Quote:
Originally Posted by laziga
szerintem az uj személyiség malnusz legyen. és a 10szám már piros. Aki már ekkora tapasztalattal rendelkezik annak szerintem nem kell már további tápolás de viszont gondolni kell az ujonnan jövő kezdő játékosokra akik se tapasztalat se 10személyisége. hamar elkedvtelenedik ha körülötte csak ilyen 10es ful erős orik rohangálnak és mindenki elkeni. Szerintem 9után legyen az elismerés de nem kell mártovább tápolni inkább csökenteni az elönyt és ezzel növelni az esély egyenlőséget a régi és a kezdő játékosok közt. Szerintem nem kellene erőltetni hogy belterjes legyen a játék.
|
Ha jól értelmezem ezzel azt akarod mondani, hogy a 9es növelje az ország erősségét, de a 10es már csökkenttse?
Ezt ugye Te sem gondoltad komolyan?

Ki van zárva, hogy ebbe bárki is belemenjen.
Ha a kezdő orik esélyeit vesszük figyelembe akkor is... sztem tök mindegy nekik, hogy egy ful kék3-4es szövi van körülöttük vagy kék 15ös. Nem a számok miatt, hanem a veteránok játéktapasztalata miatt esélytelen az újonc.
Szerintem kell a bővítés, de az eddig elhangzottak közül valami sokkal átfogóbb kellene.
Nekem eddig az a Géniuszos (vagy valami hasonló; jó lenne ledönteni

) jöt be legjobban, de oda is valami átfogó 5let kellene, mert az a faji bónusz dolog nekem büdös. Eggyes fajoknak akár duplázhatná is az erejét (pl ork sziesztával + markotánnyal elég csúnya dolgokra lenne képes az alsó szinteken). Az + azért túlzás lenne.
Az sem biztos, hogy a végtelenségig kell osztogatni a fordulással elérhető plusszokat. Legyen egy határ. 10es vagy 12es teljesen mindegy, de szerintem legyen határ, ami után már nem képes ilyen téren fejlődni az ori.