Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

View Poll Results: A felvetődött javaslatok közül melyiket tartod szimpatikusnak? (Akár többet is.)
Ne kelljen A-ba lépni, de B-ből 2-szer fordulás után legyen új személyiség. 38 40.00%
A-ban maradjon a korábbi top 30% követelmény minden forduláshoz. 47 49.47%
A-ban szigorodjon a top 20% követelmény minden forduláshoz. 4 4.21%
A-ban kisebb %-ok kelljenek, mint lenti csoportokban; más legyen az A-ból és B-ből fordulás igénye. 12 12.63%
A-ban a B-s országénál 1-gyel kisebb kékszámhoz tartozó követelmény legyen. 11 11.58%
Az A-s országnak mindig a saját követelményét kelljen teljesítenie a B-ből való forduláshoz is. 7 7.37%
Legyen kötelező az A-ból is fordulni. 15 15.79%
Maradjon minden úgy, ahogy most van. 23 24.21%
Multiple Choice Poll. Voters: 95. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-30-2006, 17:33
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Goldy View Post
A játékneve tokozódjunk be és várjuk az áldozatokat mint egy gigantikus dögvirág?
A jatek neve szerezd meg az elso helyet, es probald megvedeni, amig van kedved! Vagy torekedj minel jobbnak lenni? Miert is akarjatok _kenyszeriteni_ lefordulni barkit is? Ilyen alapon meg szerintem toroljuk el a fordulast lehetoseget. Kesz-passz.

....

Probaljunk mar vmi ertelmesebb javaslatot talalni, mert ez igy kezd elfajulni....
Old 11-30-2006, 17:35
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by csunyabogar View Post
ebben az esetben nem is értem, miért lehet kis számokat szerezni... ha tényleg csak az A lenne a cél, akkor miért lehet több személyiséget szerezni? miért lehet egyáltalán lefordulni?
Par posttal ezelott leirtam. Unalomuzonek lett bevezetve. Ugy emlekszem :P
Old 11-30-2006, 17:35
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Goldy View Post
Az A-val az a baj hogy tök más játék ha ugyanúgy nézne ki mint a többi csoport nem szólnék egy szót sem. De eleve áldozatnak felmenni bocsi de nem tetszik.
Akkor már legyen az A-ban is morálromlás 30% fölött...
Az én gyomrom ezt simán bevenné. De ne lakossági morál, hanem katonai és ne körökhöz legyen kötve hanem az aktuális területhez és hogy mióta vagy azon a helyen pld. Ennek lenne értelme... Persze csak akkor ha minden klánt el lehet érni egyéniben vagy klánsereggel...
Reply With Quote
Old 11-30-2006, 17:36
Arrakis Arrakis is offline
Member

Quote:
Originally Posted by csunyabogar View Post
ebben az esetben nem is értem, miért lehet kis számokat szerezni... ha tényleg csak az A lenne a cél, akkor miért lehet több személyiséget szerezni? miért lehet egyáltalán lefordulni?
Mert különben áruld már el mit csinálnál a 2. 3. 4. 5. 6. 7. oriddal?
Reply With Quote
Old 11-30-2006, 18:01
Goldy's Avatar
Goldy Goldy is offline
Member

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Goldy volt rá példa, hogy nem is tudták, hogy kié az ori amivel játszom. Kétlem, hogy előny lenne ha tudná bárki is az éppen aktuális orim nevét az A-ban. Végül pedig azt gondolom sokkal régebben játszol az 1A-ban nálam ily módon a helyzeted az enyémhez képest nem múlhat az évekig tartó tamagocsin.

monro: az egyik legjobb játékosnak tartottalak és tartalak most is.
Az én játékhoz való érzékem és gyakorlati tudásom sosem lesz a tied közelében sem. A személyiségem sem ilyen
Az A-ban sosem játszottam
Mikor először fent voltam még csak az 1000 kör volt a kötelező akkor wandék akkor még nem épp vmi nagy retardált /ez vlolt a neve/ klánjában voltam mint termelő törpe majd amit lehetett húztam lefele.
Most először náluk voltam ugyanúgy hogy felhuzzanak a 30-ra aztán széteset SZK beléptem Synkelékhez, vélemén különbség 1 hónapja Atival azóta be se léptem az oriba a klánból kitettek hálistennek.
Az A a fanatikusoknak és a bratyizóknak való, vagy ne lehessen betokozódni
Reply With Quote
Old 11-30-2006, 18:13
bitboss bitboss is offline
Junior Member

én ugy gondolom, hogy:
- a játék alap-célja az 1/A
- a jelenlegi követelmények az 1/A-ban sokkal nehezebbek, mint a többiben.
- a több személyiségnek van elönye a játékban, és ugyan mind a 9-nek együtt nem, de 5-7-nek még van jó kombinációja. emiatt A-ban tartósan maradva, néhány más országgommal össze akarom gyüjteni a megfelelö személyiségszámot, hogy az 1/A tetejét könnyebben meghódithassam. és ehhez néha cserélnem kellene az A-s orimat nagyobb kékszámosra. emiatt az 1/A-s csere miatt ebben az állapotban hosszabb lenne a követelmények elérésére az idö, és a másik/többi országom jobban _megtorpanna_, esetleg ilyenkor joval a fellépési határ fölé is mehetnék.
- ezek miatt javasoltam hogy az A-ban kisebb követelmény legyen a B-böl való fordulásra, de az A-bol fordulásra mégkisebb

a javaslatom (7.old) a bevezetett uj rendszerhez képest könnyités, kötelezövé teszi az A-ban is a folyamatos fejlödést, figyelembe veszi az egy- és többországos játékosok közötti követelmény-különbséget, elég nehéz, hogy valós értéke legyen a több személyiségeknek, de talán az A-ban sem kiván évekig tartó szenvedést. jeleztem, hogy a %-ok változtatását (30% és a bevezetett uj értékek között) nem ellenzem.
többé nem irom le...

Lanka
Reply With Quote
Old 11-30-2006, 18:20
SLady SLady is offline
Junior Member

Hála csak sikerült ide is eljutnom.

Nos a véleményem az hogy azok a klánok akik eleve nem arra utaznak már az 5-ös szinttől kezdve hogy az A-ba feljutva szinteken keresztül több milliárdot gyüjcsenek össze, így is elég kevés eséllyel jáccottak az A-ban. Elég volt a 30%, sőtt már az is büntetésnek bizonyult.
Hiába mondják az okosok és azok akik ott dekkolnak már több éve és rengeteg pénzt gyűjtöttek össze hogy fel lehet jutni hamar meg vannak különféle trükkök, de pénz nélkül hiába trükközik az ember és bizony 4000 játék kör után kezdi megunni és elveszteni a kedvét az egésztől.
Ha valaki arra megy hogy több év munkáját többen dobják el és inkább mondjanak le a kék számokról és a személyiségükről akkor elérte a célját ezzel az újítással mert valszeg sokan inkább ezt választják mint azt hogy 15% azaz a mostani létszámmal az első 100 helyre kelljen felküzdeni magát amit már a felfedezés megváltoztatásával is nehezítettek!!
Legyen csak a 30% a TOP az is épp elég az A-ban!!
Ha nehezíteni akartok akkor inkább a lenti szintekre vonatkozzon ez ott még el lehet érni a TOP 15%-ot is de NEM az A-ban!!!!
Reply With Quote
Old 11-30-2006, 18:37
bitboss bitboss is offline
Junior Member

Slady: milyen nehezitésre gondolsz? az uj rendszer be van vezetve, a (9)-es oriknak most az elsö helyröl kell lépniük. ehhez képest a 15% könnyités lenne
Reply With Quote
Old 11-30-2006, 18:55
zaff zaff is offline
Junior Member

Longevity: 95%
Default egy régi módozat

Quote:
Originally Posted by LiverPool View Post
Én azt változtatám meg, hogy az A-ban levő orinak nem kellene a B-ben levő top%-át teljesítenie...
A B-ben a számnak megfeleleőne természetesen kellene a mostani top%-ot elérni
egyetértek vele volt már ilyen!
Reply With Quote
Old 11-30-2006, 19:05
laci laci is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Miert is? Ismetlem, az a cel, hogy jatsszanak 1/A-ban, nem az hogy forogjanak onnan.
Ezt most ilyen-olyan formában többetektől is megkaptam
Ha viszont így gondoljátok, akkor szépen szüntessük meg a fordulásos rendszert, mindenki eljut az A-ba, onnan nincs tovább, megyünk felfele a csillagos égbe, és lassan a játékosok többsége elhagyja az egészet.
Ne haragudjatok, de nekem személy szerint nem cél, hogy az enyém legyen a legnagyobb ország a játékban (főleg, hogy addig nem is sikerülhet, amíg néhány önző illető nagy kegyesen úgy nem dönt, hogy érdemes vagyok rá, vagy nem kezdek én is nyalizni a Nagy Királyoknak). Az igazság az, hogy újra és újra körbemenni számomra érdekesebb, és sokkal változatosabbnak tartom mint egyetlen csoportban előrearaszolgatni.
És nem állítom, hogy tudok játszani, és elismerem, hogy az x személyiségem csak azt mutatja, hogy viszonylag régóta játszom. Viszont mániákus sem vagyok, aki éveken át csak azért írogatja a tekercseket, hogy utána meglegyen a pénze az előrejutáshoz. A Hódítóban egyetlen országom van, nem vagyok hajlandó csalni, és nem vagyok hajlandó megalázkodni senki előtt csak azért, hogy előrejussak, emiatt viszont rühellem az 1A-t, és ha csak 1 lehetőség is van rá, akkor mindig el fogom kerülni.

Last edited by laci; 11-30-2006 at 19:12..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules