|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Szabadidő, Sport Szabadidő és minden, ami sport |

07-11-2009, 18:49
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 91%
|
|
Tóth Bencének egyéni szponzora lesz a jövőben. Az Ergofer Kft. képviseletében Gáspár János felajánlásával született meg az egyezség, a bejelentésre a Barnsley elleni mérkőzés után került sor.
- Mindig is Fradi-drukker voltam, és nagyon örülök, hogy úgy tudok segíteni, hogy tudom, hova megy a pénz. Bencénél remélem, jó helyen lesz - mondta Gáspár János.
A Fradi célja, hogy kiemelt figyelmet fordítson a tehetségek felkarolására, ezt külön kihangsúlyozta Berki Krisztián, az FTC zRt. vezérigazgatója.
- Remélem, fiatal játékosunk is érzi ebből, hogy fontos nekünk, és mindent megteszünk azért, hogy az álmai teljesüljenek. Ezt azzal tudja viszonozni, ha a maximumot hozza ki magából. Egy ilyen lehetőség mindenképpen pozitívan kell, hogy hasson a játékosra. Meg kell értenünk, hogy a Fradi immár egy olyan család, ahol ha jól megy a csapatnak, akkor nem sajnáljuk, hogy az eredményt és a jó teljesítményt megfelelően honoráljuk. Mindez igaz az Ergofer esetében is, hiszen a terv az, hogy a befektetés megtérüljön - mondta Berki.
Gáspár János hozzátette, hogy amikor megállapodtunk Tóth Bence támogatásáról, nem a megtérülés volt az elsődleges szempont:
- Szeretném, ha az Ergofer segíteni tudna a magyar focin, és hol máshol tenném meg mindezt, mint a szeretett csapatomnál, a Fradinál - mondta az üzletember-szurkoló.
|

07-11-2009, 18:52
|
Senior Member
|
|
|
|
Csapatunk egyenlítő gólját Kulcsár Dávid lőtte a Barnsley elleni edzőmeccsen. A szélső a következőképpen értékelte a 3-2-es hazai sikerrel zárult mérkőzést.
- 3-5-2-es felállásban játszottunk, úgyhogy ezúttal más volt a feladatom, mint eddig. Most ugye nem volt mögöttem védő, azaz sokkal többet kellett ügyelnem a védekezésre. Többet kellett futnom, de nem mondanám, hogy elfáradtam volna. Sőt, frissebbnek éreztem magam, mint szerdán. Úgy érzem, jól ment a játék, nagyon örülök, hogy sikerült a kapuba is betalálnom. Igortól kaptam vissza egy labdát, majd a balösszekötő helyéről ellőttem jobbal, megpattant ugyan az egyik védőn, de legfeljebb csak magasabbra ment a labda, amúgy is befért volna a hosszúba. Annak is örülök, hogy bírtuk az iramot, ami egyértelműen magasabb volt, mint amit megszoktunk. Nagyjából hasonló volt egyébként, mint a Lincoln ellen szerdán, de érezhető volt, hogy ez már a másodosztály volt, hiszen képzettebb, erőszakosabb játékosokkal volt dolgunk. A hangulat egyébként fantasztikus volt. Párezren voltak a lelátón, de nagyon "átjött" a hangulat a pályán is. Fura volt, hogy minden jól sikerült megmozdulást azonnal megtapsoltak, szidás helyett inkább biztatást kaptak a játékosok. A gólnál még így is hallani lehetett a robbanást, csak elképzelni tudom, milyen lehet olyankor, amikor tele van a stadion - mondta Kulcsár a 100%Fradinak.
|

07-11-2009, 18:57
|
Senior Member
|
|
|
|
Bő egy hete edzőtáborozik a Ferencváros Angliában kiváló körülmények között. Bobby Davison vezetőedző a 100%Fradinak értékelte az eddigieket, beszélt a csapatnál lévő játékosokról, illetve a lehetséges érkezőkről is.
Elégedett a játékosok teljesítményével?
- Maximálisan. Nagyon jó benyomásokat szereztem az összes játékos kapcsán, mindenki 100%-osan odatette magát legyne szó magyar játékosról vagy légiósról. Nagyon szeretném elérni azt, hogy azok a magyar fiatalok, akik az edzéseken remekül teljesítenek, a meccskre is át tudják menteni a formájukat. Ezen a téren kell még fejlődnünk, hiszen ők az idősebb játékosokkal és a légiósokkal ellentétben nem mindig tudják kihozni magukból azt a mérkőzéseken, ami bennük van - nyilatkozta Bobby Davison a 100%Fradi sportmagazinnak.
Mennyire elégedett a próbajátékosokkal?
- Az egyik spanyol védő, Martinez már szerződést kapott, de a másik, azaz Alcantara is elnyerte tetszésemet. Ők nagyon képzett labdarúgók, remek képzést kaptak a Villareal akadémiáján. A pakisztáni irányító, Adnan Ahmed is esélyes arra, hogy szerződést kínáljunk neki. Corry Sinnottól többet vártam, elsősorban odaadásban, hiszen egy tesztelésen lévő labdarúgó esetében ez különösen fontos szempont.
Lehetnek távozók is. Abdi ismét sérült, de az elefántcsontpartiak sincsenek a csapattal.
- Abdi esetében erősen kérdésessé vált az érkezése, kicsi az esély arra, hogy jövőre is Budapesten játsszon. Sajnos ismét sérült, így pedig nem tudjuk hasznát venni. Rá komoly orvosi vizsgálatok várnak a jövőben. Ami a többieket illeti: nos, ők ugye csak kölcsönben voltak a Ferencvárosnál. Az értük kért ár nem elfogadható számunkra. Ennek ellenére szerettem volna, ha a csapattal vannak, de megállapodás hiányában sem az edzések látogatására, sem az edzőmeccseken való játékra nem kaptak engedélyt, így pedig nem látom értelmét annak, hogy bennük gondolkodjunk.
Több sheffieldi játékos is a csapattal edz. A sportnapilap szombati számában különböző kombinációk láttak napvilágot esetükben. Ők maradhatnak?
- Nem, Hendrie és Carney is csak edz a csapattal. Tahar több napja velünk készül, de őt sem fogjuk leigazolni. Mindannyian a Sheffield játékosai, de ők nem tartottak a csapattal Máltára, ezért volt kézenfekvő, hogy velünk készüljenek.
Hogyan tekint a bajnoki rajt elé?
- Úgy gondolom, az edzőmeccseink programja megfelelően van összerakva, hiszen erős csapatokkal játszunk, sőt, egyre erősebbekkel. Ami a bajnokságot illeti: jósolni nem szoktam, de a Ferencvárosnak mindig az első helyet kell megcéloznia. Ha az nem elérhető, akkor a másodikat, és így tovább. De szezon előtt nem gondolkodhatunk középmezőnyben.
Last edited by [HTPA]GeeForce; 07-11-2009 at 19:00..
|

07-11-2009, 19:00
|
Senior Member
|
|
|
|
A BArnsley elleni meccsen felálló Fradi-csapatok:
1. félidő: Holczer- Balog, Dragóner, Lowton- Martinez, Ashmore, Ahmed, Tóth, Alcantara- Ferenczi, Pölöskey
2. félidő: Megyeri- Martinez, Csiszár, Sinnot- Fitos, Wedgbury, Vass, Lipcsei, Kulcsár- Pisanjuk, Shaw
|

07-11-2009, 19:02
|
Senior Member
|
|
|
|
Egy kis külföld:
Nem túl biztató hangulatjelentést ad Németh Norbert, az orosz Tom Tomszk magyar légiósának legújabb bejegyzése a Nemzeti Sport blogzónáján vezetett személyes naplójában.
- Továbbra sem tudok jó hírrel szolgálni a klubom helyzetével kapcsolatban: senki semmit nem fordít le nekem, így kicsit értetlenül érzem magam. Tomszkban van egy tolmács, aki oroszról angolra fordított – korábban sokat segített nekem –, de arra nem volt pénz, hogy velünk utazzon. Továbbra sincs fizetés – még az a szerencse, hogy a családnak hagytam elég pénzt otthon, így nincs gondjuk. Én viszont egy üveg kólát sem tudok megvenni…Jelenleg az FK Moszkva stadionjában edzőtáborozunk. Normális helyen készülünk, ezzel nincs baj, de így nehéz a futballra koncentrálni. Mindenki teszi a dolgát, játsszuk az edzőmeccseket, ám nehezíti a helyzetünket, hogy közben arról beszélnek a sajtóban, mekkora adósságot halmozott fel a klubunk és hogy bizonytalan a jövő. Az edzőtáborban mindent megtettem, igyekeztem újra bizonyítani, hogy helyem van a kezdőcsapatban. Továbbra is gőzerővel azon leszek, hogy számításba vegyen az edzőm. Igaz, azt még nem tudjuk, végigjátsszuk-e egyáltalán az idényt.
|

07-11-2009, 19:07
|
Senior Member
|
|
|
|
Új főszponzor, új játékosok és új edző - alaposan átalakult az élet a dunaszerdahelyi DAC 1904-nél. A csallóközi csapatot egy, az Egyesült Arab Emírségekből érkezett cég támogatja majd a jövőben, amelynek köszönhetően a klub évi 2 millió euróból gazdálkodhat. A felvidek.ma híre szerint a csapat trénere az osztrák Kurt Garger lesz, és az új futballistákból sem lesz hiány, eddig nyolcan írtak alá és további nyolc játékos engedélyét intézik.
- Az új bajnoki idényben a klub célja, hogy európai kupáért játsszon a csapat, de ehhez idő és türelem kell, mivel teljesen új csapat kezdi meg a harcot a ligában. Az eredmények bizonyára lassan mutatkoznak majd meg, hiszen a játékosoknak idő kell ahhoz, hogy kiismerjék egymást. Szlovákiában a legjobb és legfantasztikusabb szurkolótáborral rendelkezünk, akiket szeretnénk megbecsülni és minőségi focival szórakoztatni őket – nyilatkozta Khashayar Mohseni, a dunaszerdahelyi FK DAC 1904 elnöke.
A klubelnök a felvidek.ma beszámolója szerint elmondta, hogy 2 millió eurós költségvetéssel indul a klub az új szezonban.
A dunaszerdahelyi csapatnak új főszponzora és új mezei is lesznek. A főszponzor neve az új mezeken is olvasható már: My city Abu Dhabi.
Kurt Garger, a sárga-kékek új edzője nem volt jelen a sajtótájékoztatón, mivel még a szükséges iratokat intézi az Osztrák Labdarúgó Szövetséggel. A vezetőedző segítője a továbbiakban is a sárga-kékek legstabilabb tagja, Radványi Miklós lesz, valamint Németh Krisztián is segíti majd munkájukat.
A sárga-kékekhez nyolc új játékos érkezett és ugyanennyi futballistának intézik a papírjait.
|

07-11-2009, 19:09
|
Senior Member
|
|
|
|
Magyarok főszereplésével aratott fölényes győzelmet legutóbbi felkészülési mérkőzésén a Genk. A belga együttes a holland Echt elleni 6-0-ás sikeréből Tőzsér Dániel és Tóth Balázs egyaránt remek teljesítménnyel, és nem mellesleg góllal vette ki a részét.
- A belga gárdában mindkét magyar légiós a kezdőcsapatban kapott bizalmat, amelyet Tőzsér Dániel és Tóth Balázs egyaránt kiváló teljesítménnyel hálált meg. Utóbbi gólpasszal vette ki a részét a második genki találatból, majd tizenegyesből maga is eredményes volt. A gólgyártás az együttes másik magyarja, Tőzsér Dániel folytatta, aki ezzel 4-0-ra alakította az eredményt.
A belga gárda trénere a második félidőre pihenőt adott a remeklő magyaroknak (ahogyan a többi kezdőjátékosnak is), a Genk azonban elsősorban az első félidei parádéjának köszönhetően végül magabiztosan, 6-0-ra nyerte az összecsapást.
Echt – Genk 0-6
|

07-11-2009, 19:10
|
Senior Member
|
|
|
|
A ciprusi nyaralása során sertésinfluenza vírussal fertőződött meg angol válogatott és a Manchester City 21 éves labdarúgója, Micah Richards.
|

07-11-2009, 19:20
|
Senior Member
|
|
|
|
Mint arról korábban beszámoltunk, Joaquín Martinez személyében spanyol védővel erősítette meg keretét a Ferencváros. A fiatal Villareal-nevelés az alábbi videó alapján a zöld-fehérek védelmének egyik oszlopa lehet, hiszen a 2007-es felvételen is látszik, hogy remekül képzett futballistáról van szó, aki kiválóan oldja meg védőfeladatát, de a fineszesebb megoldásoktól sem riad vissza.
- pepsifoci.hu
videó:
íme
Last edited by [HTPA]GeeForce; 07-11-2009 at 19:22..
|

07-12-2009, 15:22
|
Senior Member
|
|
|
|
Július 14-én kerül sor csapatunk első idei hazai meccsére: kedden a hertha BSC-t fogadjuk az Albert-stadionban. A mérkőzés szervezői, az FTC.hu és Blikk napilap egy különleges játékra is invitálja a szurkolókat, akik részt vesznek a mérkőzésen.
A hétfői és keddi Blikk újságban elhelyezett szelvényt kitöltve és a mérkőzés helyszínén a stadion bejáratainál bedobva, a szurkolók részt vehetnek egy izgalmas nyereménysorsoláson. A mérkőzés szünetében a szelvények kitöltői és bedobói közül kisorsolunk 5 db 2 személyes nyeremény utazást Berlinbe, az OrangeWays nemzetközi busztársaság járataival, valamint ehhez kapcsolódóan mérkőzésbelépőket a Hertha BSC egy őszi hazai mérkőzésére.
Érdemes lesz tehát kilátogatni az ünnepi hangulatú mérkőzésre, amelyre már kaphatóak a belépőjegyek (2500 - 4900 Ft közötti áron), az Albert Stadion pénztáraiban, az ismert jegyirodákban, az Ibusz irodákban, a Libri hálózatban és a www.jegyelado.hu internetes oldalon.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|