|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
02-04-2006, 18:38
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Katonai morál feltornázása...
Kérdés. Tudom hogy támadással lehet a kat. morált feltornázni...
Hallottam arról ha nem fizetek zsoltdot pár körig, és utána fizetek, akkor jobban elindul felfele a kat morálom...
Hogy is van ez ?!!?
Van valami más tippetek ?!?!
|
02-04-2006, 20:04
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Drag Star 1100
Kérdés. Tudom hogy támadással lehet a kat. morált feltornázni...
Hallottam arról ha nem fizetek zsoltdot pár körig, és utána fizetek, akkor jobban elindul felfele a kat morálom...
Hogy is van ez ?!!?
Van valami más tippetek ?!?! :D
|
az utóbbi a belengetés nevű módszer, ami elég jól működik, hogyha támadással nem nagyon tudsz morált növelni..
|
02-04-2006, 20:45
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Működési elv: a pénzedet az összes centig elvásárolod rúnára vagy amire akarod. 2 kör mulva pedig kiraksz árut, hogy legyen majd pénzed. Amig 2 kör+ pijaci áru el nem adása (kb 3-4 kör), addig nincs pénzed és nem fizeted a zsoldot. Ekkor 50%-ig lemegy a katmorál. Majd amikor fizetsz a szokásos 75% fölé fog menni, 92-93 %-ig. Ez marad kb. 1 napot olyan magasan, aztán vissza beáll 75-re. Persze csak ha nem támadnak meg, akkor marad 1 napig. Ha meg te támadsz, akkor több ideig lesz magasan...
TM
|
02-04-2006, 21:15
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by TM Laci
Működési elv: a pénzedet az összes centig elvásárolod rúnára vagy amire akarod. 2 kör mulva pedig kiraksz árut, hogy legyen majd pénzed. Amig 2 kör+ pijaci áru el nem adása (kb 3-4 kör), addig nincs pénzed és nem fizeted a zsoldot. Ekkor 50%-ig lemegy a katmorál. Majd amikor fizetsz a szokásos 75% fölé fog menni, 92-93 %-ig. Ez marad kb. 1 napot olyan magasan, aztán vissza beáll 75-re. Persze csak ha nem támadnak meg, akkor marad 1 napig. Ha meg te támadsz, akkor több ideig lesz magasan...
TM
|
Megjegyzem irtó vicces, amikor valakinek 50%-os a katmorálja, és 2x annyi sereg fér be hozzá egy kör alatt, mint egyébként.
|
02-04-2006, 21:21
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Megjegyzem irtó vicces, amikor valakinek 50%-os a katmorálja, és 2x annyi sereg fér be hozzá egy kör alatt, mint egyébként. :)
|
ez teljesen igaz, de ha ebben az időszakban a szövik tudnak figyelni, akkor azért a kockázat nem olyan nagy:)
és néha jól jöhet.. ha mondjuk a környéken csak 1-2 ori van, akihez a varis nem lát be, akkor meg lehet próbálni belengetni a morálját, és 95%ról próbálkozni.. vagy mittudomén:)
|
02-04-2006, 21:24
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
No azt hiszem ezt az egész témát átdobom az általános beszélgetésbe, mert ha ezt egy kezdő kipróbálja, ott omlik össze az országa azonnal...
|
02-04-2006, 21:27
|
|
Member
|
|
|
|
Tartsd a közmorált is magasan, építs kocsmát
Vagy add fel a csupa íjas-tornyos felállást (ejnye-ejnye! ), és támadj, meglátod, nő a morál
|
02-04-2006, 21:28
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
No azt hiszem ezt az egész témát átdobom az általános beszélgetésbe, mert ha ezt egy kezdő kipróbálja, ott omlik össze az országa azonnal... :)
|
:)) szerintem csak figyelni kell, meg biztosítani h 2-3körnél ne legyen több pénzhiány.. és nem lesz gond.. többnyire.. :P
(én nem is néztem h eddig hol volt a topik:D)
|
02-04-2006, 21:34
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Davalon
Tartsd a közmorált is magasan, építs kocsmát
Vagy add fel a csupa íjas-tornyos felállást (ejnye-ejnye! ), és támadj, meglátod, nő a morál
|
jaj, módosítanám, nem elég támadni, nyerni kell
|
02-05-2006, 14:12
|
Guest
|
|
|
|
a katonai morálhoz nincs köze valahogy a kocsmáknak? mert elég sok a kocsmám, de nem támadok, a kat. morál mégis mindig 95% körül van
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|