|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

10-23-2006, 17:25
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Szóval, ha zöldben megfenyegetnek, és megzsarolnak, akkor elég az üzenet jobb alsó sarkában levő linkre rákattyintani?
Mert engem megfenyegettek. És megtudhatom, hogy lett-e eredménye a jelentésemnek, vagy nem?
|
A fenyegetés önmagában nem probléma, hiszen ez egy háborús stratégiai játék. Ha játékon kívüli szövetséggel fenyegettek, akkor természetesen elegendő jelenteni. A jelentések eredményét a kitiltásokból illetve a szégyentáblán láthatod.
|

10-23-2006, 17:58
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A fenyegetés önmagában nem probléma, hiszen ez egy háborús stratégiai játék. Ha játékon kívüli szövetséggel fenyegettek, akkor természetesen elegendő jelenteni. A jelentések eredményét a kitiltásokból illetve a szégyentáblán láthatod.
|
Megzsarolt, hogy vipeljem le, vagy szétütnek.
De most ebből nem leszbajom, hogy ide leírtam? Ezt az üzenetet ki tudom még törölni?
|

10-23-2006, 18:03
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Megzsarolt, hogy vipeljem le, vagy szétütnek.
De most ebből nem leszbajom, hogy ide leírtam? Ezt az üzenetet ki tudom még törölni?
|
Az ilyen ellen fel kell venni a harcot.
De ez nem ebbe a témába való, ennek (remélhetőleg) semmi köze szabálytalanságokhoz.
|

10-23-2006, 18:09
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Az ilyen ellen fel kell venni a harcot.
De ez nem ebbe a témába való, ennek (remélhetőleg) semmi köze szabálytalanságokhoz.
|
de ez nem az anarh-ban volt... 
|

10-23-2006, 18:15
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
de ez nem az anarh-ban volt... 
|
Az, hogy megfenyeget valaki, hogy megtámad, nem jksz. Egy ország ha megtámad, az teljesen szabályos. Ha egy teljes szövetség megtámad, az is teljesen szabályoks. Kérlek, hogy olvasd el az eddigi beírásokat ebben a témában, főleg az én monológjaimat arról, hogy mi NEM jksz. Köszönöm.
|

10-23-2006, 18:20
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Az, hogy megfenyeget valaki, hogy megtámad, nem jksz. Egy ország ha megtámad, az teljesen szabályos. Ha egy teljes szövetség megtámad, az is teljesen szabályoks. Kérlek, hogy olvasd el az eddigi beírásokat ebben a témában, főleg az én monológjaimat arról, hogy mi NEM jksz. Köszönöm.
|
Az egészet elolvastam. Az összes oldalt. 
Ok. Elfogadom, hogy nem jksz. Ez van.
De azt már a törvény is bünteti, ha megzsarolnak.
És még csak nem is játékpénzel...
Köszi a segítsget, s türelmet. Akkor ez van. És én is zsarolhatok nálam gyengébb országokat, hogy fizessen a bankszámlámra 1000ft-ot, vagy megtámadom? Tehát ez teljesen szabájos. 
|

10-23-2006, 18:25
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Az egészet elolvastam. Az összes oldalt. 
Ok. Elfogadom, hogy nem jksz. Ez van.
De azt már a törvény is bünteti, ha megzsarolnak.
És még csak nem is játékpénzel...
Köszi a segítsget, s türelmet. Akkor ez van. És én is zsarolhatok nálam gyengébb országokat, hogy fizessen a bankszámlámra 1000ft-ot, vagy megtámadom? Tehát ez teljesen szabájos. 
|
Ha úgy ülsz le valakivel sakkozni, hogy nem ütöd le a bástyáját, ha fizet egy ezrest, hát.......... 
|

10-23-2006, 18:43
|
Member
|
|
|
|
Viccelsz... 
|

10-23-2006, 18:44
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Viccelsz... 
|
Nem viccelek. Azt mondod megzsarolt. Egy olyan dologgal, ami a játéknak a természetes része, amiről a játék szól. Ne essünk azért már át a ló túloldalára, hogy nem szabad megtámadnia egy háborús stratatégiai játékban...
|

10-23-2006, 20:28
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Hőőő... félreértettem netalántán valamit...
Szabájos, ha valakinek küldök zöldet miszerint; amennyiben nem fizet 1VIP et, 100ezer hufot a bankszámlámra, nem vesz nekem biciklit, motrot, autót stb szétverem az oriját; - szabájosnak mondható?
Nem ismerem a magyar törvényeket; játék ide vagy oda, de ez zsarolás. Vagy mégsem?
Játékból zsarolni, fenyegetni ... nem akarok mélyebben belemenni, de mondjuk egy bírót aligha érdekelné, hogy játék e vagy sem. Szerintem!
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|