|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Filmek, sorozatok, TV Filmek és sorozatok minden mennyiségben |
View Poll Results: Mozi vagy Dvd
|
Rendszeresen járok moziba, mert jobb, mint a dvd
|

|
14 |
16.09% |
Csak dvd-zek,mert olcsóbb és kényelmesebb
|

|
20 |
22.99% |
Csak dvd-zek,mert jobb
|

|
4 |
4.60% |
ritkán járok moziba,de a dvd az első
|

|
45 |
51.72% |
nem nézek filmeket,mert butaság
|

|
4 |
4.60% |

12-28-2008, 16:33
|
Administrator
|
|
Activity: 31%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
|
De én elvileg tudom, hogy mit láttam... ezek szerint viszont mégse...  A címe is ez volt pedig.  Érdekes... 
|

12-28-2008, 19:19
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Régi klasszikusok:
Nagy durranás 1-2
Egyes korukbeli filmek parodizálása. Az első rész a Top Gun, míg a második nem tudom, de vannak benne Rambo 1, Terminator 1 és Star Wars 4 paródiarészek.
Last edited by Pepa; 12-28-2008 at 20:26..
Reason: Mert Remy " kérte"
|

12-28-2008, 19:39
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pepa
Régi klasszikusok:
Nagy durranás 1-2
|
Pepa, mar 3adjara irod be, hogy mit neztel meg. Ez igazabol semmi, de semmi infot nem ad a tobbieknek, hogy szeretnek-e megnezni azt, amit Te, szoval ennek igy semmi ertelme. Szerintem vagy irj roluk velemenyt, esetleg leirast, vagy be se ird oket. 

12-28-2008, 19:54
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Pepa, mar 3adjara irod be, hogy mit neztel meg. Ez igazabol semmi, de semmi infot nem ad a tobbieknek, hogy szeretnek-e megnezni azt, amit Te, szoval ennek igy semmi ertelme. Szerintem vagy irj roluk velemenyt, esetleg leirast, vagy be se ird oket. 
|
És van, aki számolja   
|

12-28-2008, 20:02
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Andrew
|
Mar az elso utan be akartam irni, de hallatlan onuralomrol tettem tanubizonysagot... 

12-28-2008, 20:25
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Mar az elso utan be akartam irni, de hallatlan onuralomrol tettem tanubizonysagot... 
|
Remy, miattam ne fogd vissza magad. Tudod, hogy bírom a kritikát 
|

12-30-2008, 21:41
|
 |
Member
|
|
|
|
Dirty Dancing: Piszkos tánc
Ezt talán nem kell bemutatni. Én most láttam elsőnek és csak egy szót mondhatok: fantasztikus!!!
|

01-02-2009, 19:24
|
 |
Member
|
|
|
|
Attila: Isten ostora
Ez egy rock-opera. A Sörényi trilógia része (Attila-István, a király-Veled, Uram!). Attila a hun vezér dicsőségét és halálát mondja el. Aki szereti a korai magyar történelmet, neki ajánlom.
Speed Racer: Totál turbó
Egy közeljövőben játszódó high-tech effektekkel megspékelt örök jó-rossz harcáról szóló film. Már csak a látványok miatt érdemes megnézni.
Bruce almighty: Bruce, a minden6ó
Jim Carry kis ideig Isten lesz, mert nem szereti "Őt". Ennek a folytatása a Evan almighty: Evan, a minden6ó.
Last edited by Pepa; 01-02-2009 at 19:35..
|

01-05-2009, 12:26
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
A kilencedik kapu
Dean Corso könyvkereskedő a ritka, régi és ennél fogva természetesen drága könyvekre specializálódott, afféle könyvdetektív. Egy nap Boris Balkan New York-i könyvgyűjtő felfogadja, hogy frissen szerzett könyvét, A sötétség fejedelmének kilenc kapuját összehasonlítsa az Európában fellelhető másik két példánnyal, hogy saját példájának eredetiségét bizonyítsa. Egyszerű ügynek tűnik, mégis halálos játszma lesz belőle. A sátáni könyvek nyomozása során biztosra vehető, hogy Corso jó úton jár, hiszen a könyv tulajdonosainak halálozási aránya jelentősen megnő (természetesen nem végelgyengülésben). Corso mindamellett, hogy igyekszik kideríteni, mi is a három könyv rejtvényének a megfejtése, elsősorban igyekszik életben maradni.
Nekem tetszett, sztem érdemes megnézni, Da Vinci kódhoz hasonlít talán, bár a vége nem a legjobb...
88 perc
Egy nap miközben Dr Jack Gramm (Al Pacino), a híres pszichiáter és igazságügyi szakértő egyetemi előadását tartja hallgatóinak, halálos fenyegetést kap telefonon: már csak 88 perce van hátra az életéből!
Minden erejét és tudását latba kell vetnie, hogy megmeneküljön, és leszűkítse a lehetséges gyanúsítottak körét. Ki lehet a fenyegetés mögött: egy barátságtalan diák, egy faképnél hagyott volt szerető vagy a sorozatgyilkos Jon Forster, aki már a siralomházban várja sorsa beteljesülését? Forstert Jack szakvéleménye alapján ítélték halálra, és Jack némi megelégedéssel várja a gyilkos kivégzését.
Rejtélyes dolgok történnek: felrobban Jack mobilja, kiszúrják kocsija kerekét, valaki letiltja a bankkártyáját. Jack egyre paranoiásabb és bizonytalanabb lesz, amint elkezdődik a visszaszámlálás, és közeledik Forster kivégzése.
Ezt is ajánlom mindenkinek, aki szereti a fordulatban gazdag filmeket, néha tényleg nem tudtam, h ki kivel van
A Száműzött visszatér! (#708833)
|

01-06-2009, 11:41
|
Administrator
|
|
Activity: 31%
Longevity: 100%
|
|
Homeworld: aranyos, fordulatos scifi. Nem egy hatalmas költségvetésű filmről van szó, de láttuk, hogy a Kocka is micsoda sikert aratott. Szerintem ez is megéri az időt, pasiknak márcsak a főszereplő leányzóért is. 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|