|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

06-14-2006, 13:23
|
Administrator
|
|
Activity: 31%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by director
Erről jut eszembe, hogy szeretnék bejelenteni egy hibát: valami nem jól működik a hódban. kérlek javítsd ki. kösz.  )
|
Valami javítva. 
|

06-14-2006, 14:06
|
 |
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
gömbözni, meg felméregetni (ha már van rajta kapu, és nem most nyitsz) lehet, az nem támadó akció
|
de ha akkor csinálom, mikor már elküldte a hadüzit?
|

06-14-2006, 15:48
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Josh
de ha akkor csinálom, mikor már elküldte a hadüzit?
|
ha már hadüzi van, akkor a kapunyitás támadó akció.. (de javítsatok ki ha tévednék:)
|

06-14-2006, 15:49
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Valami javítva. :D
|
köszi, látod, megy ez így is ;)
(remélem ennek nincs köze ahhoz, hogy angolba nem tudok belépni:P.. igen, énse:).. Rossz! Beteg Vagyok!)
|

06-14-2006, 16:46
|
Administrator
|
|
|
|
Mér' ne tudnál?
|

06-14-2006, 17:12
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Mér' ne tudnál?
|
azóta már megy.. de kb 40percig nem.. login után semmi, csak feketeség.. nem a böngésző rossz, szóval passz..
|

06-15-2006, 15:07
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
ha benne van a súgóban ez, akkor elnézést. én sajna nem találtam.
szóval arról lenne szó, hogy megtámadok valakit, akinek a státusa nem mf, de nincsenek szövijei. később észreveszi, hogy megy sereg felé, és átváltja a státusát mf-re. ez esetben az mf bónuszt kell számolni?
a súgóban csak ezt találtam meg:
"Ha például látod, hogy országodat támadják, és ekkor a szövetség 3 tagja elmegy szabadságra, akkor az semmi védelmi bónuszt nem fog eredményezni, mivel a támadás indításának pillanatában szövetségeseid még nem voltak szabadságon."
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

06-15-2006, 15:12
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
ha benne van a súgóban ez, akkor elnézést. én sajna nem találtam.
szóval arról lenne szó, hogy megtámadok valakit, akinek a státusa nem mf, de nincsenek szövijei. később észreveszi, hogy megy sereg felé, és átváltja a státusát mf-re. ez esetben az mf bónuszt kell számolni?
a súgóban csak ezt találtam meg:
"Ha például látod, hogy országodat támadják, és ekkor a szövetség 3 tagja elmegy szabadságra, akkor az semmi védelmi bónuszt nem fog eredményezni, mivel a támadás indításának pillanatában szövetségeseid még nem voltak szabadságon."
|
Ilyenkor MF bónusszal kell számolnod. Hogy az ilyenekkel (váltogatja, hoyg szövis, vagy MF) ne lehessen visszaélni, ezért ha átváltotta magát MF-re, akkor 72 körig nem fogja tudni visszaváltani magát másra, és eddig nem fog tudni szövetséget alapítani, vagy belépni.
|

06-15-2006, 15:22
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ilyenkor MF bónusszal kell számolnod. Hogy az ilyenekkel (váltogatja, hoyg szövis, vagy MF) ne lehessen visszaélni, ezért ha átváltotta magát MF-re, akkor 72 körig nem fogja tudni visszaváltani magát másra, és eddig nem fog tudni szövetséget alapítani, vagy belépni.
|
hm, és ha tagként elindítok egy támadást (viszek mondjuk szövi sereget is), de előtte 23 órával rányomtam a kilépés gombra. tehát a beütést megelőző körben hivatalosan már mf leszek, de nálam a szövi serege, és úgy üt be. olyankor mi van? tapasztalataim szerint olyankor nem jár még mf bónusz..
|

06-15-2006, 15:28
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
hm, és ha tagként elindítok egy támadást (viszek mondjuk szövi sereget is), de előtte 23 órával rányomtam a kilépés gombra. tehát a beütést megelőző körben hivatalosan már mf leszek, de nálam a szövi serege, és úgy üt be. olyankor mi van? tapasztalataim szerint olyankor nem jár még mf bónusz..
|
Ilyenkor nem. Ilyenkor a támadás indításakori állapot számít. Ha akkor szövis voltál, nem kapsz a támadásra bónuszt, hiába váltottál át MF-re a támadás tényleges beérkezése előtt már.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|