|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

06-27-2006, 22:04
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Sakky, Hóhér: tényleg elismerésem hogy nem léptetek be Serghez.... errefelé megesik.... vissza is kaptátok a hekit.. sajnálatomra  -mert itt sem lépett be hozzám senki  -az egy dolog, hogy 5k lóval mentem, és tényleg az egyenes játékosokra ment a támadásom, hiszen egy átlagos klánban az idő 99%-ában figyel valaki.. ha belépne mindig valaki, akkor soha nem lehetne sikereset ütni... vagy legalábbis többet lehetne bukni mint nyerni.... de így van ez a tetején, ahol senki nem támad ki, de nem kell sem toli, sem vari (szinte  ) -inkább bevéd mindenki, mert egyszerűbb védekezni, és fedezni még orkként is...

06-27-2006, 22:27
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Sakky, Hóhér: tényleg elismerésem hogy nem léptetek be Serghez.... errefelé megesik.... vissza is kaptátok a hekit.. sajnálatomra  -mert itt sem lépett be hozzám senki  -az egy dolog, hogy 5k lóval mentem, és tényleg az egyenes játékosokra ment a támadásom, hiszen egy átlagos klánban az idő 99%-ában figyel valaki.. ha belépne mindig valaki, akkor soha nem lehetne sikereset ütni... vagy legalábbis többet lehetne bukni mint nyerni.... de így van ez a tetején, ahol senki nem támad ki, de nem kell sem toli, sem vari (szinte  ) -inkább bevéd mindenki, mert egyszerűbb védekezni, és fedezni még orkként is...
|
igen Xepi
csak amíg mi itt voltunk 6 an és nem léptünk be
addíg nálatok nem volt ott senki a 3 emberből
azért nem léptek be
nagy a  különbség...
és gondolom valahol te is tudtad hogy ez lesz a vége mert sokszor 6-8 ember is kevés az állandó figyeléshez nem 3.
|

06-28-2006, 08:03
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by director
Igen, naiv vagy  De ennek ellenére (vagy épp ezért?) egyetértek, tényleg így kéne lennie.. és elég nevetséges, hogy van aki ezt másképp gondolja..
|
Én is pontosan így gondolom. Ezért fura, hogy nektek más jön le a beírásaimból
Egyetlen különbség annyi, hogy jelenleg én nem fogom ölbe tett kézzel nézni ahogy beverik a társam addig amíg ez nincs tiltva. Amint tiltva lesz mindenki eldönti magától melyik utat kívánja járni. Én is be fogom tartani. De ha nem tudja ellenőrizni a rendszer, hogy ez a szabály be legyen tartva akkor ne legyen ilyen szabály. Azt semmiképp nem szeretném, hogy olyan szabály legyen amit csak a játékosok lelkiismerete kontrollál. Az csak a jóérzésű tiszta játékosok kárára lenne.
Ja és sajnálom ha a véleményemmel valakinek csalódást okoztam, de ilyen vagyok. Viszont simán lefordítom az országomat 20K hekiről is ha unalmassá válik számomra a játék.
Last edited by monro; 06-28-2006 at 10:04..
|

06-28-2006, 10:34
|
 |
Member
|
|
|
|
Csak nehogy véletlenül rossz orit fordíts le Monro! 
|

06-28-2006, 11:54
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme
Csak nehogy véletlenül rossz orit fordíts le Monro! :p
|
:DD jajj, ez fájt.. tényleg nem árt vigyázni.. :)
|

06-28-2006, 14:16
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme
Csak nehogy véletlenül rossz orit fordíts le Monro! 
|
Akkor válts kódot, mert a tiedet töröm fel legközelebb és felléptetlek 
Egyébként meg egyszer már megtettem Zouval és a régebbiekkel, Sharky talán még emlékszik. Megtesszük ujra. Hátha egyszer sikerül rávenni az 1A-s toposokat egy kis szemléletváltásra.
|

06-28-2006, 18:41
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Úgy látom, hogy a "téma lezárva" kifejezés, valamint a fórumszabályokban leírtak, és elfogadottak sokaknak komoly értelmezési problémákat okoznak. Ezúton jelzem, hogy meguntam a rövidebb kitiltásokat, mostantól nem 1 hónapos tiltást, hanem végleges tiltás a jutalma annak, aki folytatja a sárdobálást, illetve a téma lezárásával kapcsolatos értetlenkedéseket.
Last edited by Ati; 06-28-2006 at 18:48..
|

07-02-2006, 21:33
|
Senior Member
|
|
|
|
És akkor most behal a topic?
Tényleg nincs semmi téma egymás sározásán kívül?
|

07-03-2006, 00:20
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
És akkor most behal a topic?
Tényleg nincs semmi téma egymás sározásán kívül?
|
Maximum annyi, hogy gyertek minél többen ujak akik fenn is akartok maradni! A Szkarabeusz klán alapítói 10.-e után átadják a terepet az ujoncoknak. Jó lenne ha minden jövendőbeli topklánnak tudnánk ezzel precedenst teremteni arra, hogy nem minden a "trónolás". Az igazi nagy játékosok meg tudják mászni a hegyet ujra. Nekünk sikerült 
|

07-03-2006, 11:54
|
Member
|
|
|
|
várjuk a bogarakat a V-ben 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|