|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

10-04-2006, 10:47
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Tehat a 20500-s orinak pl. 2125 katona lenne egy hektar fedezese? 
Aranyos 
|
Amikor 100-200ezer katonákat fokoz valaki le, hogy a pontlistában helyezkedjen, akkor ez nem is hagzik olyan szörnyűen.
|

10-04-2006, 15:02
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Meg fogtok kövezni, de szerintem az A jelenlegi topjának nyugodtan indulhatna a már felfedezett érték a "maximumról". Már ha egyáltalán ennél a változatnál maradunk.
|
nem fog megkövezni senki (vagyis én tuti nem), ha túl lettünk volna már a számok megvitatásán, jött volna a javaslat másik fele, miszerint a 10k hekinél nagyobb orik már mind bőven elhasználták a keretet, szal náluk a területük 2/3-val kezdődjön a számláló 
aki meg nem használta esetleg el, az valószínüleg ezután sem akar túlzottan felfedezni, szal neki meg mind1.
|

10-04-2006, 15:02
|
 |
Member
|
|
|
|
Támadt egy ötletem.
Ne módosítsunk a felfedezésen semmit, hanem a 10%-s katonaképzést csökkentsük az ország területének függvényében.
|

10-04-2006, 15:05
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Tehat a 20500 hekis orinak pl. 2125 katona lenne egy hektar fedezese wand elve szerint? 
Aranyos 
|
a válasz az hogy: NEM
egy 20500 hekis orinak ha cstákkal megy fel akkor uyganúgy 225 heki lenne egy heki felfedszése.. a 20500 hekis orinak akkor lenne 2125 kattincs egy heki felfedezése ha mind a 20500 hekijét felfedezéssel szerezte.
ezesetben pedig még keveslem is a szükséges katona mennyiséget.
|

10-04-2006, 15:07
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Támadt egy ötletem.
Ne módosítsunk a felfedezésen semmit, hanem a 10%-s katonaképzést csökkentsük az ország területének függvényében.
|
a felgyülemlett döbbenetes pénz mennyiség miatt eza felfedezéssel való orifelvitelt nem befolyásolná
max a táppal és újrindulós orik nélkül jáccóknak lenne nagy kitolás, ha még a saját berekhelyeit se tudja beképezni.
|

10-04-2006, 15:18
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
a felgyülemlett döbbenetes pénz mennyiség miatt eza felfedezéssel való orifelvitelt nem befolyásolná
max a táppal és újrindulós orik nélkül jáccóknak lenne nagy kitolás, ha még a saját berekhelyeit se tudja beképezni.
|
Sokkal kevesebb katona képződne, ezért megdrágulna a katona.
Ez biztosítaná, hogy a bevételek a piacon keresztül jobban áramoljanak a kisebb országokba, hiszen ők relative többet képezhetnek.
Így hátrányba kerülnének a nagyobb orik, könnyebb lenne a kisebbeknek a nagyobb jövedelemmel felzárkózni.
Síma katonából szerintem nincs óriási készlet a piacon. Ha a csoport összességében kevesebb katonát állít elő, akkor összességében kevesebb lesz a felfedezés.
Nem is olyan hülyeség ez. Egyre jobban tetszik. 
|

10-04-2006, 16:04
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Egyre jobban tetszik. 
|
Nekem meg nem
nagyobb jövedelem? most is van a toppban olyan bankos ori ami havonta vagy 30 (Serg:50?) milliárdot(!) kamatozik.. + a bánya temesztés nagy része is a toppban keletkezik.
szerinted szükségük van még ott pénz beáramlásra?
ha meg magsabb a katona ár, magasabb az összes egység, hiába kerül egy lentebbi oriba mondjuk 2x annyi pénz, nem fog tudni rajta több sereget venni.
max nyersanyagot, de szerintem az a nagy termelés miatt így is olyan olcsó, hogy bárki megtudja magának venni ha kell, mégha nincs is termelő törpéjük.
|

10-04-2006, 16:13
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
4 millio katona, hmm 
|

10-04-2006, 16:16
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Nekem meg nem
nagyobb jövedelem? most is van a toppban olyan bankos ori ami havonta vagy 30 (Serg:50?) milliárdot(!) kamatozik.. + a bánya temesztés nagy része is a toppban keletkezik.
szerinted szükségük van még ott pénz beáramlásra? 
.
|
Én a kisebb orik nagyobb jövedelméről beszéltem.
Quote:
ha meg magsabb a katona ár, magasabb az összes egység, hiába kerül egy lentebbi oriba mondjuk 2x annyi pénz, nem fog tudni rajta több sereget venni.
max nyersanyagot, de szerintem az a nagy termelés miatt így is olyan olcsó, hogy bárki megtudja magának venni ha kell, mégha nincs is termelő törpéjük.
|
Azt azért beláthatnád, hogyha mondjuk feleannyi katona tud képződni naponta az 1A-ban, akkor kb feleannyit lehetne felfedezni összesen a csoportban.
Azt is beláthatnád, hogy ha egy óriás ori mondjuk naponta csak 1-2 százalékot tud képezni, egy most felkerült ori meg 10-t, akkor előnybe kerül a kis ori.
|

10-04-2006, 16:16
|
Member
|
|
|
|
de tőlem a jkettőt akár össze is lehet kombinálni, de kiváncsi lennék, hoonna kellene elkezdődnie a csökkenésnek?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 158 (0 members and 158 guests)
|
|
Posting Rules
|