Sziasztok!
Nem vagyok benne biztos, hogy mindkettő hiba, viszont két esetre hívnám fel a figyelmet.
- Jelentkeztem egy eddig is a láncban levő orimmal a bétára, hogy oda is át tudjak lépni, ahogy tettem eddig a többi között, viszont ebben az orimban az Istennek sem akar megjelenni az erre lehetőséget adó gomb. Az előző kettőnél csak ki- és be kellett lépnem, higy menjen.
- A pontlistámon utolsó vagyok s be van állítva, hogy 50 orit lássak magam körül, viszont csak engem mutat, annak ellenére, hogy rengeteg ori van körülöttem, aki nem szabis.
Kicsit nyomaszt mindkettő. Javallatok?
Másnál is jelentkeznek ugyanezek a jelenségek, vagy a kettő közül valamelyik?
Originally Posted by Ati:
Másnál is jelentkeznek ugyanezek a jelenségek, vagy a kettő közül valamelyik?
Igen, volt valami ilyesmi..
Ha utolsó vagy a pontlistán, akkor ha úgy van beállítva, hogy a szabis orikat ne mutassa, akkor eltűnt a pontlistáról mindenki.. De nekem úgy rémlik, csak akkor, ha a szabisokat nem mutatta a pontlista, egyébként talán rendben volt..
Originally Posted by Tsobi:
A pontlistámon utolsó vagyok s be van állítva, hogy 50 orit lássak magam körül, viszont csak engem mutat, annak ellenére, hogy rengeteg ori van körülöttem, aki nem szabis.
Originally Posted by none:
Igen, volt valami ilyesmi..
Ha utolsó vagy a pontlistán, akkor ha úgy van beállítva, hogy a szabis orikat ne mutassa, akkor eltűnt a pontlistáról mindenki.. De nekem úgy rémlik, csak akkor, ha a szabisokat nem mutatta a pontlista, egyébként talán rendben volt..
Köszönöm a jelzést és megerősítést. Ez a jelenség mostanra javítva lett.
Jelentkeztem egy eddig is a láncban levő orimmal a bétára, hogy oda is át tudjak lépni, ahogy tettem eddig a többi között, viszont ebben az orimban az Istennek sem akar megjelenni az erre lehetőséget adó gomb. Az előző kettőnél csak ki- és be kellett lépnem, higy menjen.
Ilyet ki tapasztalt még? Illetve fennáll még a jelenség?
Ilyet ki tapasztalt még? Illetve fennáll még a jelenség?
Igen, sajnos még fent.
Igen, sajnos még fent.
Más nem jelzett ilyesmit azóta sem, úgyhogy kérlek, hogy az érintett országból írj az ügyfélszolgálatra, hogy az egyedi esetet megnézhessem.
Más nem jelzett ilyesmit azóta sem, úgyhogy kérlek, hogy az érintett országból írj az ügyfélszolgálatra, hogy az egyedi esetet megnézhessem.
Köszönöm, azóta top1-ből fagyasztva lett az ország, úgyhogy minden rendben.

:-)
A bétára vonatkozó problémával kapcsolatban pedig már 2 hónapja levelet váltottam az ügyfélszolgálattal, akik megoldást találtak szinte azonnal.

Köszönöm, azóta top1-ből fagyasztva lett az ország, úgyhogy minden rendben.
A bétára vonatkozó problémával kapcsolatban pedig már 2 hónapja levelet váltottam az ügyfélszolgálattal, akik megoldást találtak szinte azonnal.
Köszi a visszajelzést, akkor mint utolsó nyitott hiba, ez is megoldva. Kicsit kitakarítottam a jelzett problémákat. Amik nincsenek fent még, azok a holnapi frissítéssel kerülnek élesítésre.