Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-21-2006, 19:06
laci laci is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Burning View Post
utánna indítani egy újat geniussal mi??
amúgy lehet én írtam félre a geniust genusra
Nem, már a témanyitó hozzászólásban GENUS-ként jelenik meg
Sponsored Links
Old 12-22-2006, 19:45
Burning Burning is offline
Member

Longevity: 97%

akkor jól emlékeztem
Old 12-22-2006, 21:28
dreaman68 dreaman68 is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Croissant View Post
Mondjuk lehetne olyan személyiség is, ha már ötletbörze folyik, amelyik a bontott épületeik anyagaiból valamennyi hányadot (50 %-ot?) megkaphatna / visszanyerhetne...
A neve lehetne: "építész", vagy ilyesmi...
Inkább GAMEZ-osok nevet viselhetné

Quote:
Originally Posted by Tavacska View Post
igen erősek, ezért gondolkodásra serkentené a többi játékost, mert attól még mindegyiknek meg maradna a gyenge pontja, ami a saját fajából ered...
Milyen serkentő lenne... egy full kezdő azt hiszi beverhetetlen egy elf sziesztával vagy könyvtárkulcsal. és egyszer csak jön a gyilok... hát sztem ott menne el a kedve. Meg ezt hogy is gondoltad át? sztem egysíkúvá válna a játék emiatt, mert kb 90% ezt választaná. vagyis inkább lenne mondjuk ork génusz, óriás génusz meg félelf génusz
meg mi is lenne az a gyenge pont? -ha nem hullával vagy- vegyünk egy óriást már most se egyszerű öszeverni. beszed maga mellé egy szupermarkotmányt és spórol a helyeken nő a barakkszám vagyis a kiegyenlítetlen lehetőségek miatt gyalulna. meg minden álmom egy elf toli árnyakkal vagy tükörrel. egy regenerálódással szétkapna mindenkit. az orkról nem is szólva ki állítja meg

sztem az se jó h ha bizonyos fordulási szám után kapod meg. alapból Tuvalunak van annyi tapasztalata h tud haladni rendesen akkor meg minek tennék könnyebbé a helyzetét. most h be kell mennie elsőnek még nehézség is lehet -vagy csak kis testmozgás- de egy génusszal...

na szal ennyit akartam. ja meg én is egyet értek Harcosokkal.
Old 12-22-2006, 22:44
Hmmm... Sati Hmmm... Sati is offline
Member

Longevity: 96%

Akkor 1 olyan személyiség hogy 2-3 körrel hamarabb épülnek az épületek valaki itt monta nem tartom hüeségnek azt sem.
Old 12-23-2006, 07:20
laziga's Avatar
laziga laziga is offline
Member

szerintem az uj személyiség malnusz legyen. és a 10szám már piros. Aki már ekkora tapasztalattal rendelkezik annak szerintem nem kell már további tápolás de viszont gondolni kell az ujonnan jövő kezdő játékosokra akik se tapasztalat se 10személyisége. hamar elkedvtelenedik ha körülötte csak ilyen 10es ful erős orik rohangálnak és mindenki elkeni. Szerintem 9után legyen az elismerés de nem kell mártovább tápolni inkább csökenteni az elönyt és ezzel növelni az esély egyenlőséget a régi és a kezdő játékosok közt. Szerintem nem kellene erőltetni hogy belterjes legyen a játék.
Old 12-23-2006, 08:02
Cece Cece is offline
Member

Quote:
Originally Posted by laziga View Post
szerintem az uj személyiség malnusz legyen. és a 10szám már piros. Aki már ekkora tapasztalattal rendelkezik annak szerintem nem kell már további tápolás de viszont gondolni kell az ujonnan jövő kezdő játékosokra akik se tapasztalat se 10személyisége. hamar elkedvtelenedik ha körülötte csak ilyen 10es ful erős orik rohangálnak és mindenki elkeni. Szerintem 9után legyen az elismerés de nem kell mártovább tápolni inkább csökenteni az elönyt és ezzel növelni az esély egyenlőséget a régi és a kezdő játékosok közt. Szerintem nem kellene erőltetni hogy belterjes legyen a játék.
Ha jól értelmezem ezzel azt akarod mondani, hogy a 9es növelje az ország erősségét, de a 10es már csökkenttse?
Ezt ugye Te sem gondoltad komolyan?
Ki van zárva, hogy ebbe bárki is belemenjen.
Ha a kezdő orik esélyeit vesszük figyelembe akkor is... sztem tök mindegy nekik, hogy egy ful kék3-4es szövi van körülöttük vagy kék 15ös. Nem a számok miatt, hanem a veteránok játéktapasztalata miatt esélytelen az újonc.
Szerintem kell a bővítés, de az eddig elhangzottak közül valami sokkal átfogóbb kellene.
Nekem eddig az a Géniuszos (vagy valami hasonló; jó lenne ledönteni ) jöt be legjobban, de oda is valami átfogó 5let kellene, mert az a faji bónusz dolog nekem büdös. Eggyes fajoknak akár duplázhatná is az erejét (pl ork sziesztával + markotánnyal elég csúnya dolgokra lenne képes az alsó szinteken). Az + azért túlzás lenne.
Az sem biztos, hogy a végtelenségig kell osztogatni a fordulással elérhető plusszokat. Legyen egy határ. 10es vagy 12es teljesen mindegy, de szerintem legyen határ, ami után már nem képes ilyen téren fejlődni az ori.
Old 12-23-2006, 08:20
Xeper Xeper is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Cece View Post
Az sem biztos, hogy a végtelenségig kell osztogatni a fordulással elérhető plusszokat. Legyen egy határ. 10es vagy 12es teljesen mindegy, de szerintem legyen határ, ami után már nem képes ilyen téren fejlődni az ori.
És mi a baj a 9-cel?
Old 12-23-2006, 08:44
Cece Cece is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Xeper View Post
És mi a baj a 9-cel?
Áááá... ne köss belém Csak egy példa volt
Amúgy meg a 10es szebb, kerekebb szám
Old 12-23-2006, 08:54
laci laci is offline
Member

Szerintem amig osszesen 1 emberke van, aki mar az osszes szemelyiseget megszerezte, es nem tomegeket erint az uj szemelyiseg kerdese, folosleges ujat bevezetni. Van boven valasztek most is
Old 12-23-2006, 09:51
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Nem hoszem, hogy új személyiségek azért kellenek, hogy annak is jusson elég, aki már elérte a kék 10-est. Inkább, hogy szinesítsék a játékot, de sok esetben elég lenne a mostaniak módosítása is, mivel csak pár használható igazán. (Ha jól tudom felsőbb szinteken elég gyakori a tudós személyiség) (Egy jó ötlet a varázsló szem. módosítása, amelyhez mostanában nem igen szólt hozzá senki)
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules