Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Segítség
Register Stats Members List Today's Posts

Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek.

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-24-2007, 10:37
Thomas Thomas is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

jó rendben,de ott is lehet ütni sokág valakit..........
nincs megtiltva,akkor végülis mondhatom azt is,ha nem szedem szét poénból az országának a 75%át akkor nem megyek anarchba?????
Mert sztem pár emberen kivül(mert pár biztos van)aki semmit nem csinál véletlenül,ill csak azért,mert hogy jó nézni a szevedést?
Tehát meg van mindennek az oka,haszonszerzés,boszzú....
De mi a hezlyet,ha a szövitagjaim csak a katmorált tartják magasan,és igen,néha jól bealáznak csak valakit,ezt onnan is lehet nézni,hogy az ö játékát szolgálja,hisz a kat.morál az egekben marad...vagy nagyon hüle vagyok????:P
Sponsored Links
Old 01-24-2007, 10:49
Thomas Thomas is offline
Junior Member

Lehet hüle vagyok ehhez,meg télleg új,de akár azt is lehetne,hogy mondtok egy számot,hogy ez kb hány %????és mindenki tisztában van mindennel,és mindenki tudja hol a határ....
Ehhez várnék hozzászólást....
Elöre is köszi!
Bár ahogy látom van ám szelektálás....
Old 01-24-2007, 12:12
laci laci is offline
Member

Longevity: 99%

Ez a számszerűsítés nekem kicsit olyan, mintha egy hisztis 10 éves gyerek megrúgna, és én elvárnám, hogy a törvény pontosan leírja, hányszor rúghatom vissza, hányszor vághatom kupán és egyáltalán meddig üthetem. Számomra kézenfekvő, hogy ha valaki annyival gyengébb, hogy kvázi bármit megtehetek ellene, akkor nem fogom a földbe taposni, csak mert megtehetem. Magyarul a hisztis gyermeket egyszer megpofozom, vagy csak rákiabálok, de nem ütöm addig, amíg "töröl".

Mondok egy Hódítós példát is: a múltkor egy meglehetősen gyenge mf ország (aki amúgy azelőtt, és azután is folyamatosan MNT-ket hirdet a Diplomáciában) minden különösebb ok nélkül elkezdett gyilkolászni egyik szövetségesemnél. Válaszul kapott néhány rengetést, senkinek nem lett különösebb baja vagy vesztesége, ő leállt, mi leálltunk és ezzel kécc volt. És, bár simán megtehettük volna, nem kezdtük el orrba-szájba mészárolni, rengetni stb., bőven elég volt hogy megmutattuk, ki az erősebb.
Old 01-24-2007, 12:32
szittyah szittyah is offline
Junior Member

Longevity: 94%

véleményem szerint egyetlen jogos esete van az állásfoglalásnak.saját szememmel láttam,tapasztaltam,hogy 5.szinten vannak orik/szövik,akik 199 hekin rendezkednek be,és a friss orikat gyepálják,ha új,elveszik a kedvét,ha régebbi arc,hetekig szenvedhet,míg elrendezi az oriját napi 4-5 moráljavító (sicc!) mészár mellett...az ilyeneket sztem rendszeresen verte az apja,vagy bekakiltak az oviban,és itt küzdik le a frusztrációjukat!tényleg nincs keresnivalójuk a normál játékban,az ő terepük az anarch!
viszont!4-től felfele már mindenki megtanulhatott játszani,tudnia kell,mikor kell szabizni,mikor küldeni egy "bocs,már megbántam,hagyjuk abba" üzenetet.ha valaki túl erősnek érzi magát,mf-ként lopkod egy szövit,az ártózásra gyújtással felel...na az ilyen ne sírjon később se!igenis megérdemli,ha addig ütik,amíg látják.az ember nem megy oda egy mercedeshez,melyből lógnak a fuxos széparcúak,hogy belerúgjon a lökhárítóba!vagy ha egyszer igen,többet nem...ha ötödször is odamegy,megérdemli,amit kap.ez már nem konokság,hanem az ítélőképesség hiánya!az ilyennek nem állásfoglalás kell,hanem kezelés...

összefoglalva: 5.szintre jogos a dolog,ott akár "törvénybe is iktatnám".feljebb elrendezi a hódító kialakult közössége,hogy az íratlan szabályok hosszú távon érvényesüljenek.
Old 01-24-2007, 12:33
karesz6 karesz6 is offline
Member

Longevity: 98%

Na csak bennem is felmerült egy kérdés ami nem tiszta. Ha egy szövi kinézi magának mondjuk az óriásokat. És minden útjába adódót lever (ha le nem is de mindenképpen beleköt ), de ha be is fér nem csinálja darabokra hanem beveri 5x 6x aztán megy tovább akkor az beleszámít valamejikbe? Mert ugyebár ebből nem mindig van haszon csak azért ütöm mert óriás vagy gnom stb.
Old 01-24-2007, 12:39
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by karesz6 View Post
Na csak bennem is felmerült egy kérdés ami nem tiszta. Ha egy szövi kinézi magának mondjuk az óriásokat. És minden útjába adódót lever (ha le nem is de mindenképpen beleköt ), de ha be is fér nem csinálja darabokra hanem beveri 5x 6x aztán megy tovább akkor az beleszámít valamejikbe? Mert ugyebár ebből nem mindig van haszon csak azért ütöm mert óriás vagy gnom stb.
Az alapján, amit leírtál, ez nem tartozik ebbe, nyugodtan lehet csinálni.

A hangsúly azon van, hogy "aztán megy tovább".

Ha ez arról szólna, hogy sorsolással kiválasztanak egy óriást, akit addig ütnek, ameddig csak mozog, akkor az már más helyzet.
Old 01-24-2007, 12:49
Viz Viz is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Az alapján, amit leírtál, ez nem tartozik ebbe, nyugodtan lehet csinálni.

A hangsúly azon van, hogy "aztán megy tovább".

Ha ez arról szólna, hogy sorsolással kiválasztanak egy óriást, akit addig ütnek, ameddig csak mozog, akkor az már más helyzet.
Nos elég szélsőséges eset jut eszembe, de ezért anarch jár-e?

200 hekin 4 fős szöviben nyugodtan forgatják a pénzüket stb.
Jön egy tolist és beljük kot, ergó tekizik, pénzt lop bármi.
Meglátom és megy felé mindenkitől egy mészár, majd addig verjük amíg gyakorlatilag teljesen életképtelen, és kitekizik a hadisaink is.
Szabályos-e?
Merthogy nem csak úgy rászálltunk, hanem elkezdett lopkodni.
Old 01-24-2007, 13:08
bpeet bpeet is offline
Junior Member

tekiíró oriként akkor ezentúl nem csak listát fogok gyártani, hanem elmentem az üziket is, amiket a rám szálló oriknak küldök (igaz mindenkinek csak egyet szoktam küldeni, mert nem könyörgök senkinek...) meg eseménylistákat is.

hogy később legyen bizonyíték az indokra.

Később meg úgyis lesz Ludas Matyi, úgyis törlesztek "állásfoglalás ide v. oda",
de ezzel meg majd indokolok.

És a 3x szorzó az továbbra is áll nálam (1 fosztás 3 mészár). Ami nem nagy ügy, de most is az egyik orim egy szövitől 3 nap alatt kapott 12 fosztást,
küldött üzim válaszára sem méltatva.

Ez 36 mészár barátok között is, és nem beszéltünk a szövim többi tagjáról.

Én nem fogom jelenteni, de ha később ők jelentik, akkor mi a helyzet Atti?

Komoly, h bizonygatnom kell, h egy korábbi törlesztés volt csak?

Ne mondjátok, hogy nem sírnak az ilyen orik, mert sokan sírnak később. Persze van aki kemény, vele megy az adok-kapok egy darabig, majd megállapodunk, de a verés az neki is megy. És jogom van ilyen esetben hozzá, hogy ne érdekeljen az ő sírása, hiszen az én kérésem is lesz*rta ő, anno.

Atti ezt azért gondoljátok át. nyilván itt nem az ilyen helyzet váltotta ki az állásfoglalásotok megszületését , de erre is gondolnotok kell.
Old 01-24-2007, 13:13
laci laci is offline
Member

Már látom lelki szemeimmel az árfolyamokat: 1 rengetésért 1 gyilkolás. 1 hódítás=3 mészár. 1 sorozat lopás=2 mészár, 3 tolvajmérgezés és 4 rengetés... stb.... stb.... Ilyeneket szeretnétek? Vagy milyet?
Old 01-24-2007, 13:21
bpeet bpeet is offline
Junior Member

Nem erről van szó Laci.

csak arról, h engem a fosztás most nem küld padlóra, ezért én nem is jelentem (meg egyébként sem jelenteném).

Ő(k) azonban lehet h a 10. mészár után jelenteni fognak, mert náluk máshol van a határ a "játékélmény" elrontásában. és ebben az esetben a nekem járó jogos bosszúmat nem adhatom (vagy csak félve, h anarchba kerülök) vissza.
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules