|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

02-22-2007, 22:12
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Most már tényleg túl van tárgyalva a dolog, lépjünk tovább 
|

02-22-2007, 22:20
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Most már tényleg túl van tárgyalva a dolog, lépjünk tovább 
|
Jó...  Lépjünk...
Van egy kérdésem..
Mi van akkor, ha van egy ország, akihez az egyik orim ugyan nem nyúlt egy újjal sem, de egy másik orim megcincálta keményen.
Tehát elvileg ugye velem van baja az illetőnek, nem az országaimmal, így a másik orimat elkezdi cincálni - minden ok nélkül -.
Tehát mondjuk van Mikkamakkaországnév, meg Mikkamakkaországnév 2 országnevű országaim. Ha mondjuk valakivel összezördülésem van a 1-es orimmal, odáig fajul a dolog, hogy törli magát az illető, majd újrázva épp a 2-es orim mellett találja magát, és elkezd ölni, tegyük fel, hogy béna vagyok (ami egyébként így is van) és folyamatosan 4 körönként 8 sereggel puszít nálam...
Ha megkérdezik tőle, nyilván az lesz a válasz, hogy dehát Kisbér a másik orijával addig ütött, hogy újráznom kellett magam...
Szóval ilyenkor mi van? Van joga egy másik országomon bosszút állnia?
Thx! 
|

02-22-2007, 22:36
|
Member
|
|
|
|
Simon, azért 133HSz után jó lenne megtanulni idézni, mert cseppet kellemetlen olvasni a Hsz-eidet.
|

02-24-2007, 15:11
|
Senior Member
|
|
|
|
Egy kerdes, aki azzal fenyegetozik, hogy atrakat anarchba emiatt a szabaly miatt, persze alaptalanul, annak lehet jelenteni az uzijet, fog kapni vmit? Ugyanis ha ezt olyanoknak irogatja, akik nincsenek tisztaban a szabalyokkal, felrevezetheti oket....

02-24-2007, 15:18
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Egy kerdes, aki azzal fenyegetozik, hogy atrakat anarchba emiatt a szabaly miatt, persze alaptalanul, annak lehet jelenteni az uzijet, fog kapni vmit? Ugyanis ha ezt olyanoknak irogatja, akik nincsenek tisztaban a szabalyokkal, felrevezetheti oket....
|
Ha valaki rendszeresen ilyesmit csinál, akkor lehet, igen. Egy üzi miatt azért nem lesz senkire rászólva még, túlzásokba ezen az oldalon se essünk. 
|

03-03-2007, 08:33
|
 |
Member
|
|
|
|
Elnézést, hogy csak az első 30 oldalt olvastam el és utána már szelektáltam a beírások között, de ha jól emlékszem, senki nem közelíti meg onnan a problémát, hogy azért annak az orinak, akit jaj! istenem! nagyon bántanak, elég sok lehetősége van arra, hogy hatékonyan lereagálja a dolgot. Diplomácia, távolságnövelés ezer módon, átképzés-átépítés százféleképp, új szövetség, ki mf-be, bármi, et cetera... Aki hülye, haljon meg, és szerintem nem kevésbé nem való ebbe a játékba az, aki nem tesz semmit saját maga érdekében a jajveszékelésen kívül, mint aki törlésig üt. Többen is írták, hogy ha "alázatosan bocsánatot kér", akkor nem bántják tovább az illetőt. Szerintem valakit megalázkodásra kényszeríteni legalább annyira beteges, mint valakinek végleg tönkretenni a játékát... Bennem sokkal nagyobb tiszteletet vált ki az, aki megpróbál fogait összeszorítva küzdeni. Ráadásul jó szövetségeseket, barátokat is lehet így találni
A lényeg: háborúzzatok, hogy békében élhessetek, játszatok és kevesebbet sírjatok
Ez az én észrevételem, bár tény, hogy én gonosz ember vagyok...
|

03-03-2007, 08:40
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Davalon
Elnézést, hogy csak az első 30 oldalt olvastam el és utána már szelektáltam a beírások között, de ha jól emlékszem, senki nem közelíti meg onnan a problémát, hogy azért annak az orinak, akit jaj! istenem! nagyon bántanak, elég sok lehetősége van arra, hogy hatékonyan lereagálja a dolgot. Diplomácia, távolságnövelés ezer módon, átképzés-átépítés százféleképp, új szövetség, ki mf-be, bármi, et cetera... Aki hülye, haljon meg, és szerintem nem kevésbé nem való ebbe a játékba az, aki nem tesz semmit saját maga érdekében a jajveszékelésen kívül, mint aki törlésig üt. Többen is írták, hogy ha "alázatosan bocsánatot kér", akkor nem bántják tovább az illetőt. Szerintem valakit megalázkodásra kényszeríteni legalább annyira beteges, mint valakinek végleg tönkretenni a játékát... Bennem sokkal nagyobb tiszteletet vált ki az, aki megpróbál fogait összeszorítva küzdeni. Ráadásul jó szövetségeseket, barátokat is lehet így találni
A lényeg: háborúzzatok, hogy békében élhessetek, játszatok és kevesebbet sírjatok
Ez az én észrevételem, bár tény, hogy én gonosz ember vagyok...
|
Pedig mien igazad van.....
Bea Baba (#336994) itt megtaláltok
|

03-03-2007, 17:51
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Davalon
Bennem sokkal nagyobb tiszteletet vált ki az, aki megpróbál fogait összeszorítva küzdeni. Ráadásul jó szövetségeseket, barátokat is lehet így találni
|
Ott kötnék bele, hogyha irtok valakit egy két lopásért cserébe, és a harmadik után se kér békét, akkor megy a következő is. De ha ír, akkor meg tudjuk beszélni a dolgot. 
|

03-04-2007, 01:26
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Én amondó lennék, hogy a bosszú bizonyos határig teljesen korrekt. És ha a jogos megtorlás után úgy gondolja hogy mégis ő az erősebb, lehet kicsit határozottan fellépni, és közben finoman utalni rá, hogy felesleges a szívózás. És itt nem mindegy hogy hogyan reagál az ellenfél. Nem kell hogy megalázkodjon, de ha elismeri, hogy nincs értelme kekeckedni, akkor tényleg hatott a "lecke" be lehet fejezni, és meg lehet jófej embereket ismerni.
Vagy persze ha ő keres meg a békejobbal. Máig szívesen emlékszem vissza rá mikor elkezdtem játszani, és belefutottam egy vén rókákból álló szövibe. A fenti folyamat végén nem kevés tanáccsal láttak el, sokat tanultam tőlük.
Persze ha a zöldre nem reagál pozitívan, akkor elszabadulhat a pokol! 
Last edited by Stev; 03-04-2007 at 01:29..
|

04-02-2007, 22:52
|
Junior Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Sziasztok 
Nem szeretem ezt a témát annyira és sose gondoltam volna hogy egyszer én is fogok itt kérdezmi...
De pár napja háboruban állunk egy szövivel és miután az egyik tagjuk lelépet valaki alulrol, de nem abbol a szöviből elkezdet ártozni minket. Nem is kitsit, miután irtam annak akire gyanakodtam még jobban rázenditett és még azt is irta akkor ezentul nem csak ártozni fog. De oka nincs rá nem ártottam neki soha....akkor ez most mi is?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|