|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

11-29-2006, 16:42
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
1. A feljutási határ felett szabin levő országoknál az adott országra való feljutási határ az érvényes? Azaz ha én a második helyen ülök szabin, akkor nem fogy a földem?
2. A top30%ban eltöltött túl sok idő rontja a lakossági morált. Ez egy kis kék kettesre vonatkozóan 22% vagy ugyanúgy 30%?
|

11-29-2006, 16:46
|
Administrator
|
|
Activity: 31%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tuvalu (#3490)
1. A feljutási határ felett szabin levő országoknál az adott országra való feljutási határ az érvényes? Azaz ha én a második helyen ülök szabin, akkor nem fogy a földem?
|
A fellépési maximum számít, amennyi földet felvihetsz a következő szintre. Ez mindenkinél egyforma. Ötödik szintről például 600 hektárral több területtel nem léphetsz fel, ezért ez a 600 hektárnál magasabban levő országokra vonatkozik.
Quote:
Originally Posted by Tuvalu (#3490)
2. A top30%ban eltöltött túl sok idő rontja a lakossági morált. Ez egy kis kék kettesre vonatkozóan 22% vagy ugyanúgy 30%?
|
Ez jelen pillanatban az aktuális szükséglet, kis kék kettessel tehát a 22%. Az emberi tényező miatt ("szúrjunk ki a másikkal, ne engedjük a 30%-ba, én meg a 24%-on még jól elvagyok") látok esélyt arra, hogy ez a későbbiekben módosításra szorul.
|

11-29-2006, 17:01
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Amúgy ezt egy olyan javasolta akinek eddig 6 személyiséges orija van  és elég nagy esélye van a 9-re  Hajrá Fegya!!!!! Tuvalut pedig már nem érinti ez a változtatás mivel már 10 személyiséges az orija a 11.-ért ha akar akkor dolgozzon megérte!
|
Köszi a szurkolást, de én most egy ideig abbahagyom a körbejárást.
Különben Kajszinak jobbak az esélyei, mert már hetese van és fordulhat B-ből.
|

11-29-2006, 18:33
|
Member
|
|
|
|
"A fellépési határ fölött szabadságon levő országok területe körönként 1 hektárral csökken. A csökkenés megáll, amint az ország szabadságról visszalép a játékba, amint a fellépési határt eléri, vagy amint a pontlistából kiesik. Először az üres területek vesznek el, ha ez nincs, akkor a meglevő területek közül 1 hektár körönként véletlenszerűen."
Ezt most magyarázza már el nekem valaki  mert mondanak itt össze-vissza mindent...  )
Szóval ez azt jelenti, hogy (1 személyiségest feltételezve)
1:
ha benn vagyok a top30%-ban, akkor ha szabira megyek, csökken a földem
2:
minden szintnek ugye megvan a maximális fellépési hektárszáma. Ha efelett vagyok, és szabira megyek, akkor csökken a hekim, míg el nem éri a maximumot (5. szinten 600 heki, stb, stb, A-ban 100.000 heki)?
Szóval azok az orik, akik A-ban 100e heki alatt vannak azoknak ez nem is érvényes?
Köszike,
Kisbér értetlen Árpád  )
Ui.: Ha a 2. a nyerő, akkor ez így nekem logikusabb lenne:
"Az -aktuális szint- fellépés határ fölött szabadságon levő országok területe körönként 1 hektárral csökken. A csökkenés megáll, amint az ország szabadságról visszalép a játékba, amint a fellépési határt eléri, vagy amint a pontlistából kiesik. Először az üres területek vesznek el, ha ez nincs, akkor a meglevő területek közül 1 hektár körönként véletlenszerűen."
|

11-29-2006, 18:37
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
2:
minden szintnek ugye megvan a maximális fellépési hektárszáma. Ha efelett vagyok, és szabira megyek, akkor csökken a hekim, míg el nem éri a maximumot (5. szinten 600 heki, stb, stb, A-ban 100.000 heki)?
Szóval azok az orik, akik A-ban 100e heki alatt vannak azoknak ez nem is érvényes?
|
Ez a helyes.
|

11-29-2006, 20:09
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
2/B csoportból való fordulás esetén az 1/A-ban levő országnak a 2/B ország személyiségeinek megfelelő feltételeket kell teljesítenie.
Tehát amikor 3-ból 2-be fordulok akkor úgy kell választanom, hogy az 1 be is ez leszek?
|

11-29-2006, 20:15
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by FJORD
2/B csoportból való fordulás esetén az 1/A-ban levő országnak a 2/B ország személyiségeinek megfelelő feltételeket kell teljesítenie.
Tehát amikor 3-ból 2-be fordulok akkor úgy kell választanom, hogy az 1 be is ez leszek?
|
Nem.
Ha van országod az 1/A-ban, és a 2/B-ből szeretnél fordulni az 5. szintre, akkor hiába 1 személyiségű az A-s országod (top30%-ot kéne csak teljesítenie), ha a B-s országod mondjuk 3 személyiségű, akkor az A-ban nem a top30%-ot kell teljesíteni (ami az 1 személyiség feltétele), hanem a top15%-ot, ami a 3 személyiség feltétele. (A 3 onnan jön, hogy a B-s országodnak 3 személyisége van a példában.)
Ez mennyire lett érthető? 
|

11-29-2006, 20:18
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem.
Ha van országod az 1/A-ban, és a 2/B-ből szeretnél fordulni az 5. szintre, akkor hiába 1 személyiségű az A-s országod (top30%-ot kéne csak teljesítenie), ha a B-s országod mondjuk 3 személyiségű, akkor az A-ban nem a top30%-ot kell teljesíteni (ami az 1 személyiség feltétele), hanem a top15%-ot, ami a 3 személyiség feltétele. (A 3 onnan jön, hogy a B-s országodnak 3 személyisége van a példában.)
|
Ez eléggé 
Lehte hiba volt A-ban elfet választanom? 
|

11-29-2006, 20:18
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 1%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem.
|
hát nekem kínai, de biztos
|

11-29-2006, 20:19
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem.
|
Teljessen. Nem volt számomra egyértelmű, hogy két ori van
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|