| 
       |  | 

| 
       |  | 
       | 
	| 
  | Hódító / Queosia forum http://queosia.com
 http://hodito.hu
 |  |  
       | 

| Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |  

| 

01-23-2007, 17:53

|  
	| 

| Junior Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 95%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Ati  Leírom negynevkilencedszer is, mert eddig elfelejtetted elolvasni: nem történt újítás. |  Csak azt nem értem, hogy akkor miért kaptam üzit, hogy engem is érint. Ami így is van. A szövimmel 2 sereget küldtünk egy MF ellen (haszn szerzési céllal, nem mészárra), akinek üzijét a diplomácián olvastam: az orim elveszik, szövit keresek! 
Majd milelőtt a seregek odaértek volna törölte az országát! 
Másik eset: loptam egy orit   ), majd 10 perc múlva alulról 8 tűzgolyót kaptam. Ja a lopott ori MF volt. Ezután persze "addig ütöm, míg mozog". 
Szerintem ez egy háborús játék, a szabályok meg amúgy is olyanok, hogy az törli az oriját, akinek gyöngék az idegei. 
Ami nem öl meg, az megerősít!

|  

| 

01-23-2007, 17:56

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 98%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Scooby48  Csak azt nem értem, hogy akkor miért kaptam üzit, hogy engem is érint. Ami így is van. A szövimmel 2 sereget küldtünk egy MF ellen (haszn szerzési céllal, nem mészárra), akinek üzijét a diplomácián olvastam: az orim elveszik, szövit keresek! 
Majd milelőtt a seregek odaértek volna törölte az országát! 
Másik eset: loptam egy orit   ), majd 10 perc múlva alulról 8 tűzgolyót kaptam. Ja a lopott ori MF volt. Ezután persze "addig ütöm, míg mozog". 
Szerintem ez egy háborús játék, a szabályok meg amúgy is olyanok, hogy az törli az oriját, akinek gyöngék az idegei. 
Ami nem öl meg, az megerősít! |  Teljesen egyetértek. Különösen a JKSZ esetét figyelembe véve. Ilyenkor valahogy kifejezetten az a célom hogy törölje magát az ilyen. Vagy káromkodni kezdjen, és felnyomni az üzijét.

|  

| 

01-23-2007, 17:59

|  
	| 

| Administrator |  | 

Activity: 27% Longevity: 100%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Non Omnis Moriar  Nem ujítás, a meglévő szabályok kiterjesztése gyakorlatba. |  Az előbb írtam negyvenkilencedszer, úgyhogy akkor most ötven: nem történt semmiféle újítás, se változás. Ez eddig is tilos volt, most is az, semmi nem változott.

Sorold fel kérlek, hogy milyen szavakat használjak, hogy megértsd.  

|  

| 

01-23-2007, 17:59

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Cassandra  Vissza olvastam, igazad van, ott volt, sorry.
 (Csak zárójelben jegyzem meg, hogy, én akkor se ütnék a csopi aljáig senkit, ha nem könyörög elötte, hogy ne tegyem.)
 |  Igen... erről van szó, ha valaki kimondja a szót, hogy jól van ti gyöztetek, béke, mnt stb stb, értelmesen, nem anyázva vagy pofátlanul akkor vége a dolognak (esetleg ha visszaszerzésre kerültek az anyagi javak)

|  

| 

01-23-2007, 18:01

|  
	| 

| Administrator |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Dragon,Szamár :))  Nem gondoltam hogy ennyire elvakult mindenki    Attól hogy ez be lett vezetve LEHET HÁBORÚZNI normális keretek között és ez a "változtatás" ezt a normális határon belüli háborúzást szolgálja ..... |  Nem történt semmi változtatás.  

|  

| 

01-23-2007, 18:02

|  
	| 

|  | Senior Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 99%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Ati  Nem történt semmi változtatás.   |  jójó de a lényeg a többi   )
				__________________Claívsolais (3) (#379234) 

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...

|  

| 

01-23-2007, 18:02

|  
	| 

| Administrator |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Freddye  es kimondom kerek perec... sztem ez az ujitas nem azert van hogy ne rontsuk el a masik jatekat.. |  Nincs újítás. (Ötvenkettedik alkalom, hogy leírom, jól haladunk, de 100-nál megállok, remélem nem gond.   )

|  

| 

01-23-2007, 18:03

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 99%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Ati  Nem történt semmi változtatás.   |  Ha még egyszer leírod, kapsz egy pirosat    
Most komolyan: jóérzésű ember eddig sem azért játszott, hogy ilyen-olyan sérelmek miatt tönkretegye mások szórakozását.

|  

| 

01-23-2007, 18:05

|  
	| 

| Administrator |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Arrakis  Egy észrevétel, s több nem is lenne. Ha vki üzeneteivel kihívja maga ellen a sorsot, s nem akciózik, de annak fejében kap pár nem annyira haszonszerzésre irányuló ütést, akkor mi a helyzet? |  
Ugyanaz, ami eddig: tedd nyugodtan. Feltéve, hogy a "pár" az nem több héten át tartó mészárlást jelent például.  

|  

| 

01-23-2007, 18:05

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Ati  Az előbb írtam negyvenkilencedszer, úgyhogy akkor most ötven: nem történt semmiféle újítás, se változás. Ez eddig is tilos volt, most is az, semmi nem változott. 
Sorold fel kérlek, hogy milyen szavakat használjak, hogy megértsd.   |  Ami eddig is tilos volt, de eddig nem volt szankcionálva, lévén nem volt mi alapján. Mint ahogy most sincs mi alapján, hacsak valaki üziben be nem vallja önként, mint a JKSZnél. 

"Ne lopj, mert szétverlek", kap 4 mészárt, ami halványan se akkor a kár mint amit   ö lopott --->  Anarch.

Konkretizálj, hogy megértsük. Mit szabad mit nem. És mennyire nem.  
Legalább azt, hogy mennyit kell bekapjak vkitől hogy elérjem hogy anarchba rakják (ahol már nyugodtan hátradőlve fenyegethethetem és leverhetem 30 hekire)

|  

| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) |  
		|  |  
    | 
	|  Posting Rules |  
	|