|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

02-12-2007, 13:00
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Na jó, nem erőltetem a dolgot, mert nem akarom, hogy azt higyjétek, hogy kötekedni akarok. A fenti idézetet ismertem eddig is, és ma is elolvastam néhányszor, és igy önmagában rendben is volna, ha össze tudnám egyeztetni az e fölött látható kérdésekkel/válaszokkal. De simán lehet, hogy ezzel csak én vagyok igy, ugyhogy ne is foglalkozzatok velem  . Azt már leirtam, hogy részemről fő a biztonság, és inkább nem játszom más Hóditós gépről. Téma részemről lezárva, de ha reagáltok rám, muszáj lesz válaszolnom 
|
Amit Te idéztél, abban szó nincs szövetségről, sőt, kifejezetten a szövetség tilalma van benne. Ha egy gépről játszik a család, akkor nem lehet egy szövetségben (kivéve az anarchosta csoportot természetesem, ott nyugodtan lehet így is játszani).
Amit én idéztem, és amiről ez a téma is szól, az a szövetség. Ha összejöttök bulizni, vagy elmentek együtt nyaralni, és közös netkávézóból néznétek az országokat stb. No ez az, ami nem ajánlott.
|

02-12-2007, 13:05
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Amit Te idéztél, abban szó nincs szövetségről, sőt, kifejezetten a szövetség tilalma van benne. Ha egy gépről játszik a család, akkor nem lehet egy szövetségben (kivéve az anarchosta csoportot természetesem, ott nyugodtan lehet így is játszani).
Amit én idéztem, és amiről ez a téma is szól, az a szövetség. Ha összejöttök bulizni, vagy elmentek együtt nyaralni, és közös netkávézóból néznétek az országokat stb. No ez az, ami nem ajánlott.
|
Váááááá... mondom, hogy akkor válaszolnom kell...
Annyit mondj meg, hogy van valami időhatár, amennyi ideig mehet egy gépről a játék? Magyarul az stimmel, hogy ha a családom/lakótársam/akárkim egy gépről játszik velem, akkor mi van (egymástól függetlenül, infot nem megosztani stb.). Az is, hogy ha mondjuk 8-10 órán keresztül a szövetségeseim vannak nálam, akkor mi a teendő, mit kell betartani. De mennyi idő kell, hogy a második eset "átváltson" az elsőbe? Nem tudom, világos-e a kérdésem?
|

02-12-2007, 13:08
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Váááááá... mondom, hogy akkor válaszolnom kell...
Annyit mondj meg, hogy van valami időhatár, amennyi ideig mehet egy gépről a játék? Magyarul az stimmel, hogy ha a családom/lakótársam/akárkim egy gépről játszik velem, akkor mi van (egymástól függetlenül, infot nem megosztani stb.). Az is, hogy ha mondjuk 8-10 órán keresztül a szövetségeseim vannak nálam, akkor mi a teendő, mit kell betartani. De mennyi idő kell, hogy a második eset "átváltson" az elsőbe? Nem tudom, világos-e a kérdésem?
|
Világos a kérdés, és ilyen információval értelemszerűen nem szolgálhatok. 
|

02-12-2007, 13:10
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Világos a kérdés, és ilyen információval értelemszerűen nem szolgálhatok. 
|
Pffff...
Akkor viszont megnyugodtam, hogy van "váltás" a kettő között, és nem én kombinálok túl sokat  Kössze a válaszokat 
|

02-12-2007, 13:40
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cassandra
Nagyon sarkalatos példa lesz, de előfordulhat.
A netszolgáltatódnál történik valami, szabira szeretnéd tenni az orikat, de nincs olyan barátod, akinek van netje... lemész a könyvtárba, netkávézóba, szabira teszed, de hoppá jön a bünti, mert elötted ott más is játszott, ez nonszensz.
Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány gépről léptem eddig be. 1ről a melóhelyemen, és itthon 2ről. Plusz egyszer WAPról, ennyi.
Viszont, ha úgy működnének a dolgok, ahogy az a felvetésben szerepelt, akkor engem már agyonbüntettek volna.:P
|
Nem erről van szó... Ezért mondtam, hogy csak kivételes esetben lehetne belépni máshonnan... pl a szabira rakás ilyen...
|

02-12-2007, 13:45
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Mi olyan van a Hódban, amit nem lehet mobiltelefonról megcsinálni? Egyet mondj nekem, kérlek.
|
Angolban az ally, és a governor... Ezek egyáltalán nincsenek...
|

02-12-2007, 13:47
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Na, de jól elkanyarodtunk az eredeti témától... Tehát a téma onnan indult, hogy semmilyen indokból ne lehessen belépni egy másik országba. Ha mégis megtetted, még ha nem is csináltál semmit, legyen bünti!
|
Úgy tudtam ez eddig is szűrve volt... aki mégis csinálja, az ugyan úgy csinálja mint aki több országot irányít.
|

02-12-2007, 13:49
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Angolban az ally, és a governor... Ezek egyáltalán nincsenek...
|
Mert mi történik, ha mini operával ezeket az oldalakat be akarod hozni? Nekem bejönnek szerintem.
|

02-12-2007, 13:51
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Mert mi történik, ha mini operával ezeket az oldalakat be akarod hozni? Nekem bejönnek szerintem.
|
Akkor adj minden játékosnak olyan mobilt, amiről ezt megteheti... 
|

02-12-2007, 13:54
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Akkor adj minden játékosnak olyan mobilt, amiről ezt megteheti... 
|
Szerintem ma már nemigen kapsz olyan mobilt, amiről NE tehetnéd ezt meg.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|