| 
       |  | 

| 
       |  | 
       | 
	| 
  | Hódító / Queosia forum http://queosia.com
 http://hodito.hu
 |  |  
       | 

| Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |  

| 

02-13-2007, 01:18

|  
	| 

| Senior Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 99%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Kisbér  Ennek eltörlését ugye csak az A-ban gondoljátok? |  Annak semmi ertelme. Oda ugyis kell vip....
				__________________Remedy
 |  

| 

02-13-2007, 01:19

|  
	| 

| Senior Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Everlasting  a 90 napot a többi szinten jó dolognak tartom. Pontosan eléri a célját: ösztönzi az orikat a továbbhaladásra. Ott dölt meg a dolog, hogy az A-ból nagy számban vannak orik akik nem akarnak továbbhaladni és ettől kezdve nincs érteleme a szinten a 90 napnak. De a többi szinten attól még jól működik. |  Ez se igaz. Hiaba mukodik jol, ha emiatt 80% ember nem jatszik....
				__________________Remedy
 |  

| 

02-13-2007, 07:40

|  
	| 

|  | Member |  | 
					Join Date: Jan 2006 Location: Mezőberény vagy Ildeenél Szegeden :-) 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Everlasting  Ott dölt meg a dolog, hogy az A-ból nagy számban vannak orik akik nem akarnak továbbhaladni és ettől kezdve nincs érteleme a szinten a 90 napnak. |  A játék célja hogy neked legyen a legnagyobb orid és klánod A-ban!!! Miért kellene továbbhaladnia a fent lévő 2 klánnak? Az hogy kicsi a csoport és csak ők vannak forduló helyen nem az ők hibájuk! Fel kell lépni, játszani ki A-ban és megpróbálni leverni őket!

Hidd el nem 1-2k kör fog kelleni hozzá (amikor ők már vagy 10k köre fent vannak!) , de valamikor el kell kezdeni. A szkarabeusz már elkezdte, tessék másoknak is elkezdeni!
				__________________Egy: törj az égig!
 Kettő: tarts ki végig!
 Három: nevess, ha fáj!
 Négy: üss, ha muszáj!
 Öt: tartsd a várat!
 Hat: védd a társad!
 Hét: tiéd a hit!
 Nyolc: a zászlót vidd!

Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
 |  

| 

02-13-2007, 10:55

|  
	| 

| Junior Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Viz  Nem, mivel ha nem lennének akkor ekkora csopilétszám mellett is simán lehetne fordulni 90 nap alatt. |  egyrészt vagyunk és szabályosan játszunk, másrészt akkor lenne más, harmadrészt ha feljönne még pár ori végre és az szk-sok is belénének ahelyett, hogy nyavajgás van, meg akik töröltek, kicsit gondolkodtak volna  ( monronak teljesen igaza van  ) , akkor már régen lehetne fordulni így is
                 Last edited by Lali; 02-13-2007 at 12:09..
 |  

| 

02-13-2007, 10:59

|  
	| 

| Banned |  | 

Activity: 0% Longevity: 94%      |  |  

| 
 Üdv!Szellemünknek teljesen igaza van.

Azt hiszitek, mert top klán tagja vagyok az élet fenékik tejfel? Megint csak felteszem a kérdést. Szerintetek hogy jutottam ide?

A skarabeusz klánt meg nem értem miért nem titakozik. Itt mindenki azt hiszi, hogy ha valaki a top klán tagja, akkor csak úgy átgyalogolhat rajtuk, és felérhet a topba.
 pea
 |  

| 

02-13-2007, 11:14

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Sajnos én kisorit voltam kénytelen törölni, mert amíg B-ben szenvedek, annak szépen lemegy a 90napja...Quote: 

| 
					Originally Posted by Lali  egyrészt vagyunk és szabályoan játszunk, másrészt akkor lenne más, harmadrészt ha feljönne még pár ori végre és az szk-sok is belénének ahelyett, hogy nyavajgás van, meg akik töröltek, kicsit gondolkodtak volna  ( monronak teljesen igaza van  ) , akkor már régen lehetne fordulni így is |   A B-s orimmal fel szándékozom lépni...

__________________"Csak keresed magad,
 Hogy mire vagy jó?
 Csak kérdezed magad,
 Hogy mire vagy jó?
 Ha a szíved cserben hagy,
 Mire vagy jó?
 Ha a dühöd elragad,
 Mire vagy jó?"

|  

| 

02-13-2007, 11:16

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Arwyl szelleme  A játék célja hogy neked legyen a legnagyobb orid és klánod A-ban!!! Miért kellene továbbhaladnia a fent lévő 2 klánnak? Az hogy kicsi a csoport és csak ők vannak forduló helyen nem az ők hibájuk! Fel kell lépni, játszani ki A-ban és megpróbálni leverni őket!
 Hidd el nem 1-2k kör fog kelleni hozzá (amikor ők már vagy 10k köre fent vannak!) , de valamikor el kell kezdeni. A szkarabeusz már elkezdte, tessék másoknak is elkezdeni!
 |  
Már mondtam arwyl, inkább ne fejtsd ki a véleményed ilyen kategórikusan,várj még 8-10 hónapot amíg ítt vagy, hidd el aki SZABÁLYOSAN játszik annak ennyi idő alatt sem feltétlen lehet feljutni,de te ezt nem tudhatod. 
És néha olvass vissza.Én nem akarom hogy forogni kelljen a fentieknek, játsza mindenki ami jól esik neki, de legyen rá lehetősége.Én csak azt írtam le hogy a 90 nap hogyan veszítette el a szerepét és lett akadályozó tényező. 

remy a 80% nem játszikról: Én csak azt tudom hogy minden szinten állok,akikkel levelztem az elejétől 8-10 ember ők is állnak, és ennek oka az A. 
Nagyon sok ori kezdene az alsóbb szinteken is játszani, ha lenne esély a továbblépésre.

Arra az indokra meg hogya legnagyobb ori elérése a hódító célja csak annyit hogy mégis lehet fordulni. mIért is? Mert sokan nem az A-t tartják a játék céljának (azt tippelem lényegesen többen szeretnek forogni), tehát ezt a kategórikus kijeletést szerintem hanyagoljuk.

|  

| 

02-13-2007, 11:27

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Remedy  Ez se igaz. Hiaba mukodik jol, ha emiatt 80% ember nem jatszik.... |  ez így igaz (ó, kivételesen egyetértek az "élőfábaisbelekötök-Remedy"vel   ) 
lassan 1 éve szabizom Bben, mivel letelt a 90 napom... 
mivel a bankártyás vipet nem tudom megoldani (vagy nem is akarom), ez igy is fog maradni, amíg a helyzet nem változik, szerintem   |  

| 

02-13-2007, 11:27

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by pea  Üdv!Szellemünknek teljesen igaza van.

Azt hiszitek, mert top klán tagja vagyok az élet fenékik tejfel? Megint csak felteszem a kérdést. Szerintetek hogy jutottam ide?

A skarabeusz klánt meg nem értem miért nem titakozik. Itt mindenki azt hiszi, hogy ha valaki a top klán tagja, akkor csak úgy átgyalogolhat rajtuk, és felérhet a topba.
 pea
 |  Pea mindjárt elsírom magam  
Látom a nélkülözést, ami téged és a társad, akivel együtt mész felfelé (nem akarom a nevét kiadni, akit érdekel, az majd felmér Titeket) jellemez ott angolban. 
Nem kell tanyát tartsatok, a többieknek igen. Már ez felér egy "kis" elönnyel. Olyanról ne is beszéljünk, hogy röhögve el tudjátok engedni a seregeiteket támadás után, s ez a vagyon meg se kottyan. Olyanról meg nem is beszélek, hogy a fél országot elbontjátok probléma nélkül, majd újraépítitek, hogy kevesebb föld menjen le rólatok és lejebb kerüljetek, ha jól emlékszem a társad a multkor kb 750-900 hekivel tette ezt.  
Szóval abban igazad van, hogy mindenki játszon, és haladjon ahogy tud, de kérlek ne hintsd a szemembe azt a port, hogy ugyanolyanok az esélyek, mert ezzel inkább magad ámítod, mint engem...

|  

| 

02-13-2007, 12:19

|  
	| 

| Junior Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Cassandra  Sajnos én kisorit voltam kénytelen törölni, mert amíg B-ben szenvedek, annak szépen lemegy a 90napja... A B-s orimmal fel szándékozom lépni...

|  hm... talán jobb lett volna mindenkinek, ha a fellépésed előtt kb 10mp-vel törölsz. erről beszélünk egy ideje már páran.

viszont szerintem a topic helyes iránya a személyeskedések helyett, hogy hogyan lábaljunk ki ebből a helyzetből.

remy topszabadságos pontlistás ötlete szerintem jó. |  

| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) |  
		|  |  
    | 
	|  Posting Rules |  
	|