Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-13-2010, 12:30
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

A játékon belül kiküldésre került egy kérdőív, ami segít majd a tapasztalatok összegzésében. A kérdőívet csak az aktív, régóta játszó, nem anarchista csoportban lévő főországok kapták. Ha valaki nem kapott, akkor az amiatt volt, hogy ebbe a csoportba nem tartozott bele, senki ne aggódjon miatta.
Old 06-13-2010, 12:38
csabi's Avatar
csabi csabi is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 89%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
A játékon belül kiküldésre került egy kérdőív, ami segít majd a tapasztalatok összegzésében. A kérdőívet csak az aktív, régóta játszó, nem anarchista csoportban lévő főországok kapták. Ha valaki nem kapott, akkor az amiatt volt, hogy ebbe a csoportba nem tartozott bele, senki ne aggódjon miatta.
lehet segítséget kérni? rögtön az első kérdésnél, anarchista csoport igennek számít?
Old 06-13-2010, 12:38
vityu vityu is offline
Senior Member

Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Nem derül ki, hogy hol mennyire kemény ellenfél.
Arra a kérdésre, hogy most, a változtatások után mennyire tartom kemény ellenfélnek, nehezen válaszoltam. Mert 5-ben még mindig gyenge közepes, de A-ban elég kemény dió. Persze, fel lehet rá készülni, legyújtani, meg ilyenek, ahogy mondták, de azért majd megnézem, amikor a top10%-ban 50k-ról fokoz rád. Ott már csak a sereget fogod nézni, ami simán átüt. Be kell bontani mellé, és szembe kell menni. Beteg is leszel, szét is leszel bontva... Nem tartom jónak a kérdőív erre a részre vonatkozó szakaszát.

De a válasz elküldve, remélem segítettem!
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote
Old 06-13-2010, 12:40
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by csabi View Post
lehet segítséget kérni? rögtön az első kérdésnél, anarchista csoport igennek számít?
Maradjunk a normál csoportnál, a kérdőívet is ezért kapták csak a normálcsoportos országok.
Old 06-13-2010, 19:30
Worr Worr is offline
Junior Member

Longevity: 78%

Először is köszönjük a lehetőséget Ati, hogy a kérdőív révén - illetve itt a fórumon is - megpróbálhatunk segíteni az élőhalott faj alakításában!
Eredetileg nem szerettem volna hozzászólni a témához csak érdeklődve olvasgattam mások véleményeit, de mégis úgy döntöttem, hogy röviden vázolom az én talán kicsit szubjektív, talán viszont mégiscsak használható véleményemet is.
A legtöbb hozzászóló - talán nem túlzás, ha azt mondom, a hozzászólok 90%a - az élőhalott változtatásait csupán egyetlen csoport, az 1/A és az ottani játékkörnyezet szemszögéből nézi. Ennek tükrében tényleg igaz az, hogy a változtatások révén már jó kezekben és jó klánban játszható és kellően erős lett a faj, azonban sokan az alsó csoportokban is szeretnék sikerrel használni ezt az üdítő színfoltként ható fajt, azonban ott még messze nem ennyire rózsás a helyzet...
A faji bónusz szintenkénti skálázódása nagyon jó ötlet volt - ennek okait gondolom nem kell különösebben részletesen ecsetelni - és a maximálisan elérhető bónuszok mértékével sincs gond, azonban jó lenne, hogyha ez a rendszer ha csak egy minimális mértékben is, de a mostanihoz képest megemelt értékekkel indulna az 5ös szinten. Ott ugyanis még a változtatások után is messze a leggyengébb hadis (és úgy összességében faj) a hulla, még jó kezekben is, és ez csak jóval magasabb szinten, a 2es - esetleg 3as - csoportban változik meg.
Szerintem senkinek nem lenne kárára egy picit változtatni ezen, csak még sokszínűbbé válna a játék.
Én egy ilyen verziót például már a jelenlegi helyzethez képest sokkal jobbnak és igazságosabbnak éreznék:

5-ös szint: 30% férőhelybónusz - 20 haderő bónusz
4-es szint: 35% férőhelybónusz - 25% haderőbónusz
3-as szint: 40% férőhelybónusz - 30% haderőbónusz
2-es szint: 50% férőhelybónusz - 35% haderőbónusz
1-es szint: 60% férőhelybónusz - 40% haderőbónusz

Egy ilyesfajta változtatással az 1/A erőviszonyai nem borulnának fel és a legalsó szinten sem válna top hadissá a hulla, de mégis már egy megfelelő alternatívát jelentene a többi hadis fajra.

Általánosságban pedig egyetlen dolgot tennék hozzá a fajhoz: a gyengeségei közül többen is az alacsony védelmét hozták fel. Ebben egyetértek, erre talán a "legfájdalommentesebb" megoldás az lenne, ha az elfhez hasonlóan a toronyban védekező íjászai nem 12-es, hanem 14-es védőértéket kapnának.
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Worr For This Useful Post:
Old 06-13-2010, 19:47
Killer's Avatar
Killer Killer is offline
Member

Longevity: 96%
Cool

alsóbb szinteken valóban harmatos még így is!4L-ben harcoltunk hullás szövivel,de nem volt túl meggyőző
Killer Land re (#353982)
Killer Land0 (#364507)
Killer Land1 (#384284)
Killer Land2 (#513419)
Reply With Quote
Old 06-14-2010, 17:51
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by taszi View Post
alsóbb szinteken valóban harmatos még így is!4L-ben harcoltunk hullás szövivel,de nem volt túl meggyőző
Ellenben 1/A-ban tul eros...

Szerintem amugy L-es szinten is kozepes jatekos is mar tud kellemetlensegeket okozni
Old 06-16-2010, 19:35
Dus Dus is offline
Member

Longevity: 93%

Amúgy a férőhelybónusz miért lett szintenként adva?? Szerintem a gyújtás miatti nehezedő csoportokat bőven ellensúlyozza, hogyha a haderő növekszik szintenként.

Egy fix 50% helybónuszt el tudnék képzelni. A-ban picit gyengülne, hisz 60% helyett 50%-ot kapna, de lentebbi szinteken pedig felzárkózna. Már ha tényleg túl erős lett A-ban...
Reply With Quote
Old 06-18-2010, 12:20
Krisiii Krisiii is offline
Junior Member

Longevity: 77%

Én most kezdtem élőhalottal.
Nekem bejön.
Reply With Quote
Old 06-18-2010, 13:50
Killer's Avatar
Killer Killer is offline
Member

Longevity: 96%
Cool

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Ellenben 1/A-ban tul eros...

Szerintem amugy L-es szinten is kozepes jatekos is mar tud kellemetlensegeket okozni
főnök lehetek hulla he lefordulunk??
Killer Land re (#353982)
Killer Land0 (#364507)
Killer Land1 (#384284)
Killer Land2 (#513419)
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules