|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Mit tennél az élőhalottal 1000 hektár felett?
|
Csakugy széjjelgyujtanám, mert jóóóó poén :-))
|

|
11 |
28.21% |
Látok benne 100 millát, rámegyek fosztani, aztán kórház+emberlopás
|

|
10 |
25.64% |
Végre egy hulla, beverem sereggel, aztán kórházépítés
|

|
19 |
48.72% |
Békén hagyom.
|

|
5 |
12.82% |

09-12-2006, 20:47
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
6k hekin 7x vertem be egy hullát...  2300 hekit hoztam tőle, de előre épitettem a korházakat...500 korházzal 2 kör alatt felgyogyultam  )
TM
|

09-12-2006, 21:03
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
TM bááá, az anarch  Ott en is utottem 13k hekin Dave orijat es azonnal kigyogyultam miutan egy kor alatt elment a 92% nepessegem
Egyebkent, ahogy nezem egyoldaluak a javaslatok, tehat a betegseg nem visszataszito, tul lehet elni
Van meg par kerdes ezzel kapcsolatban, majd holnap felkeles utan megirogatom oket 
|

09-12-2006, 21:03
|
 |
Member
|
|
|
|
én szeretem a hullát, és örülnék ha nem ingyen föld lenne, de ha nem túl nagy érvágás a kórház, akkor fosztom, lopom, földet viszek, ami csak befér szegénybe. poénból nem szívatom, csak ha bántott és közel kell cibálni... de nem tud bántani ha nem tudja hogy távol vagyok 
|

09-13-2006, 08:17
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
Elöször beverem fosztásra ha az a 100mila soknak számít a csoportban, majd beverem földre.
ha meg olyan baromi drága az építkezés akkor hadisként pláne beverem, mert sok barakkot kapok, az üresekre meg húzok korházat, de lévén 9 kör amíg bejönnek, addig ha tudom még1x beverem 
ha meg picit rákészülök, akkor a kórházaim abban a körben jönnek be amikor hazaér a sereg... max majd leáll pár tornyom 
|
Teljesen egyet értek...
Ezt a betegséget annyira túlmisztifikálja mindenki, de asszem, ha Atis visszarakná a random fertőzés modult, senki nem gondolkodna többé azon, hogy mit csináljon egy Zombival...  Nekem volt már betegségem párszor 1e heki fölött akkor mikor még nem volt Zombi, nem mondom, hogy nem volt idegesítő (főleg ha akkor kaptad mikor éppen aludtál, vagy a gyorsban voltál), de nem olyan nehéz túlélni...
Amúgy én úgy szoktam ütni a zombi, ahogy Wand írta...  Kórház nélkül neki, aztán ami kell a tőle hozott földből felépítem...  addig meg lopok tőle embert már jó előre, meg felviszem a lakossági morált 100%-ra... 
És születnek emberek.
|

09-13-2006, 09:39
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Peter
minél magasabb hekin, annál inkább betámadnám 
Deni, sztem te is, majd elmondok egy titkot 
|
Te Peti.. Én is azt mondtam, hogy betámadnám  bár a titok ettől függetlenül érdekel ofkóóóz 
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

09-13-2006, 15:28
|
Member
|
|
|
|
hát lejjeb még én is elszórakoztam velük néha, de feljebb már csak úgy... nem bántom főleg ha nem támadom mer akkor kárba vész a készültség  hát ha nagyon gazdag akkor szivesen átgyalogolok  mondjuk akkor az úgy megy hogy kórházak akkor jó sokat beütni aztán kórház le és hullákat hagyom addig  de csak mészárért nem mennék be. amúgy meg nulla kórházzal nagyon gáz tud lenni a betegség mire kimenne megújjul 
|

09-13-2006, 17:26
|
Member
|
|
|
|
a hullaval amugy is nagyon maceras az elet fentebb..
csak ugy utnem be foldre, ha elotte hazat gyujtanek+rengetnek 1 napig, hogy beferjek hozza 4+ sereggel biztosra, mashogy nem erne meg a dolog.. 
|

09-14-2006, 13:37
|
Member
|
|
|
|
igaz. egyszerre néggyel, mondjuk egyel-kettővel fosztásra, kettővel meg földre. az jobb betgséget nézve is mint ha négyszer mész be egymás után
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|