Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

View Poll Results: Le állíthasa-e a ht betegség esetén a képzést?
igen, hisz ez csak kényelmi funkció 117 68.42%
nem, mert ez hatalmas előny 54 31.58%
Voters: 171. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-08-2007, 08:29
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Továbbra sem értem, hogy annak az 1-2 nagyon ellenkező kollegának és Mr. "CÁF" Kisbérnek ez miért fájna.. és nem, az elvek bemagyarázást sem értem..
Csak magamat tudom ismételni..

Quote:
Originally Posted by Deni View Post
Pillanatnyilag aki nem VIP-es, annak ilyen jellegű hátránya _NINCS_, mivel saját magad nem állsz le képezgetni, ha beteg vagy. Szerintem logikus lenne, ha a helytartó sem képezne ebben az esetben, mert viccesen jön ki az, hogy VIP-es vagyok és hátrányom van azzal szemben, aki nem fizetett elő a szolgáltatásra. Komolyan nem értem azokat, akik hadakoznak ezen opció ellen. Viszont túlbonyolítani felesleges. Csak annyi kell, hogy Képzés betegség esetén és egy kis négyzet mögé. Ha azt akarod h akkor is képezzen akkor pipa, de alapjáraton nem képezne.

The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Reply With Quote
Sponsored Links
Old 02-08-2007, 09:55
collateral collateral is offline
Junior Member

Longevity: 94%
Question

Quote:
Originally Posted by richardka View Post
olvass sugot
1 körön belül le tudod szedni a 36 körös vihart vagy szárazat legyen bármennyi embered, csak ugyesen kell beállitani a helytartot)
OFF: legyszi sugd mar meg nekem, hogy allitsam be a helytartom, hogy 1 koron belul leszedje a 36 kor szarazvihart ugy, hogy 4-5 korokre tud csak feltenni napsutest es novekedest? es ne adj Isten elotte meg feltette a vedovarazslatokat is. Es termeszetesen torp a fajod. lehet, hogy valami rosszul muxik nalam, mert 50 szazalek keszi alatt nem megy semmi varazslat mar.
Reply With Quote
Old 02-08-2007, 09:56
collateral collateral is offline
Junior Member

Thumbs up

az eredeti otlet azonban jo! amellett vagyok, hogy be lehessen allitani a helytartot arra, hogy betegseg eseten leallitsa a katikepzest!
Reply With Quote
Old 02-08-2007, 10:01
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Quote:
Originally Posted by collateral View Post
OFF: legyszi sugd mar meg nekem, hogy allitsam be a helytartom, hogy 1 koron belul leszedje a 36 kor szarazvihart ugy, hogy 4-5 korokre tud csak feltenni napsutest es novekedest? es ne adj Isten elotte meg feltette a vedovarazslatokat is. Es termeszetesen torp a fajod. lehet, hogy valami rosszul muxik nalam, mert 50 szazalek keszi alatt nem megy semmi varazslat mar.
Nekem se nagyon megy 1-2 körön belül... de az is tény hogy aki napi 2x jut géphez nem biztos hogy ennyire kiélezi az oriját hogy egy jött ment varis haza tudja vágni amire hazaér... ha meg igen, akkor vessen magára...
Ettől én még támogatom... mert ezzel nem a helytartó csinál vmit helyettünk hanem pont hogy NEM csinál valamit...

Reply With Quote
Old 02-08-2007, 10:18
Kisbér Kisbér is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Deni View Post
Továbbra sem értem, hogy annak az 1-2 nagyon ellenkező kollegának és Mr. "CÁF" Kisbérnek ez miért fájna.. és nem, az elvek bemagyarázást sem értem..
Csak magamat tudom ismételni..
Deni... Pont te megérthetnél, hiszen földim vagy

Szóval ha ezt megcsináljuk, jön a következő kérés, hogy ha minuszban van a foglalkoztatottság, akkor ne képezzen már a helytartó, hiszen te sem képeznél.
Az is pitiáner változtatás, kerüljön bele, hajrá!
Aztán jön valaki, hogy ha loptak tőlem az elmúlt 3 körben embert, akkor ne képezzen már a helytartó, hiszen folyamatosan viszik az embereimet, és ha már fizetek érte miért teszi tönkre a helytartó az országom?!
Ezt is bevezetik, mindenki örül 2 napig.
Aztán megint jön valaki, és azt mondja, hogy ha éhezem, akkor ne képezzen a helytartó, hiszen te sem képeznél, ha éhezel. Ez is kényelmi változtatás, kerüljön bele. Tök boldog mindenki 2 napig.
Aztán megint jön egy tamagocsis csóka, aki azt mondja, hogy ha megy rajtam a vihar vagy a szárazság, akkor ne képezzen a helytartó. Hisz magam sem képzek akkor katonát, miért képez akkor a helytartó, tönkreteszi az országom.. ez csak egy kényelmi változtatás, kerüljön pipa a helytartóba.
Jó, ez is bekerül, mindenki boldog 2 napig.
Aztán megint jön valaki, hogy ha a morálom 60% alatt van, akkor ne képezzen a helytartó, hiszen te sem képeznél, amikor lázonganak, gyújtogatnak, elköltöznek a lakosok, fizetek a vip-ért, miért teszi tönkre a helytartó az országom nemigaz?!
Ez is belekerül, 2 napig mindenki boldog...
és így tovább a végtelenségig...

Remélem most már érted, hogy alapvetően nem azzal van bajom, hogy ez a modul bekerül-e vagy sem... De egy idő után Ati azt fogja mondani, hogy na most már elmentek a ... valahova...
Én úgy gondolom, hogy ez az idő már most elérkezett, mások meg nem.

Ahogy Serg, vagy Arra, vagy nem tudom ki mondta, ez a játék a hódító, és nem a helytartó-menedzser
Reply With Quote
Old 02-08-2007, 10:22
Yurika
Guest

Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Kisbér View Post

Szóval ha ezt megcsináljuk, jön a következő kérés, hogy ha minuszban van a foglalkoztatottság, akkor ne képezzen már a helytartó, hiszen te sem képeznél.
Az is pitiáner változtatás, kerüljön bele, hajrá!
Aztán jön valaki, hogy ha loptak tőlem az elmúlt 3 körben embert, akkor ne képezzen már a helytartó, hiszen folyamatosan viszik az embereimet, és ha már fizetek érte miért teszi tönkre a helytartó az országom?!
Ezt is bevezetik, mindenki örül 2 napig.
Aztán megint jön valaki, és azt mondja, hogy ha éhezem, akkor ne képezzen a helytartó, hiszen te sem képeznél, ha éhezel. Ez is kényelmi változtatás, kerüljön bele. Tök boldog mindenki 2 napig.
Aztán megint jön egy tamagocsis csóka, aki azt mondja, hogy ha megy rajtam a vihar vagy a szárazság, akkor ne képezzen a helytartó. Hisz magam sem képzek akkor katonát, miért képez akkor a helytartó, tönkreteszi az országom.. ez csak egy kényelmi változtatás, kerüljön pipa a helytartóba.
Jó, ez is bekerül, mindenki boldog 2 napig.
Aztán megint jön valaki, hogy ha a morálom 60% alatt van, akkor ne képezzen a helytartó, hiszen te sem képeznél, amikor lázonganak, gyújtogatnak, elköltöznek a lakosok, fizetek a vip-ért, miért teszi tönkre a helytartó az országom nemigaz?!
Ez is belekerül, 2 napig mindenki boldog...
és így tovább a végtelenségig...

Remélem most már érted, hogy alapvetően nem azzal van bajom, hogy ez a modul bekerül-e vagy sem... De egy idő után Ati azt fogja mondani, hogy na most már elmentek a ... valahova...
Én úgy gondolom, hogy ez az idő már most elérkezett, mások meg nem.

Ahogy Serg, vagy Arra, vagy nem tudom ki mondta, ez a játék a hódító, és nem a helytartó-menedzser
Minden tiszteletem Kisber! Teljes mertekben egyettertek. Ha tudok akkor megy a zold is!
Reply With Quote
Old 02-08-2007, 10:24
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Quote:
ööö.. ne égessél amúgy sajnos aláírom, amit leírtál..

Quote:
Remélem most már érted, hogy alapvetően nem azzal van bajom, hogy ez a modul bekerül-e vagy sem...
DE csak a betegségről volt szó jelen esetben.. a többit én sem támogatom

Quote:
Sztem ezt Arra szokta ismételgetni és az esetek 99%-ban igaza is van

DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Last edited by Deni; 02-08-2007 at 10:29.. Reason: mód
Reply With Quote
Old 02-08-2007, 10:42
bpeet bpeet is offline
Junior Member

a viharra és szárazra ott a helytartó napsütése + növekedése. így a katonaképzés leállítása a helytartóval már valóban túlzás lenne.

emberlopások + házgyújtások esetén a képzés leállítása megintcsak durva lenne, mert az egy másik ori aktivitása miatt kapod be. így "jogtalan előnyhöz" jutnál.

fenti kettő ötlet felvetését én is elutasítanám.

A betegséget viszont bekaphatod más ori aktív akciójától függetlenül is (értsd: nem a másik ori küldi rád a betegséget, hanem az ő akcióitól függetlenül kapod be), így a katonaképzés leállítása kényelmi funkció.

ha így is rápillantanátok a kérdésre lehet érezni hogy hol a határ a tamagocsi helytartó és a kényelmi funkció között.

az aki nem tud itt lenni fedezzen fel meg érdekes a felfedezési szabályok miatt.

meg nem tudom te írtad-e, de ilyet ne írkáljatok h "aki nem tud itt lenni menjen tevézni"... attól h nincs időm még szerethetem a játékot.
Reply With Quote
Old 02-08-2007, 10:55
Kisbér Kisbér is offline
Member

Quote:
Originally Posted by bpeet View Post
a viharra és szárazra ott a helytartó napsütése + növekedése. így a katonaképzés leállítása a helytartóval már valóban túlzás lenne.
Miért? Ha hadis vagy, és csupán 4-5 kört tudsz varizni ezekből, akkor jópár kör lemegy, míg leszedi rólad a helytartód... Ezalatt a helytartód képez, mint állat, ami ugye károkat okoz neked... Ha fizetsz, miért okoz károkat?!

Quote:
emberlopások + házgyújtások esetén a képzés leállítása megintcsak durva lenne, mert az egy másik ori aktivitása miatt kapod be. így "jogtalan előnyhöz" jutnál.
Miért? A vihart, meg szárazságot is mások aktivitása rakta rád. Miért ne lehetne emberlopásra, meg házgyújtásra is csinálni modult?!

Quote:
A betegséget viszont bekaphatod más ori aktív akciójától függetlenül is (értsd: nem a másik ori küldi rád a betegséget, hanem az ő akcióitól függetlenül kapod be), így a katonaképzés leállítása kényelmi funkció.
Nem tudod bekapni más országok aktivitása nékül Csak ha hullát támadsz persze (hozzáteszem az is a másik aktivitása miatt van, hiszen ő választotta a hullát )

Quote:
ha így is rápillantanátok a kérdésre lehet érezni hogy hol a határ a tamagocsi helytartó és a kényelmi funkció között.
Én a kényelmi funkciót abban látom, hogy pl a szövik felmérése oldalon ott van, hogy melyik tag hány körre van tőlem... Az kényelmi funkció.. Vagy az, hogy a tanácsadókban a tekercsek mellett ott van az, hogy az hány %-ot ad neked... Az is kényelmi funció... Az, hogy a helytartó képez, az nem kényelmi funció szerintem... De ezen nem vitatkozom.. én kicsit másként látom ezeket a dogokat, mint itt jópáran...

Quote:
az aki nem tud itt lenni fedezzen fel meg érdekes a felfedezési szabályok miatt.
Aki nem tud itt lenni, azok általában nem az 1/A-ban vannak És mivel csak 3k felett van az új szabálynak jelentősége, ezek az országok 1/A-ban vannak 99%-ban. Aki meg 1/A-ban nem tud ott lenni az ütést követő körökben, annak meg szól a szövije, vagy ne képezzen katonát D

Quote:
meg nem tudom te írtad-e, de ilyet ne írkáljatok h "aki nem tud itt lenni menjen tevézni"... attól h nincs időm még szerethetem a játékot.
Persze, én is élvezem mondjuk a focit... Haverokkal elmegyünk minden héten focizni... De ha felkarol egy menedzser, mert szerinte tehetséges vagyok, akkor ugyanúgy heti 1 haverokkal való focizgatás után szerinted elvárható, hogy a Reálban játszak?! Na ugye
Maximum eléri a menedzserem, ha már fizetek neki, hogy minden héten 2x mehessek focizni.. És ha pont azon a meccsen törik el a lábam, akkor meg anyázom a menedzsert De az nem a menedzser hibája... Vele szerződést kötöttem, és megkértem, hogy szervezzen nekem még 1 lehetőséget focizásra hetente.. ő megszervezte a focit.. De hogy én béna voltam, és eltörtem a lábam, arról ő nem tehet

Lehet hülye példa, de beindult a fantáziám
Reply With Quote
Old 02-08-2007, 10:59
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

sztem ez már nem érvelés, hanem szimplán kötekedés

DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules