, ha az épületekben nincs munkás. Próbálja meg egy picit több lakossal. 
|
esetleg nem lehet talán ,hogy csak 1-2 körönként fokozzbe egy nagyobb mennyiségü katit és így müködik minden épülete??? ha valakinek ultra sok pénze van, akkor a 100%barakk is megoldható egy rövid időre...

04-25-2007, 12:03
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum
Ja, és azzal is tisztában vagyok, hogy ezzel együtt is csak 16 hozzászólásom van...
|
Korábban is akartam mondani, de most bepótolom: elég bosszantó, hogy embereket lenéznek azért, mert véleményt mernek nyilvánítani úgy, hogy még nincs több száz hozzászólásuk ezen a fórumon.
Ne azt nézzétek, kinek mennyi postja van, hanem azt, hogy mit mond. Vagy ha valaki regisztrál, és naponta 20 viccet bemásol valahonnan a viccek-topicba, akkor értelmesebbnek fog tűnni, mert sok hozzászólása van?
Vagy akkor legyen egy szűrő, hogy csak az (teszem azt) 1000 hsz fölöttiek szavazhatnak ilyen kérdésekben, vagy akinek két kis zöld négyzetük van, vagy mittudomén, de akkor vagy megkülönböztetünk valamilyen konkrét kritérium alapján, vagy senkit nem szólunk le, mert keveset lóg itt a fórumon.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|