Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

View Poll Results: Le állíthasa-e a ht betegség esetén a képzést?
igen, hisz ez csak kényelmi funkció 117 68.42%
nem, mert ez hatalmas előny 54 31.58%
Voters: 171. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-25-2006, 00:21
Smooth Scroller Smooth Scroller is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by McLoad View Post
Bocsi de ha nem lennél vipes és elkapnál egy járványt akkor valaki képezné neked a katonákat? Nem.Tehát ezen a téren a vipesek hátrányba vannak azokkal szemben akik nem vipesek és ezért ök még fizetnek is.
ilyesmit mondtam en is, 1etertek.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 11-25-2006, 00:23
McLoad McLoad is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Arrakis View Post
2 ok miatt jön ide:

1. "Ja és ezt pénzes következtetést is elmagyarázhatnád mert nem egészen értem, hogy mire akarsz vele kijukadni meg úgy alapból nem hallotam még ilyesmit." Itt kérted, hogy írjam le.

2. Az egész egy fiktív szituból indul ki, mert ha logikusan gondolkodunk, akkor nem támadja meg az, akinek nincs pénze kórházat építeni sem a hullát, sem azt a gazdagabb orit, aki a hullát támad6ta. Ergo minek neki helytartófunkció még erre is?
Vagyis megdöglöt az én lovam akkor dögöljöna szomszédj is? Nem tudom én semmire használni ezért más se tudja?
Reply With Quote
Old 11-25-2006, 00:23
Arrakis Arrakis is offline
Member

Quote:
Bocsi de ha nem lennél vipes és elkapnál egy járványt akkor valaki képezné neked a katonákat? Nem.Tehát ezen a téren a vipesek hátrányba vannak azokkal szemben akik nem vipesek és ezért ök még fizetnek is.
Ők azért fizetnek, hogy alapjáraton termelje nekik a helytartó a katonákat, nem azért, hogy a HT minden eshetőségben kitaláljon helyettük még megoldást is.
Reply With Quote
Old 11-25-2006, 00:29
lacqa lacqa is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Kubbi View Post
...
Ebből is következik, ohgy ez nem kényelmi funkció. Az meg hogy a vipes, és nem vipes ori között mégnagyobb legyen a szakadék, arra szerintem semmi szükség.
hmm. elmagyaráznád kérlek - de lassan, mert úgy látszik gyenge a felfogóképességem - hogy NEM VIP-es ország esetén abban a szituban, hogy:

"megütök egy beteg országot, de nem vagyok jelen a sereg visszaérkezésekor és így a betegség kezdetekor és ezért nem elég hogy csökken a lakosság a betegség miatt még a képzés során kieső népesség is tovább ront a helyzeten",

milyen módon képződik katona? nyilván képződik, hiszen különben milyen aszimmetriáról beszélnél, amit ez az opció hozna létre?

-------------

komolyra fordítva a szót ez valóban nem kényelmi funkció, hanem egy olyan abszurd helyzet megszüntetésére ad lehetőséget, amelyben a VIP-es van jelenleg hátrányban a nem VIP-essel szemben....

Last edited by lacqa; 11-25-2006 at 00:42..
Reply With Quote
Old 11-25-2006, 00:30
Member

Quote:
Vagyis megdöglöt az én lovam akkor dögöljöna szomszédj is? Nem tudom én semmire használni ezért más se tudja?
Állatbarát vagyok, hagyjuk a pacikat ki ebből
Nem, én azt mondom, hogy annak, aki otthagyja az oriját miután támadott, annak ne a HT rendezgesse még el utánna az utóhatásokat is.
Ne tegyük tönkre a játékélményt egy automatával, ami megcsinál minden eshetőségben mindent az orinkban:P
Reply With Quote
Old 11-25-2006, 00:30
McLoad McLoad is offline
Member

Quote:
Ők azért fizetnek, hogy alapjáraton termelje nekik a helytartó a katonákat, nem azért, hogy a HT minden eshetőségben kitaláljon helyettük még megoldást is.
Meg azért, hogy a helytartó ha baj van és valaki beütött területre akkor dobja ki a fölös seregeket a piacra meg azért ha a szövi észre veszi, hogy éhezik az ori akkor küldjön gabonát meg, hogy ha valaki beártozta akkor az ártokat vegye le meg sorolhatnám...
Bocsi de te azért ellenzel valamit mert neked nem kell és akkor más se tudja használni...
Reply With Quote
Old 11-25-2006, 00:35
McLoad McLoad is offline
Member

Quote:
Állatbarát vagyok, hagyjuk a pacikat ki ebből
Nem, én azt mondom, hogy annak, aki otthagyja az oriját miután támadott, annak ne a HT rendezgesse még el utánna az utóhatásokat is.
Itt van a kutya elásva (ha már állatbarát vagy ) ugyanis a helytartó nem rendbe rakja az orit hanem békén hagyja járvány esetén a mostani helyzettel szemben amikor belerug még egy jó nagyott a járványos oriba.
Reply With Quote
Old 11-25-2006, 00:44
Smooth Scroller Smooth Scroller is offline
Member

Quote:
...ugyanis a helytartó nem rendbe rakja az orit hanem békén hagyja járvány esetén a mostani helyzettel szemben amikor belerug még egy jó nagyott a járványos oriba.
igy van pontosan. ezert javasoltam meg 1 pipalhato fulet a ht kepzesenel, hogy beteg ori eseten a kepzes on/off, alapesetben off.

ennyi az egesz, nem ertem miert kell ennyire rarokazni.
Reply With Quote
Old 11-25-2006, 00:47
Member

Quote:
Meg azért, hogy a helytartó ha baj van és valaki beütött területre akkor dobja ki a fölös seregeket a piacra meg azért ha a szövi észre veszi, hogy éhezik az ori akkor küldjön gabonát meg, hogy ha valaki beártozta akkor az ártokat vegye le meg sorolhatnám...
Bocsi de te azért ellenzel valamit mert neked nem kell és akkor más se tudja használni...
Nem tudom, hogy használnám e, egyszerűen nem tartom jónak, hogy még több dolgot csináljon a helytartó, még kevesebbet a játékos.
S hol a határ?
Meddig kell finomítani a HT képességeit?

Ráadásul abban van vmi kis kellemesen borzongató érzés, hogy az orid tönkre is mehet, s ezért aggódsz érte, ránézel. Ha nem így lenne, mert jó van, majd a helytarti, akkor minek kéne játékos?
Így is rengeteget elvett a korábbi játékélményből, s töredékére csökkentette a játékosok közti tudásból, s ráérésből fakadó különbségeket. Nem kell még tovább redukálni :P
Ha tudom, hogy nem fogok tudni ránézni az orira, mert éppen suliban leszek, s zht írok, akkor meg nem támadok ki előtte, ennyire nagyon egyszerű.
Reply With Quote
Old 11-25-2006, 00:50
Member

Amúgy az automessage opcióra nem is írtatok semmit... :P
pedig az is milyen jó lenne.. imitálná, hogy gép előtt vagy, mikor ténylegesen mégsem.. hmm?)

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules