|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Változtassunk e a piac működésén a piaci "átutalások" megszűntetése érdekében?
|
Ne. Teljesen jó így ahogy van. Aki tud utalni az utaljon.
|

|
31 |
58.49% |
Igen. Vezessünk be 24 órás átlagfigyelést a piaci árukra és az átlagár legyen a max értékhatár.
|

|
0 |
0% |
Igen. Vezessünk be 24 órás átlagfigyelést és a fölötte kitett áruk után fizessen mindenki "adót".
|

|
2 |
3.77% |
Igen. Vezessünk be 24 órás átlagfigyelést és az átlagáron a Császár tegye ki a "saját termelését".
|

|
7 |
13.21% |
Igen. Vezessünk be a Hódító minden csoportjára érvényes közös piacot.
|

|
13 |
24.53% |

06-08-2006, 10:54
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
A közös piac uge csak vicc....ekkora marhasagot.
A piac lenyege hogy akar el is fogyhat onnan valami, de egy közös piac eseten sose lesz ilyen.Tele lesz termelo orikkal az egesz csoport.Pl
felmegyek 5 ös csopiba 1500 hekire es nekiallok termelni.Az összes többi orimban nem kell semmi termelés...
Minden csopiban 1 piac es ahhoz kell alkalmazkodni...
|

06-08-2006, 12:08
|
Member
|
|
|
|
egy alternativa:
ÉS mi lenne ha a közös piac az adott szintre lenne beállítva: szóval szintenként 1 piac, így a csoportok között nem lennének akkora különbségek, viszont akkor pl a drágakő ára is szintre vonatkozna. Így az ötös csopikban nagy váltás lenne néhol, a magasabbak kevésbe lennének érintve...
Tovább mennék: szűkitsük ezt csak az 5ös szintre, ott amugyis csak egy orija lehet bárkinek, így nem tud táporit tartani...
Last edited by Steve; 06-08-2006 at 12:16..
|

06-08-2006, 12:14
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Alba
A közös piac uge csak vicc....ekkora marhasagot.
A piac lenyege hogy akar el is fogyhat onnan valami, de egy közös piac eseten sose lesz ilyen.Tele lesz termelo orikkal az egesz csoport.Pl
felmegyek 5 ös csopiba 1500 hekire es nekiallok termelni.Az összes többi orimban nem kell semmi termelés...
Minden csopiban 1 piac es ahhoz kell alkalmazkodni...
|
Ezzel teljesen egyet értek... a közös piac a hódító rendszere miatt alapvetően nem működhet jól...
És születnek emberek.
|

06-08-2006, 13:09
|
 |
Member
|
|
|
|
én pontosan amiatt hoztam fel hogy a kapcsolt országok nem látják egymás árúját, amire Alba hivatkozik, hogy tehát nem tudom a saját orijaim között áttolni a cuccom...
|

06-08-2006, 13:27
|
Member
|
|
|
|
De az meg megoldhatatlan hogy nem latod a sajat arudat , meg nem is megoldas.
Az utalas a legkevesebb.
Csak a jetk osszképe romlik a legjobban.Minden csopiban masok az eroviszonyok masok az arak és pont emiatt jo.Egyik csoport masabb mint a masik.Ha 1 közös piac van akkor a csoportok szépen egybeolvadnak es akar csinalhatunk egy csoportot ugy mint a hodito 1 ben 
|

06-08-2006, 13:35
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
én pontosan amiatt hoztam fel hogy a kapcsolt országok nem látják egymás árúját, amire Alba hivatkozik, hogy tehát nem tudom a saját orijaim között áttolni a cuccom...
|
Ez elsőre jól hangzik de másodikra kicsit jobban végiggondolva nagyon nem jó, mert:
1. Jksz-re buzdít (megkérem a havert, hogy vegye meg és rakja vissza, hogy meg tudjam venni és hasonlók)
2. Jksz nélkül is megoldható, a szövinek átutalom a pénzt, nyersit stb a piacon a lenti orimból...
2. Multira buzdít (ha nem kötöm össze, akkor tudom segíteni magamat bármelyik szinten)
3. Ez brutálisan leterhelné a rendszert, hisz akkor MINDEN orit figyelni kéne, hogy mikor megy ki a piacra és ott, melyik árut láthatja és melyiket nem és ha ezt egyszerre mondjuk 300 ember csinálja, akkor az halál lenne...
És születnek emberek.
|

06-08-2006, 14:00
|
 |
Member
|
|
|
|
hát ez jogos... meggyőztetek  marad a "ne változtassunk semmit"
|

06-08-2006, 17:20
|
Member
|
|
|
|
Az ötös szinten közös piac annyira tré ötlet hogy kommentálásra sem méltó? Mondjuk valóban félmegoldásnak tűnik, de sztem pár kis csopi "problémáját" megoldaná...
|

06-09-2006, 06:24
|
Member
|
|
|
|
Szerintem a hasonlo 5 ös csopik között most sincs akkora kulonbseg.
A nagy elteres az 5 és 4 között jeletkezik eloszor.
Szoval aközös 5 ös csoport min valtoztatna?Eddig is nagyon hasonloak...
|

06-09-2006, 07:21
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Az ötös szinten közös piac annyira tré ötlet hogy kommentálásra sem méltó? Mondjuk valóban félmegoldásnak tűnik, de sztem pár kis csopi "problémáját" megoldaná...
|
Pedig már kommentáltam... 
A hódító rendszeréből adódóan nem lehet megcsinálni... gondolj bele, a lassú csopiban 60 óra alatt képzel katonát... ugyanezt a normál csopiban 20 óra alatt teszed, míg a gyorsban 10 óra alatt... ráadásul még mindig jksz-re és multira buzdítana (a haverom a lassúban játszik én meg a gyorsban és én termelek neki, adok át neki pénzt, stb), csak még nehezebb lenne kiszűrni, hisz nem egy csopin belül lenne, hanem nagyon sok csopin belül...
És születnek emberek.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|