| 
       |  | 

| 
       |  | 
       | 
	| 
  | Hódító / Queosia forum http://queosia.com
 http://hodito.hu
 |  |  
       | 

| Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |  

| 

08-06-2006, 11:38

|  
	| 

| Administrator |  | 

Activity: 28% Longevity: 100%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Xeper

Nekem nagyon tetszik az új grafika. Eddig mindig le kellett kicsinyítenem a betűket a böngészőben a Hód miatt, mert túl nagynak találtam    -nekem a mostani méretek negyon megfelelnek   
És még a szemem sem bántja -lehet hogy nem bámultam még eleget a képernyőt?   
Összesen 1-2 tagolást javasolnék még a fömenübe és a piac/képzés/tekercsek részekhez, hogy a négyes egységek jobban érezhetőek legyenek... bár lehet hogy egy pár nap játék után már ez sem fog zavarni (a 'kaotikus' menüt 2 perc nyomkodás után már szinte keresgélés nélkül sikerült kezelni     ) 
Köszi szépen a fejlesztést mindenkinek aki kicsit is hozzátett! |  Nagyobb felbontás mellett tagolva van, igaz nem a 4-es egységekben, ahogy eddig, hanem ahogy logikus. Nem erőltetünk egybe 4-et, ha nem kellett, és több van ott, ahova több illik. |  

| 

08-06-2006, 11:40

|  
	| 

| Administrator |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Alucard

Ati  menüvel csinálj valamit !! Sokáig tartr kibogarászni mi-mi!! Amugy szép lett! |  Nem kibogarászni kell, hanem elolvasni.    Szövegesen ki van írva rá, hogy mi micsoda.    2 napig olvasgatod, utána már azt se kell, mert tudod, hogy mi hol van. 2 napnyi olvasás nem ártott még senkinek.   |  

| 

08-06-2006, 11:45

|  
	| 

| Administrator |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by kp_

firefox ba a menuk tagoltak es szovegmeret valtoztatasra reagal ,IE ben viszont nincs tagolas es szovegmeret valtoztatasra csak az uj forum felirat valtozik |  Szövegméret változtatásra valóban nem reagál. Kérek mindenkit, akinek a szövegmérettel problémája van, hogy itt ezen a fórumon, külön topicban írja össze, hogy melyik oldalakkal. A pontlistáról tudok, annak már van téma, annak a megbeszélése szépen halad.

A menü nálam IE alatt is tagolt, csak megfelelő felbontás kell hozzá. Direkt dimanikusra lett a menü csinálva, hogy minden felbontás mellett látszódjon, kisfelbontás mellett a tagolás nem fér el, de ha kicsit feljebb veszed, vagy IE-ben a felesleges sallangokat eltünteted fentről, akkor látszódni fog ott is szépen.

Sose szerettem ilyet mondani, de IE7-tel például egész pofás.    Az alap IE hibái persze megvannak ebben a verzióban is, mint pl a táblázatok egybefolyása, de az IE ettől IE. |  

| 

08-06-2006, 11:46

|  
	| 

| Administrator |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by aúú

Azért a relikviás fórumra elég sokan írtak... és hát valljuk meg őszíntén, van ami sokkal jobban felkelti a köz érdeklődését éppen ezért nem véletlen ír csak néhány ember a fejlesztéses részekre... |  OFF:

amikor fejlesztési javaslat kell, akkor nagyon kevesen írnak, amikor a megbeszéltek bekerülnek a játékba, akkor viszont hirtelen sokkal többen megjelennek lehurrogni.    Ez minden fejlesztésnél így van, megszoktuk.   |  

| 

08-06-2006, 11:48

|  
	| 

| Administrator |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Toto

Támogatom a menüpontok jobb oldalra kerülését is.   |  Ezt már írtam előzőleg, hogy technikailag miért nem megvalósítható. |  

| 

08-06-2006, 11:52

|  
	| 

|  | Banned |  | 

Activity: 0% Longevity: 97%      |  |  

| 
				 hmmm 
 Na mar szavazott 60 ember a listan, s vilagos az eredmeny. Ati ha te azt gondolod, hogy nem lesz kovetkezmenye a rosz donteseidnek akkor csalodsz.  
  A rossz donteseket szankcionalja a piac.     Majd rajosz te is erre mikor nem ugy fogod fel a hoditot hogy te vagy Fidel Castro, s van egy par tanacsadod a forumokon. Latogatok szama csokken, stb.... |  

| 

08-06-2006, 11:52

|  
	| 

| Guest |  | 

Activity: 0% Longevity: 0%      |  |  

| 
 Ati, a Súgó kategóriáit nem lehetne más szinnel? fekete alapon mélyvörös... Maga a sugó olvasható, de 10 cm-ről sem tudom elolvasni az altémákat. |  

| 

08-06-2006, 11:59

|  
	| 

| Administrator |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by stefanus

Na mar szavazott 60 ember a listan, s vilagos az eredmeny. Ati ha te azt gondolod, hogy nem lesz kovetkezmenye a rosz donteseidnek akkor csalodsz.  
  A rossz donteseket szankcionalja a piac.     Majd rajosz te is erre mikor nem ugy fogod fel a hoditot hogy te vagy Fidel Castro, s van egy par tanacsadod a forumokon. Latogatok szama csokken, stb.... |  Azt hiszem, hogy a legelső beírásomban kértem valamit. Bocs, de az ennyire értetlen emberekkel nem foglalkozom.   |  

| 

08-06-2006, 12:04

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 99%      |  |  

| 
 Ati a piaccal nem tudtok valamit csinálni, hogy ne folyon össze a nyersanyag meg minden, valami elválasztó csik fain lenne. |  

| 

08-06-2006, 12:11

|  
	| 

| Administrator |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by SiMON

Ati a piaccal nem tudtok valamit csinálni, hogy ne folyon össze a nyersanyag meg minden, valami elválasztó csik fain lenne. |    
Szerintem teljesen jól látszik. (Anarchos piac, semmi illegális infókiadás.   ) |  

| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) |  
		|  |  
    | 
	|  Posting Rules |  
	|