|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Le állíthasa-e a ht betegség esetén a képzést?
|
igen, hisz ez csak kényelmi funkció
|

|
117 |
68.42% |
nem, mert ez hatalmas előny
|

|
54 |
31.58% |

11-24-2006, 23:40
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Arrakis
De a 800 hekis hullapopulációval is vitatkoznék, egyszerűen szétrengetik őket akár brahiból is.
|
Hát igen ez erős. 
|

11-24-2006, 23:41
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by McLoad
Légyszi olvasd már el a súgót és utána gyere ide vitatkozni: "földrengés csak minimális károkat okoz" A minimális tényleg anyira kicsi, hogy még egy hullát se láttam akit szét tudtak volna rengetni. Elöbb lopják szét az embereket az orijából mint sem, hogy szét rengessék.
Ja és ezt pénzes következtetést is elmagyarázhatnád mert nem egészen értem, hogy mire akarsz vele kijukadni meg úgy alapból nem hallotam még ilyesmit.
|
 minimális, oks, kérdés kinek mi az, ha nem tud ellene védekezni, egy szövi rengetheti naphosszat, s igazán pénzt nem tud termelni. Egyébként tökmind1, a kedvedért tűzgolyózhatják is, lophatják is, vagy bármilyen úton módon nyirbálhatják.
A pénzes dolgot visszavonom, alapjáratnak veszem, hogy 200 hekin leáll kicsit tekit írni, piacolgatni az orival vki, s mikor már megvan néhány 100 misi, akkor elkezdhet harcolni, vagy leginkább felütni magát minél magasabbra.
De ahogy 200on összegyűjti x idő alatt a pénzt, úgy arányosan többet gyűjthet össze elméletben nagyobb hekin, tehát arányosan több sereg elengedése, épület építése, fokozás, ugyanannyi nehézséget jelent mindenhol.
|

11-24-2006, 23:49
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
 minimális, oks, kérdés kinek mi az, ha nem tud ellene védekezni, egy szövi rengetheti naphosszat, s igazán pénzt nem tud termelni. Egyébként tökmind1, a kedvedért tűzgolyózhatják is, lophatják is, vagy bármilyen úton módon nyirbálhatják.
|
Egyszer ki probáltam a hullát 2/b-ben (Ne kérdezétek, hogy miért  . Egy darab rengést egydarabb tüzgojót nem kaptam. Csak az embereimet lopták reggeltöl estig.
|

11-24-2006, 23:50
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Légyszi olvasd már el a súgót és utána gyere ide vitatkozni: "földrengés csak minimális károkat okoz" A minimális tényleg anyira kicsi, hogy még egy hullát se láttam akit szét tudtak volna rengetni. Elöbb lopják szét az embereket az orijából mint sem, hogy szét rengessék.
Ja és ezt pénzes következtetést is elmagyarázhatnád mert nem egészen értem, hogy mire akarsz vele kijukadni meg úgy alapból nem hallotam még ilyesmit.
|
Ejh, szal a másik pénzes, oks.
Szal, van 3 ori: a csóró, a gazdag, meg a hulla.
Melyik melyiket üti?
Aki csóró, az nem lesz kigyúrva, lesz benne bánya, 16 - 18% tanya, amelyik gazdag, abban alig lesz tanya, s elég izmos barakkos lesz.
Namármost felteszem, a kigyúrt hadiorit amelyik a hullát előtte támadhatta, mert megengedhette magának az utánna következő kórházépítést, azt nem fogja a csóringer beverni, mert nem alkalmas rá az ori. A sok bánya, stb miatt kevés % lesz a barakkon.
A hullát megint nem fogja beverni, mert nincs pénze építeni kórházat.
Tehát akkor hogy kapja el a betegséget?
És most még alacsony hekiben gondolkodtam (max 550), mert feljebb tényleg nem igen láttam hullát.
|

11-24-2006, 23:54
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Csak nem azt akarod mondani, hogy ha már van ennyi kényelmi funkció, akkor miért ne lehetne még vagy 100másik???
Te se mondod komolyan.
Én bevezetném, azt is, ha elfogy a kaja, a ht. kimenjen a piacra és vegyen kajcit. Meeg gömbözzön, meg számolja ki a seregem támadópontját, és védőértékén. És ha már ilyen okos az én ht-m, akkor küldje is ki a megfelelő mennyiségű sereget is. 
|
A te javaslataidat nem támogatom mert stratégiai jellegü dolgok és nem kényelmi jellegüek. 
Légyszi érveld meg Kubbi nekem amiket kértem? Miért nem tiltakozol az ellen, hogy a helytartó kiteszi a piacra a seregeket ha nincs elég hely nekik? Miért nem tiltakozól az ellen, hogy a helytartó leszedi a vihart és a szárazságot? Ezek komoly elönnyt adnak a vipeseknek. Ez a javaslat meg csak egy kényelmi funkciót.
|

11-24-2006, 23:56
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Ejh, szal a másik pénzes, oks.
Szal, van 3 ori: a csóró, a gazdag, meg a hulla.
Melyik melyiket üti?
Aki csóró, az nem lesz kigyúrva, lesz benne bánya, 16 - 18% tanya, amelyik gazdag, abban alig lesz tanya, s elég izmos barakkos lesz.
Namármost felteszem, a kigyúrt hadiorit amelyik a hullát előtte támadhatta, mert megengedhette magának az utánna következő kórházépítést, azt nem fogja a csóringer beverni, mert nem alkalmas rá az ori. A sok bánya, stb miatt kevés % lesz a barakkon.
A hullát megint nem fogja beverni, mert nincs pénze építeni kórházat.
Tehát akkor hogy kapja el a betegséget?
És most még alacsony hekiben gondolkodtam (max 550), mert feljebb tényleg nem igen láttam hullát.
|
És ez most, hogy jön ide?
|

11-25-2006, 00:07
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
A te javaslataidat nem támogatom mert stratégiai jellegü dolgok és nem kényelmi jellegüek. 
Légyszi érveld meg Kubbi nekem amiket kértem? Miért nem tiltakozol az ellen, hogy a helytartó kiteszi a piacra a seregeket ha nincs elég hely nekik? Miért nem tiltakozól az ellen, hogy a helytartó leszedi a vihart és a szárazságot? Ezek komoly elönnyt adnak a vipeseknek. Ez a javaslat meg csak egy kényelmi funkciót.
|
Engemis zavar hidd el. Nem ezek miatt letem vip-es.
Csak az 5piac, és a karaván miatt.
Szerintem ez nem kényelmi funkció.
Ennyi ezen mit magyarázzak? Ti is itt írjátok a taktikai hatásait. Így elmegy a kati, meg úgy meghal a lakosság...
Ebből is következik, ohgy ez nem kényelmi funkció. Az meg hogy a vipes, és nem vipes ori között mégnagyobb legyen a szakadék, arra szerintem semmi szükség.
|

11-25-2006, 00:08
|
Member
|
|
|
|
2 ok miatt jön ide:
1. "Ja és ezt pénzes következtetést is elmagyarázhatnád mert nem egészen értem, hogy mire akarsz vele kijukadni meg úgy alapból nem hallotam még ilyesmit." Itt kérted, hogy írjam le.
2. Az egész egy fiktív szituból indul ki, mert ha logikusan gondolkodunk, akkor nem támadja meg az, akinek nincs pénze kórházat építeni sem a hullát, sem azt a gazdagabb orit, aki a hullát támad6ta. Ergo minek neki helytartófunkció még erre is?
|

11-25-2006, 00:10
|
Member
|
|
|
|
Én megértem, ha valaki majd azt írja erre, hogy ha nem tetszik nem xelem majd be, de milyen játék lesz ez, ha az egyik játszik, a másik meg majd xelget?
Szal sztem aki totozni akar, az másik oldalt keressen fel :S
|

11-25-2006, 00:19
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Engemis zavar hidd el. Nem ezek miatt letem vip-es.
Csak az 5piac, és a karaván miatt.
Szerintem ez nem kényelmi funkció.
Ennyi ezen mit magyarázzak? Ti is itt írjátok a taktikai hatásait. Így elmegy a kati, meg úgy meghal a lakosság...
Ebből is következik, ohgy ez nem kényelmi funkció. Az meg hogy a vipes, és nem vipes ori között mégnagyobb legyen a szakadék, arra szerintem semmi szükség.
|
Bocsi de ha nem lennél vipes és elkapnál egy járványt akkor valaki képezné neked a katonákat? Nem.Tehát ezen a téren a vipesek hátrányba vannak azokkal szemben akik nem vipesek és ezért ök még fizetnek is.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|