| 
       |  | 

| 
       |  | 
       | 
	| 
  | Hódító / Queosia forum http://queosia.com
 http://hodito.hu
 |  |  
       | 

| Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |  

| 

10-24-2009, 21:58

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 93%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Ati  A Hódító annyira összetett játék, hogy egy ilyen teszt akárhány résztvevővel, már teljesen hamis eredményeket hozna. Ezért ilyen elkülönített tesztekre nincsen lehetőség. A kérdés kifejezetten az ÉLES játék módosítására vonatkozik. |  Pedig, élesben, bárhogyis, nekem ugyan tetszik, de lehet, hogy a játékosok fele otthagyná a játékot. |  

| 

10-24-2009, 21:59

|  
	| 

| Senior Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 99%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Serg   |  Ez ki a fenet erdekel? Most a hodrol van szo, nem a sajat kis erdekekrol... :P

En egy kicsit huzodozom az ilyentol, de felolem mehet....  
				__________________Remedy
 |  

| The Following 2 Users Say Thank You to Remedy For This Useful Post: |  |  |  

| 

10-24-2009, 21:59

|  
	| 

|  | Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 86%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Remedy  Elesben menne ez a kiserletezes, vagy kulon szerveren, vagy hogy?   |  Feltételezem csak élesben lenne értelme. Vagy nagyon sokan kellenének, hogy legyenek egy külön tesztelésen. Legalábbis ránézésre ez a kettő opció tűnik értelmesnek. A nagyon sok alatt minimum soktíz aktív játékost értek, és még akkor mindig ott van a tét nélküliség problémája.

Quote: 

| 
					Originally Posted by Remedy  Sokan nem orulnenek ha a kedvenc orszagukat par kiserlet miatt levernek, es x ev "munkaja" menne tonkre mert epp azt kiserletezzuk hogy pl az elf nem ved....   |  Ez érdekes felvetés, de gondolom legalábbis kezdésnek, csak a jóval kisebb horderejű potenciális változások kerülnének bevezetésre. Megint csak hozzátéve, hogy szerintem így lenne logikus.
[SZK]  Jetilábnyom (#553158) [1/A] 
Raining Blood (2)  (#562319) [3/G] [SZ] 
Reign In Blood (2)  (#592837) [5/W] [SZ] www.unimarket.hu
 |  

| The Following User Says Thank You to Von For This Useful Post: |  |  |  

| 

10-24-2009, 22:00

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 1% Longevity: 99%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Ati  A Hódító annyira összetett játék, hogy egy ilyen teszt akárhány résztvevővel, már teljesen hamis eredményeket hozna. Ezért ilyen elkülönített tesztekre nincsen lehetőség. A kérdés kifejezetten az ÉLES játék módosítására vonatkozik. |  Mondjuk mi lenne ha az Anarchista csoport lenne a teszt alany? 
Nem tudom megoldható-e... |  

| 

10-24-2009, 22:00

|  
	| 

| Administrator |  | 

Activity: 28% Longevity: 100%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Dus  Pedig, élesben, bárhogyis, nekem ugyan tetszik, de lehet, hogy a játékosok fele otthagyná a játékot. |  Ezért indítottam ezt a témát, hogy ne csak találgassunk erről, hanem mindenki leírja, hogy mit gondol róla. |  

| 

10-24-2009, 22:02

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Remedy  Ez ki a fenet erdekel? Most a hodrol van szo, nem a sajat kis erdekekrol... :P 
En egy kicsit huzodozom az ilyentol, de felolem mehet....   |  Hmmm pont rád nem gondoltam hogy komolyan veszed... |  

| 

10-24-2009, 22:02

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 93%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Ati  Ezért indítottam ezt a témát, hogy ne csak találgassunk erről, hanem mindenki leírja, hogy mit gondol róla. |  Én azt gondolom, hogy a játékosok döntő többsége vagy nem olvassa a külsőt, vagy nem akar/nem mer hozzászólni ilyen témához. Így esélytelen felmérni egy ilyet itt külsőn... |  

| 

10-24-2009, 22:03

|  
	| 

|  | Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 86%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Dus  Pedig, élesben, bárhogyis, nekem ugyan tetszik, de lehet, hogy a játékosok fele otthagyná a játékot. |  Ezt a kijelentésed mire alapozod? 
Nekem elég beteg hozzáállásnak tűnik, hogy csak mert ideiglenesen megváltozik valami, azért valaki befejezze végleg a játékot. Persze most magamból indulok ki.
[SZK]  Jetilábnyom (#553158) [1/A] 
Raining Blood (2)  (#562319) [3/G] [SZ] 
Reign In Blood (2)  (#592837) [5/W] [SZ] www.unimarket.hu
 |  

| 

10-24-2009, 22:03

|  
	| 

| Administrator |  | 

Activity: 28% Longevity: 100%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Von  Feltételezem csak élesben lenne értelme. Vagy nagyon sokan kellenének, hogy legyenek egy külön tesztelésen. Legalábbis ránézésre ez a kettő opció tűnik értelmesnek. A nagyon sok alatt minimum soktíz aktív játékost értek, és még akkor mindig ott van a tét nélküliség problémája. |  A tesztek funkcionális működést tudnak tesztelni (tényleg működik-e egy adott módosítás), de mindenkire kiterjedő stratégiai felállásokat nem tudnak. Márpedig most nem olyan módosításokról beszélünk, hogy el tudok-e küldeni egy üzenetet valakinek, és az megkapja-e. |  

| 

10-24-2009, 22:04

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Dus  Pedig, élesben, bárhogyis, nekem ugyan tetszik, de lehet, hogy a játékosok fele otthagyná a játékot. |  Ha hamarosan nem történik valami akkor maga a Hódító kerül veszélybe,szerintem már rég nem fénykor van. |  

| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) |  
		|  |  
    | 
	|  Posting Rules |  
	|