|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: A felvetődött javaslatok közül melyiket tartod szimpatikusnak? (Akár többet is.)
|
Ne kelljen A-ba lépni, de B-ből 2-szer fordulás után legyen új személyiség.
|

|
38 |
40.00% |
A-ban maradjon a korábbi top 30% követelmény minden forduláshoz.
|

|
47 |
49.47% |
A-ban szigorodjon a top 20% követelmény minden forduláshoz.
|

|
4 |
4.21% |
A-ban kisebb %-ok kelljenek, mint lenti csoportokban; más legyen az A-ból és B-ből fordulás igénye.
|

|
12 |
12.63% |
A-ban a B-s országénál 1-gyel kisebb kékszámhoz tartozó követelmény legyen.
|

|
11 |
11.58% |
Az A-s országnak mindig a saját követelményét kelljen teljesítenie a B-ből való forduláshoz is.
|

|
7 |
7.37% |
Legyen kötelező az A-ból is fordulni.
|

|
15 |
15.79% |
Maradjon minden úgy, ahogy most van.
|

|
23 |
24.21% |

12-03-2006, 08:53
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Arrakis
Ezt honnan vetted??
Ati nem tom hány bejegyzéssel ezelőtt írta, hogy ez nem lesz, azóta is ilyen, meg ehhez hasonló.. huhh, megyek vásárolok egyet.
|
Te jó Isten, Arrakis, hát nem ugyanazt a fórumot olvassuk?! Szerinted nem a fentebb összefoglalt vitaféle megy már legalább 40 oldal óta? 
|

12-03-2006, 08:55
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by bitboss
kihagytad azt:
"elfogadjuk, hogy kell A-t játszani, de rettegünk töle, ezért ott könnyebb feltételeket szeretnénk!"
|
Meg azt, hogy "nem mások kegyei alapján, haveri alapon szeretnénk eboldogulni, ezért nem akarunk odamenni".
Ez a vita tényleg végtelen... 
|

12-03-2006, 08:56
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Szerintem is értelmetlen. "A"-ba KELL menni. Nem kívánságműsor. Egyedül az lehet kérdéses, hogy mit kell ott teljesíteni, de amíg megy a személyeskedés illetve az "A" túlmisztifikálása, nem hinném, hogy nagyon haladna előre a megbeszélés.
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

12-03-2006, 09:16
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Mintha az 5-ben, a védettség alol kikerülő orik összekerülnének, a fullra kimaxolt orikkal szembed? Szerintem ezért nincs senkinek kedve oda felmenni...
|
Ez jó példa.
Össze is kerülnek nem tűnt még fel? 
És mi lesz velük? Felnőnek a feladathoz, mert nincs választásuk! És belőlük is elsők lesznek idővel, mert nem a nyavajgással foglalkoznak, hogy nekik milyen rossz, mert most kezdték és a többieknek mekkora az előnyük.
|

12-03-2006, 09:28
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Arrakis
... s sosem érdekelt a fordulás, nekem mindig az volt a célom, hogy a játékban elérjem a csúcsot, ezért minden csopit kiélveztem, sokáig játszottam el bennük...
|
Tessék Arrakis megtalálta a játék élvezetének a lényegét! Gratulálok!
Ez a lényeg. Ha első akarsz lenni mindig akkor minden csopit élvezel! (kivéve ha már álmodból felkelve is megcsinálod)
Ilyenkor van az,hogy jó játékosok elkezdenek számokat gyüjteni ahelyett,hogy játszanának. (felhívom mindenki figyelmét, hogy 1A-s játék közben is lehet számokat gyüjteni!)
|

12-03-2006, 09:30
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Ez a lényeg. Ha első akarsz lenni mindig akkor minden csopit élvezel! (kivéve ha már álmodból felkelve is megcsinálod)
Ilyenkor van az,hogy jó játékosok elkezdenek számokat gyüjteni ahelyett,hogy játszanának. (felhívom mindenki figyelmét, hogy 1A-s játék közben is lehet számokat gyüjteni!)
|
És amúgy se az legyen mindenki célja hogy gyüjtőgesse a két szép szeméért a kék számokat  Hanem igenis dolgozzon meg értük! És ha eljutok odáig én is megfogok dolgozni értük 
|

12-03-2006, 09:32
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by NorB
biztos vagyok benne, hogy az A nélkül is nagy gamernek kell lenni, aki 9-essel fog majd futkározni
|
Lehet, hogy nagy gamer, de nem mérette meg magát!
Kótai Misi is profi box világbajnok!!!
És a boxtudása is azt tükrözi, mint az eredménye???
|

12-03-2006, 09:32
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
|
És ki mondta, hogy pl. számomra is az a játék "élvezetének a lényege", hogy felfele kapaszkodjak? Mert nekem személy szerint nem az...
|

12-03-2006, 09:34
|
Member
|
|
|
|
Ezt bírom: hol azt olvasom, hogy az igazán jó játékosok az 1A-ban vannak, mindenki más, aki máshol játszik az dilettáns, vagy gyáva, aztán meg azt, hogy valóban, egy időn túl az 1A-ban már csak kapcsolatokkal lehet boldogulni.
|

12-03-2006, 09:43
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by NorB
"Nem az számít, milyen magasra mászol a pontlistán, hanem mi az a hely amit meg is tudsz tartani."
az A-ban mi az a reális helyezés, ahova egy játékos a kék számaiért küzve feljuthat, és megtartja?
erre válaszolj Synk
|
Megpróbálok én, bár nem nekem címezted.
A reális (megtartható) helyezés mindenkinél más. Van akinek a top1-5 és van akinek a top30-100. Éppen emiatt kérdéses,hogy ezek az emberek a köztük lévő tudáskülönbség ellenére személyiségek kérdésében nincsenek egyformán mérve! Vannak az A-ban olyanok akik még a kiskék 2-esért sem fordultak le sosem, de hosszú ideje a top10%-ban vannak és fejlődnek. Közben mások már 7-8-9 személyiségnél tartanak, de a közelébe sem tudnak menni!!!
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|