|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

10-26-2006, 16:46
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Tanya az nekem nem van, pedig most pl jó lenne. Torony sincs sok, bank se, piac se. Fúj élezett orik 
|

11-15-2006, 20:46
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
A faji varázslatokról mi a véleményetek? Melyik jobb, melyik rosszabb és miért?
|

11-18-2006, 23:38
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by tdomo
A faji varázslatokról mi a véleményetek? Melyik jobb, melyik rosszabb és miért?
|
Hát kezdjem sorba: Fantomsereg elrejti a sereget de tolvajokkal meg lehet éplistát szerezni amiböl kiderül mi van otthon. (Ezért sok az elf tolvaj mert igy senki nem lássa a seregeket, éplistát meg a sok tolvaj miatt ugyszintén nem lehet kideriteni.)
Szupermarkotány: no coment
Árnyak: hát ez is egy tolis vari egy tolis fajnak.
Raktárkulcs: igzság szerint semmire se jó.
Könyvtárkulcs: Megvédi a sok tekit ami a gnomnak van vagyis lehet varira/hadira gyurni az orit az utobbi a jobbik váasztás  .
Szieszta: Szerintem ez a legjobb faji vari elég jol védi a seregeket, a tekit, pénzt már nem olyan jól. Oriás hátránya, hogy pocsék tolvaj mellette ami miatt a varisok általában ezt a fajt választják de hadinak se rosz.
Tükör varázs: Mondjuk ez is nagyon jo csak hát szegény ember semmi egyébb bonuszt nem kapott. Varik elleni védelem elég jo tolist csinált az emberböl.
|

11-19-2006, 07:29
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by McLoad
...Oriás hátránya, hogy pocsék tolvaj mellette ami miatt a varisok általában ezt a fajt választják de hadinak se rosz...
|
Szerintem meg nem hátrány, direkt előny. Mert így megspórolom a kocsmákat (mert minek, ugyebár, annyit úgysem tarthatok, hogy egy valamirevaló tolvaj ne férjen be, én meg úgysem lopnék, nem érdemes). A kocsmák helyett meg jöhetnek a barakkok, vagy templomok. Nem kell dilemmázni, hány kocsmát is tartsak 
|

11-19-2006, 08:46
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Szerintem meg nem hátrány, direkt előny. Mert így megspórolom a kocsmákat (mert minek, ugyebár, annyit úgysem tarthatok, hogy egy valamirevaló tolvaj ne férjen be, én meg úgysem lopnék, nem érdemes). A kocsmák helyett meg jöhetnek a barakkok, vagy templomok. Nem kell dilemmázni, hány kocsmát is tartsak 
|
Ez igaz  1 darab, hogy a hullákat azért fel lehessen mérni, meg esetleg lelopni is 
Vagy Szecsa módszerét követve 5 darab, akkor már beférsz az 1 kocsmásokhoz is. Ilyen megfontolásból én 3-at tartok, azzal lopom a hullákat, és nem lopnak az 5 kocsmások 
|

11-19-2006, 09:06
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Ilyen megfontolásból én 3-at tartok, azzal lopom a hullákat, és nem lopnak az 5 kocsmások 
|
En ezt nem mernem kijelenteni...280 tolival befer a 168 tolidhoz szerintem 
Olyan 80% keszuliig biztosan.
|

11-19-2006, 09:28
|
 |
Member
|
|
|
|
én Szecsával értek egyet 5 kocsma azért még elfér 
bár azért a régi orimhoz képest, ahol tolis voltam, kicsit fura ez a kevés tolvaj
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|

11-19-2006, 10:04
|
Guest
|
|
|
|
Köszönöm, Phoenix 
Amugy en most lattam egy eleg jol kiepitett orias hadist 310 hekin 560 tolvajjal  Tehat ergo az a +5 kocsma kicsit rament arra, hogy kevesebb korre elegendo a kajaja, de legalabb az 5 kocsmas oriasokat is vigan lopta.
|

11-19-2006, 11:17
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Ha valaki valamiböl gyenge az nem számit elönynek szerintem. Ha jó tolvaj lenne akkor se lenne muszály több tolvajt tartani stratégia és stratégia között vannak különbségek. Én varisként anyi kocsmát tartok, hogy azok akik lelopják az 5kocsmás lelopokat, le tudjam lopni  A legnagyobb hátránya tolvajlásban az, hogy nem tud varit meg sereget ölni meg gyujtogatni. Pedig szöviháboruba mekora segitségem lenne 
|

11-19-2006, 11:23
|
Guest
|
|
|
|
Akkor valassz gnomot 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|