Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Segítség
Register Stats Members List Today's Posts

Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek.

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-23-2006, 14:24
Pagi's Avatar
Pagi Pagi is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Default Miert lett beteg?

Megint lenne egy betegséges kerdesem:

Van egy Aldozat ori: nincs serege, csak par vari meg toli, latszik rajta hogy szetszedtek. egyik szovim megtamadja 4 sereggel fosztasra, moraljavitasnak, siman lecsapja, hazaer a sereg, nem tortenik semmi. Par korrel kesobb a masik szovim egy sereget kikuld ra foldszerzesre, utkozben osszefut 4 masik sereggel, azokat lenyomja,megy tovabb, aztan amikor hazaer egy korrel kesobb kitor a pestisjarvany.

Van meg veletlenszeru megbetegedes? csak mert hallottam mar olyat hogy nincs! Es ha nincs akkor az elso ori miert nem betegedett meg? mint irtam az aldozatnak nincs serege amivel tamadhatott volna, tehat nem szerezhetett betegseget 2 kor alatt... Tipp?
Sponsored Links
Old 02-23-2006, 16:29
director
Guest

Longevity: 0%
Quote:
Originally Posted by Pagi
Megint lenne egy betegséges kerdesem:

Van egy Aldozat ori: nincs serege, csak par vari meg toli, latszik rajta hogy szetszedtek. egyik szovim megtamadja 4 sereggel fosztasra, moraljavitasnak, siman lecsapja, hazaer a sereg, nem tortenik semmi. Par korrel kesobb a masik szovim egy sereget kikuld ra foldszerzesre, utkozben osszefut 4 masik sereggel, azokat lenyomja,megy tovabb, aztan amikor hazaer egy korrel kesobb kitor a pestisjarvany.

Van meg veletlenszeru megbetegedes? csak mert hallottam mar olyat hogy nincs! Es ha nincs akkor az elso ori miert nem betegedett meg? mint irtam az aldozatnak nincs serege amivel tamadhatott volna, tehat nem szerezhetett betegseget 2 kor alatt... Tipp?
mégis votl serege, pl mikor gömböztétek, éppen akkro támadott.. aztán kirakta piacra, vagy elmentek, vagy egyéb..

nincs véletlen betegség már
Old 02-23-2006, 16:46
Pagi's Avatar
Pagi Pagi is offline
Junior Member

Kozben meglett a megfejtes... elegge szelsoseges egy eset... szerintem...

szoval a gyereknel azert nem volt sok-sok oran keresztul sereg, mert 12 korre tamadott lefele teruletert... es pont azelotti korben ert haza a serege, mielott a masodik szovim odaert volna hozza... elegge durva...
valszeg annal a tamadasnal fertozodott meg, es fertozte meg a szovimet is...
Old 02-23-2006, 16:49
director
Guest

Quote:
Kozben meglett a megfejtes... elegge szelsoseges egy eset... szerintem...

szoval a gyereknel azert nem volt sok-sok oran keresztul sereg, mert 12 korre tamadott lefele teruletert... es pont azelotti korben ert haza a serege, mielott a masodik szovim odaert volna hozza... elegge durva...
valszeg annal a tamadasnal fertozodott meg, es fertozte meg a szovimet is... :mad: :mad: :mad:
igen, előfordul az ilyesmi:)

de az ilyet hamar meg lehet oldani, egy seregek felderítésével:)
Old 02-23-2006, 16:55
Pagi's Avatar
Pagi Pagi is offline
Junior Member

Igen... ezzel teljes mertekben egyetertek... de ha 500 hekin latsz egy orit 400 varival meg 300 tolival (elf), es aznap 3 szor meggombolod es egyszer sem latod a nyomat seregeknek.... hat en nem akartam meg TK-t meg tolikeszultseget is "pazarolni" ra... most isszuk is a levet...
Old 02-23-2006, 16:56
director
Guest

Quote:
Igen... ezzel teljes mertekben egyetertek... de ha 500 hekin latsz egy orit 400 varival meg 300 tolival (elf), es aznap 3 szor meggombolod es egyszer sem latod a nyomat seregeknek.... hat en nem akartam meg TK-t meg tolikeszultseget is "pazarolni" ra... most isszuk is a levet...:(
akkor 3 gömb helyett gömbözd egyszer, és egy krónika. meg ha ütött, akkor gömbölöd azt is..:)
Old 02-23-2006, 18:46
Csokibácsi Csokibácsi is offline
Member

Quote:
Igen... ezzel teljes mertekben egyetertek... de ha 500 hekin latsz egy orit 400 varival meg 300 tolival (elf), es aznap 3 szor meggombolod es egyszer sem latod a nyomat seregeknek.... hat en nem akartam meg TK-t meg tolikeszultseget is "pazarolni" ra... most isszuk is a levet...
Mint láthatod, nem lett volna pazarlás.
Ha tanultatok belőle, már megérte az a kis pestis
Old 03-12-2006, 19:00
Láma's Avatar
Láma Láma is offline
Member

Default Ha a beteg szövim elhivom segíteni...

idézet a súgóból:
Fontos! Attól, hogy a Te seregeid megfertőződnek egy támadás alkalmával, szövetségeseid nem kapják el a betegséget. Ha szövetségeseid segítséget kérnek, miközben országod beteg, akkor sem kapják el a betegséget. Csak akkor, ha ők maguk indítanak támadást egy beteg ország ellen.

namármost egnem az érdekelne, hogy az ő segitségül elhivott serege nem fertőzi-e újra az ő országát, mintha ő menne el támadni?
Old 03-12-2006, 19:11
Cimbi
Guest

Quote:
Originally Posted by Láma
idézet a súgóból:
Fontos! Attól, hogy a Te seregeid megfertőződnek egy támadás alkalmával, szövetségeseid nem kapják el a betegséget. Ha szövetségeseid segítséget kérnek, miközben országod beteg, akkor sem kapják el a betegséget. Csak akkor, ha ők maguk indítanak támadást egy beteg ország ellen.

namármost egnem az érdekelne, hogy az ő segitségül elhivott serege nem fertőzi-e újra az ő országát, mintha ő menne el támadni?
Nem fertőzi meg.
Old 03-13-2006, 22:18
Sakkmester
Guest

Azaz ha jól értem, aki küldi a katonai segítséget a szövinek, annak amikor visszaérkeznek az orijába a katonái, ugyanúgy folytatódik az a betegség, ami rajta van, nem kap újabb xy egységnyi betegséget?
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules