|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Fantasy, szerepjátékok Fantasy, RPG, szerepjáték |

02-15-2006, 10:44
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Hajrá, van MAGUS topic, tessék a népeket rávenni a játékra. 
|
hú... hát nekem meg az a fura valahogy... pedig szeretem a gyűrűk urát és azzal azért van hasonlóság 
|

02-15-2006, 10:46
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Hát csak azt ne hangoztasd túlságosan, hogy a rigó egy hekker, mert lényegében nem az... 
A hekker ugyibár, alapvetően a rendszerek feltörésével (azon belül is számtech rendszerekkel) foglalkozik, míg a rigó inkább egy feltúrbózótt sofőr+technikus... 
|
jó... igaz, ezt a kifejezést kerestem de a dekásfélénél nem találtam jobbat  azt meg hekkernek magyaráztuk a "zöldfülűeknek" 
|

02-15-2006, 10:48
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
igen ez megbeszélés tárgya, de azért van egyfajta gyakorlatom mi az ami jó és mi az ami nem... sok dolog van amit nem szabad elfelejteni, kezdve a trükkös lopásgátlókkal ügye....
(18H, elég forró?  hát a legalitás se lesz túl veszélytelen egy pár dologra de megoldom.... figyelni kell arra is persze...)
|
Hát, a pusztulatban sok minden elfér, de egy C-s vagy nagyobb biztonsági kódú városrészben biza hamar kapsz pár helikoptert a nyakadba, ha katonai cuccal mászkálsz... 
Amúgy a magasabb besorolású cuccoknál nem elég nekem annyi, hogy oda van írva, hogy van, hanem érdekel az is, hogy honnan és kik is keresik azóta... 
|

02-15-2006, 10:52
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Hát, a pusztulatban sok minden elfér, de egy C-s vagy nagyobb biztonsági kódú városrészben biza hamar kapsz pár helikoptert a nyakadba, ha katonai cuccal mászkálsz... 
Amúgy a magasabb besorolású cuccoknál nem elég nekem annyi, hogy oda van írva, hogy van, hanem érdekel az is, hogy honnan és kik is keresik azóta... 
|
az nem magas besorolású asszem.... nagyon forró cuccokat nem teszek fel... asszem engedélyhez kötött... (katonai cuccom nincsen, meg a lövegtorony egy sídoboz szerűségbe bújtatható -egyszerű cselekvésbe kerül kipattintani belőle (bár mechanikus... hja a törpém kis ezermester féle) kb...  nem vagyok olyan mint az egyszeri ork motorosbanda akik az új frissen lopott katonai géppityut szerelték a motorra és büszkén vonultak az üzleti negyed sugárútján xD)
|

02-15-2006, 11:40
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
az nem magas besorolású asszem....
|
Azért hidd el, hogy nem rajonganak a rendfenntartók a tanklövő ágyúkért és egyéb fegyverekért, besorolástól függetlenük... csak ha náluk van... 
|

02-15-2006, 11:58
|
 |
Member
|
|
|
|
Ez a világ leginkább tudjátok mire emlékeztet engem?  Volt egy híres Kaland-Játék-_kockázat sorozat könyvekben, lapozgatni kellett, hova lépsz, ha ezt meg ezt a megoldást választod meg dobókockák... Nagy része klasszikus fantasy világ, de volt ilyen jövőbe játszódó is, mint pl. az Országút Harcosa asszem. Na az ilyen volt mint ez
Steve Jackson - Ian Livingstone... Istenem ,de imádtam, meg van a mai napig mindegyik...
Bocs, ha kicsit offoltam, jövőben nem teszem 
|

02-15-2006, 12:41
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Davalon: ha bele tudod elni magad a Magus vilagaba akkor a Srun nal se kene hogy gond legyen... Probalj meg par konyvet eloszor... nagyon jok..!
|

02-15-2006, 13:30
|
 |
Member
|
|
|
|
Hát, nekem elég sok lapozgatós eltünt, de azért néhány megvan még... 
De hidd el, az országút harcosa inkább volt Mad Max-es, mint Srunos...
Az Srun-ban gyakorlatilag 3 féle ember létezik egy átlag nagyvárosban:
1. A cégrabszolgák
2. A nyomorban élők
3. Az árnyékban élők (RASZ, azaz Rendszer Azonosító Szám nélküliek, bűnözők, árnyvadászok akik ti is lesztek)
Persze sok egyéb fajta 'lény" is létezik, akik nem besorolhatóak ezekbe a kategóriákba általában, sőt vannak államok, ahol a felépítése a társadalomnak teljesen más...
|

02-15-2006, 13:31
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
3. Az árnyékban élők (RASZ, azaz Rendszer Azonosító Szám nélküliek, bűnözők, árnyvadászok akik ti is lesztek)
|
Nanananananana!
Hát jól vagy?
1-es sorszám foglalt!
 DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|

02-15-2006, 13:34
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nanananananana!
Hát jól vagy?
1-es sorszám foglalt!
 DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
Látod, akkor már el is kezdtük a karidat kitalálni! 
Cégrabszolga lesz  DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|