Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-13-2006, 12:11
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 32%
Longevity: 100%

No, a v6 változásokkal kapcsolatos felvetések közül ezt hagytam a végére, hogy mindenkinek legyen ideje megszokni a villogókat.

És akkor MOST nézzük, hogy kinek mi a javaslata a villogókkal kapcsolatban.
Old 08-13-2006, 13:07
Batu's Avatar
Batu Batu is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Szerintem kis méretnövelés és élénkebb, jobban elkülönülő színek kellenének.
Ebben az állapotában jól meg kell néznem mindig.Jobban tetszene, ha csak oda kéne pillantani és tudnám azonnal mi van.Főleg ha nem közvetlenül a gép előtt ül az ember.Lehet egy eseményvillogóért közelebb sem jönnék, de a fontos eseményért mindenképp. Így csak azt látom vmi van és közelebb jövök, hogy mi lehet.A színeltérésekkel ez sokkal jobb lenne.No meg hiányzik az adrenalinfröccs is, mikor vmi piros ,oda nem illő, kellemetlen dolgot sugalló ordít a monitoromon
Old 08-13-2006, 13:19
Szemes224 Szemes224 is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Batu View Post
Szerintem kis méretnövelés és élénkebb, jobban elkülönülő színek kellenének.
Ebben az állapotában jól meg kell néznem mindig.Jobban tetszene, ha csak oda kéne pillantani és tudnám azonnal mi van.Főleg ha nem közvetlenül a gép előtt ül az ember.Lehet egy eseményvillogóért közelebb sem jönnék, de a fontos eseményért mindenképp. Így csak azt látom vmi van és közelebb jövök, hogy mi lehet.
Egyetértek
De nem kell feltétlenül méretet változtatni, ha a színek alapján felismerhető az esemény jellege...
Old 08-13-2006, 13:40
Puppi's Avatar
Puppi Puppi is offline
Member

Longevity: 97%

Sziasztok en csak annyit szolnek hozza a dologhoz hogy igen a regi megszokott szinek hianyoznak az esemenyjelzoknel mondjuk jobban szeretnem a regi sarokban latni ott is be lehetne allitani hogy egyszerre egymas mellet tobb esemenyjelzo is villogjon
Old 08-13-2006, 14:01
Bloody Bloody is offline
Junior Member

Engem az eseményjelzők nagyon zavartak, most viszont hálistennek el tudok vonatkoztatni tőle, nekem megfelel a mostani, csak akkor látom ha én akarom
Old 08-13-2006, 14:08
Cece Cece is offline
Member

Sziasztok
Nos, megmondom őszintén én hozzászoktam relative gyorsan.
Hála a magasságosnak kitűnő a látásom, ezért nem okoz gondot pár méterről kiszúrni, hogy mi is történik valójában, de sajnos ezzel nem mindenki van így
Az ikonok méretnövelése helyett inkább a szinek visszatérését javasolnám én is (már említették erlőttem).
Valami jó rikítós szines kockákra kéne felcserélni a jelenleg használt ikonokat, amiket messziről is ki lehet szúrni (éjjszaka félálomban az ágyról, TV elől stb).
A szinkombinációk szerintem lagyenek hasonlóak mint a régi hódban, azzal, hogy pl a zöld + a kék árnyalata legyen erősen eltérő (mivel ezt a 2szint elég sokan összetévesztik.
Jobb ötletem sajnos nincs
Old 08-13-2006, 15:55
olasz
Guest

Longevity: 0%

Én már megszoktam az ikonokat, de a szinük lehetne a régi (piros, szürke,sárga,zöld, kék).
A másik amit javasolnék, hogy a tálcán, a böngésző cimsora szineződjön el ugyanazzal a szinnel, mint amilyen esemény van és ugy jobban észreveszi az ember, ha nem pont a hodito oldala aktiv.
Mint pl az msn-nél, mikor ir vki.
(mert most igaz, hogy kiirja az eseményt, de ha több ablak van megnyitva, akkor csak az orinév láccik a cimsorban a tálcán, az esemény már nem, csak ha ráviszem az egeret)
Old 08-13-2006, 16:03
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 32%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by olasz View Post
A másik amit javasolnék, hogy a tálcán, a böngésző cimsora szineződjön el ugyanazzal a szinnel, mint amilyen esemény van és ugy jobban észreveszi az ember, ha nem pont a hodito oldala aktiv.
Mint pl az msn-nél, mikor ir vki.
Ez technikailag nem kivitelezhető. Barkácsolt megoldások ugyan lehetnének, de semmi olyan, ami minden esetben tökéletesen működik. (Ne feledd, hogy az msn az egy különálló program, a Hódító nem, ez a meglevő böngésződben megjelenített oldal. Amikor játszol, akkor nem telepítesz a gépedre semmi külön programot.)
Old 08-13-2006, 16:19
Artúr
Guest

Longevity: 0%

Már kifejtettem egyszer de nem vagyok rest mégegyszer.
Kb 2x ekkora méretű ikonok kellenének és erőteljesebb színek. (Úgy, hogy ha 5-6 méterről rápillantok a monitorra lássam mi a pálya. )
Ha ehez módosítani kell az elhelyezést akkor az sem baj.
Old 08-13-2006, 16:49
exair exair is offline
Member

szerintem nincs szukseg valtozasra, igy megmarad az az igenyes baloldali menu es nem is kell ujra megszokni mast (ha nem latod a kis ikonokat, akkor nezz a monitorod tetejere, ott is kiirja
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules