Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Szabadidő, Sport
Register Stats Members List Today's Posts

Szabadidő, Sport Szabadidő és minden, ami sport

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-18-2010, 23:25
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Góllövőlistánk:

Ferenczi István 7
Anthony Elding 6
Tóth Bence 2
Rafe Wolfe 2
Rósa Dénes 2
Fitos László 2
Pölöskey Péter 2
Joaquin Martinez 1
James Ashmore 1
Sam Wedgbury 1
Dragóner Attila 1
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 04-18-2010, 23:27
[HTPA]GeeForce's Avatar
Senior Member

Default :d

Reply With Quote
Old 04-18-2010, 23:39
J.Ati J.Ati is offline
Senior Member

Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce View Post
Elhiszed, hogy nagyon boldog lennék, ha kimennénk? Sajnos dolgozom aznap
Majd egyszer összehozzuk!
Már én is nagyon rég voltam meccsen, viszont egyedül nem is lenne sok kedvem kimenni.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to J.Ati For This Useful Post:
Old 04-19-2010, 15:08
[HTPA]GeeForce's Avatar
Senior Member

Rajta leszek én is, hogy a meccsnapokra szabadnapos legyek, sőt, lehetőleg az azt követő napon is........
Reply With Quote
Old 04-19-2010, 15:17
[HTPA]GeeForce's Avatar
Senior Member

Íme a jegyiroda áprilisi menetrendje:
- Április 19. (hétfő) 12:00-18:00
- Április 21. (szerda) 12:00-18:00
- Április 23. (péntek) 12:00-18:00
- Április 24. (szombat) 10:00-15:00

- Április 26. (hétfő) 12:00-18:00
- Április 27. (kedd) 10:00-15:00
- Április 28. (szerda) 12:00-18:00
- Április 29. (csütörtök) 12:00-18:00

Az Újpest elleni bajnoki (2010.04.30. péntek, 19:00) mérkőzésre továbbra is lehet elővételben jegyet vásárolni a jegyirodában, nyitvatartási időben.

Az Újpest elleni ligakupa (2010.04.20. kedd, 19:00) mérkőzésre elővételben ma 12:00-18:00 között lehet jegyet váltani a jegyirodában. Holnap kizárólag az üllői úti pénztárban lesz erre lehetőség, amely 15:00-tól nyit ki!

Holnap a jegyiroda 15:00-19:00 között lesz nyitva, így akik regisztrálni szeretnének, itt megtehetik majd!

A hétvégi idegenbeli Videoton elleni (2010.04.24. szombat,17:30) bajnoki mérkőzésre vonatkozó jegyárusításról részletes információkkal holnap tudunk szolgálni itt a honlapon!

Köszönjük, Hajrá Fradi!
Reply With Quote
Old 04-19-2010, 15:17
[HTPA]GeeForce's Avatar
Senior Member

Női labdarúgócsapatunk bravúros, 8-0-s győzelmet aratott az Újpest otthonában.

- Nagyszerű játékkal, ötletesen futballozva nyertek a lányok – mondta Hevesi Tamás, a csapat szakvezetője. – Méltán lehetek büszke rájuk, mert idegenben az ősi riválist vertük nyolc góllal, ez pedig megsüvegelendő teljesítmény. Egyben válasz azokra a kritikákra is, hiszen a gyengébb rajt miatt akadt belőlük, de ez az eredmény is mutatja, korai volt még temetni az együttest. A teljes csapat dicséretet érdemel.

Góljainkat Ferencsik (3), Zágor (2), Krenács (2) és Sipos szerezték. Az alábbi összeállításban játszottunk: Németh – Horváth, Krenács, Stefán, Kucsera – Csiszár, Ferencsik, Terdik – Szlovák, Zágor, Sipos (Aschenbrenner, Hegedűs, Horváth K., Solymos, Malik, Gáspár, Nagy, Fábián).
Reply With Quote
Old 04-19-2010, 15:20
[HTPA]GeeForce's Avatar
Senior Member

A Jamaikába hazautazó Jason Morrison egyelőre nem tudott visszatérni, védekező középpályásunk jelenleg Londonban van.

Az izlandi vulkán kitörés miatt törölték a Budapestre induló járatát. A kialakult helyzet miatt egyelőre bizonytalan, hogy mikor indítanak járatot Londonból. Alternatív megoldás lehet a busz vagy vonat, de egyelőre azok a járatok túlzsúfoltak, így kérdéses, labdarúgónk mikor tér vissza.
Reply With Quote
Old 04-19-2010, 15:22
[HTPA]GeeForce's Avatar
Senior Member

Németh Krisztián legfrissebb blogbejegyzésében természetesen az AEK legutóbbi bajnokijával foglalkozik, két gólpasszát eleveníti fel. A csatár elmondása szerint centik híján élete egyik legnagyobb gólját szerezte, a csata után pedig kellemetlen meglepetéssel szembesült: egy méretes kődarab okozott komoly kárt autójában.

Nem mindennapi estén vagyok túl, amiben voltak örömteli, és nagyon bosszantó pillanatok is. A legfontosabb, hogy az alapszakasz utolsó meccsén nyerni tudtunk, én hosszú idő után újra végigjátszottam egy meccset, ráadásul nem is ment rosszul. Gólt ugyan nem sikerült rúgnom, de minden más sikerült. 2-0-ra nyertünk és mindkét találat előtt én adtam a gólpasszt, és igazából egyik sem a csúnyábbik fajtából való volt.

Érdekes volt, mert nem csúcséket játszottam, hanem én voltam a visszavont csatár, így visszalépegettem és hátulról indultam. Jó volt, mert sikerültek a rágyorsítások, a cselek, és elég sok ígéretes szituációt tudtam kialakítani magamnak, és a társaknak. Szerencsére ők be is rúgták, nekem a góllövés még nem sikerült.

Az egyik helyzet miatt nagyon mérges vagyok, mert szinte a félpályáról indulva megcsináltam magamnak a lehetőséget, aztán pár centivel a kapufa mellé rúgtam. Ha az bemegy, akkor pályafutásom egyik legnagyobb gólja lett volna. Mindegy, azzal vígasztalom magam, hogy elfáradtam ugyan, de végre 90 percet voltam pályán, és jól is ment. A góllövés meg majd összejön a rájátszásban a nagy és fontos meccseken!
Reply With Quote
Old 04-19-2010, 15:23
[HTPA]GeeForce's Avatar
Senior Member

Nagy Dániel, a Videoton szélsője sérülése után a Paks ellen tért vissza a csapatba. A futballista a vidi.hu-nak elmondta, nagyon örül, hogy győztes meccsen játszhatott újra, és már a Ferencváros elleni találkozóra is kitért. Nagy amondó, a listavezetőnek meg kell vernie egy középcsapatot.

Nagy Dániel az őszt bombaformában futballozta végig, az elmúlt hetekben viszont már nem állhatott Mezey György rendelkezésére. A szélső Pakson visszatért, a meccs után pedig már a Fradi elleni találkozóval is foglalkozott.

– Nagyon örültem, amikor a félidőben megtudtam, hogy lehetőséget kapok ezen a találkozón. Szenzációs érzés már az is, hogy ennyi idő után végre ismét a csapattal utazhattam. Csak pont azon a bizonyos "i"-n, hogy játszhattam és győztes meccsen játszhattam itt, Pakson. Majdnem rúgtam egy gólt is, de nem jött össze, s emiatt mérges vagyok. Ha pedig Lencse Laci passza átér hozzám, másik lehetőségem is adódott volna. Többen felidézték nekem a találkozó után azt a szituációt, amikor Sándor hosszú előre passza után sprinteltem, mert azt hitték, mindjárt megszakadok... Aggodalomra semmi ok: egészséges vagyok és dolgozom tovább, hogy sikeresek legyünk. Még egyszer mondom, boldog vagyok, hogy ismét pályára léphettem. Jövő hét? Felköthetjük a gatyát, hiszen szombaton a Fradi érkezik hozzánk. Az FTC jó csapat, jól erősítettek a télen, de a listavezetőnek meg kell vernie egy középcsapatot. Szerintem nyerni fogunk! Paksra visszatérve néhány szó erejéig: köszönet jár a szurkolóinknak! Van egy, most már talán több száz fős mag, amely nem csak a hazai meccsekre, de minden idegenbeli mérkőzésünkre is elkísér minket. Ez nagyon jó érzés. Pakson is szinte hazai környezetet teremtettek a lelkes szurkolótábornak köszönhetően – mondta a szélső.
Reply With Quote
Old 04-19-2010, 15:24
[HTPA]GeeForce's Avatar
Senior Member

Valószínűleg minden idők legszerencsétlenebb ünneplését mutatta be Tomislav Bosec, az Inter Zapresic játékosa az NK Zadar elleni derbin. A futballista gólja után kimászott a lelátóra, ott azonban az ellenfél egyik drukkerével találkozott, aki lenyomott neki egy jókora maflást.

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules