Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-04-2006, 10:47
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Szecsa View Post
Tehat a 20500-s orinak pl. 2125 katona lenne egy hektar fedezese?
Aranyos
Amikor 100-200ezer katonákat fokoz valaki le, hogy a pontlistában helyezkedjen, akkor ez nem is hagzik olyan szörnyűen.
Old 10-04-2006, 15:02
wand wand is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Meg fogtok kövezni, de szerintem az A jelenlegi topjának nyugodtan indulhatna a már felfedezett érték a "maximumról". Már ha egyáltalán ennél a változatnál maradunk.

nem fog megkövezni senki (vagyis én tuti nem), ha túl lettünk volna már a számok megvitatásán, jött volna a javaslat másik fele, miszerint a 10k hekinél nagyobb orik már mind bőven elhasználták a keretet, szal náluk a területük 2/3-val kezdődjön a számláló
aki meg nem használta esetleg el, az valószínüleg ezután sem akar túlzottan felfedezni, szal neki meg mind1.
Reply With Quote
Old 10-04-2006, 15:02
-Fegya-'s Avatar
-Fegya- -Fegya- is offline
Member

Támadt egy ötletem.
Ne módosítsunk a felfedezésen semmit, hanem a 10%-s katonaképzést csökkentsük az ország területének függvényében.
Reply With Quote
Old 10-04-2006, 15:05
wand wand is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Szecsa View Post
Tehat a 20500 hekis orinak pl. 2125 katona lenne egy hektar fedezese wand elve szerint?
Aranyos
a válasz az hogy: NEM

egy 20500 hekis orinak ha cstákkal megy fel akkor uyganúgy 225 heki lenne egy heki felfedszése.. a 20500 hekis orinak akkor lenne 2125 kattincs egy heki felfedezése ha mind a 20500 hekijét felfedezéssel szerezte.
ezesetben pedig még keveslem is a szükséges katona mennyiséget.
Reply With Quote
Old 10-04-2006, 15:07
wand wand is offline
Member

Quote:
Originally Posted by -Fegya- View Post
Támadt egy ötletem.
Ne módosítsunk a felfedezésen semmit, hanem a 10%-s katonaképzést csökkentsük az ország területének függvényében.
a felgyülemlett döbbenetes pénz mennyiség miatt eza felfedezéssel való orifelvitelt nem befolyásolná
max a táppal és újrindulós orik nélkül jáccóknak lenne nagy kitolás, ha még a saját berekhelyeit se tudja beképezni.
Reply With Quote
Old 10-04-2006, 15:18
-Fegya-'s Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by wand View Post
a felgyülemlett döbbenetes pénz mennyiség miatt eza felfedezéssel való orifelvitelt nem befolyásolná
max a táppal és újrindulós orik nélkül jáccóknak lenne nagy kitolás, ha még a saját berekhelyeit se tudja beképezni.
Sokkal kevesebb katona képződne, ezért megdrágulna a katona.
Ez biztosítaná, hogy a bevételek a piacon keresztül jobban áramoljanak a kisebb országokba, hiszen ők relative többet képezhetnek.
Így hátrányba kerülnének a nagyobb orik, könnyebb lenne a kisebbeknek a nagyobb jövedelemmel felzárkózni.

Síma katonából szerintem nincs óriási készlet a piacon. Ha a csoport összességében kevesebb katonát állít elő, akkor összességében kevesebb lesz a felfedezés.

Nem is olyan hülyeség ez. Egyre jobban tetszik.
Reply With Quote
Old 10-04-2006, 16:04
wand wand is offline
Member

Quote:
Originally Posted by -Fegya- View Post
Egyre jobban tetszik.
Nekem meg nem

nagyobb jövedelem? most is van a toppban olyan bankos ori ami havonta vagy 30 (Serg:50?) milliárdot(!) kamatozik.. + a bánya temesztés nagy része is a toppban keletkezik.

szerinted szükségük van még ott pénz beáramlásra?

ha meg magsabb a katona ár, magasabb az összes egység, hiába kerül egy lentebbi oriba mondjuk 2x annyi pénz, nem fog tudni rajta több sereget venni.
max nyersanyagot, de szerintem az a nagy termelés miatt így is olyan olcsó, hogy bárki megtudja magának venni ha kell, mégha nincs is termelő törpéjük.
Reply With Quote
Old 10-04-2006, 16:13
exair exair is offline
Member

Longevity: 97%

4 millio katona, hmm
Reply With Quote
Old 10-04-2006, 16:16
-Fegya-'s Avatar
Member

Quote:
Nekem meg nem

nagyobb jövedelem? most is van a toppban olyan bankos ori ami havonta vagy 30 (Serg:50?) milliárdot(!) kamatozik.. + a bánya temesztés nagy része is a toppban keletkezik.

szerinted szükségük van még ott pénz beáramlásra?
.
Én a kisebb orik nagyobb jövedelméről beszéltem.

Quote:
ha meg magsabb a katona ár, magasabb az összes egység, hiába kerül egy lentebbi oriba mondjuk 2x annyi pénz, nem fog tudni rajta több sereget venni.
max nyersanyagot, de szerintem az a nagy termelés miatt így is olyan olcsó, hogy bárki megtudja magának venni ha kell, mégha nincs is termelő törpéjük.
Azt azért beláthatnád, hogyha mondjuk feleannyi katona tud képződni naponta az 1A-ban, akkor kb feleannyit lehetne felfedezni összesen a csoportban.

Azt is beláthatnád, hogy ha egy óriás ori mondjuk naponta csak 1-2 százalékot tud képezni, egy most felkerült ori meg 10-t, akkor előnybe kerül a kis ori.
Reply With Quote
Old 10-04-2006, 16:16
wand wand is offline
Member

de tőlem a jkettőt akár össze is lehet kombinálni, de kiváncsi lennék, hoonna kellene elkezdődnie a csökkenésnek?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 158 (0 members and 158 guests)

Posting Rules